2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الههههههههههههه
آروین یک سوم مهدی هم لباس نداره بازم من بعضی هاشو هفته ای یه بار تنش می کنم. تو کی وقت می کنی اینهارو تن مهدی کنی؟؟

بچه ها بهار حراج تابستونیش تموم شده؟؟
من از عید بهار نرفتم.
من همینم که میبینی!
خب دیگه وقتشه که بعد از اینهمه لباسای پسروونه یه کمی هم لباسای دخترونه ببینید که دلتون وا شههههه....

ماری حراج تابستونی تموم شده من دیروز بهار بودم ....

سارافون پاییزی مارک کیدز 37تومن
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

ست پاییزه: بلیز 17 ساق 16 جوراب مارک گپ 5تومن

لباس استین دار تو خونه ای مارک اشور هر ست 18 تومن
بلیز بافت با جنس خیلی لطیف 30 تومن البته یه مغازه دیگهخ پرسیدم 28 بود

عاشق این سرهمی کدویی شدم ...خیلی گشتم تا یه سرهمی پاییزی پیدا کنم مثل لباس کفشدوزکی پارسال که خیلییییییییییییییی به کارم اومد هم پاییز وهم بهار جنسش عالیههههههههه مارک کرترز 34 تومن
سمانه جون لباس های مهدی رو خواهرم برام از دوبی خریده ..... از هر کدوم خوشت امده بگو تا برات بفرستم قابل رهام کوچولو رو نداره

ماری جون دیدی هر کس یه جور مریضه ... مریضی منم لباس خریدن قبلا برای خودم می خریدم حالا مهدی .....
ولی در کل مهدی خیلی لباس هاشو زود کثیف می کنه ...... چه تو مهمونی چه خونه .....شاید تو روز 3 تا چهار دست لباس عوض کنه.
سندی جان آدیداس کدوم شعبه اش بچه گانه داره؟؟
من هفت حوض رفتم نداشت. راستی قیمت هارم بزار لطفااااااااا.

سمیه جون دل مارو آب کردییییییییییییییی. واقعا لباس دخترونه خوشگل خیلیییییییییی بیشتر از پسرونه هاست خوش به حالتون.
من اگه بودم همیشه همرو صورتی می گرفتم!
راستی اون شلوار جذب کارترزو از کجا گرفتی؟ پسرونه هم داشت؟؟
من همینم که میبینی!
2810