2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
به به امکانات آب بازی تکمیل شد به سلامتی لباسشم خیلی با مزه اس مبارکش باشه خوشگل خان

آره سعیده از یه کیشی توی ورامین خریدم خیلییییییییی قیمت وسیله هاش عالی بود خاله خودم برای دخملش خریده 20000

خدانکنه خاله جون.ممنون که به وب گل پسرم سر میزنی امین رو از طرف من ببوس(بوس پری ویژه محمد امین)
این بازی جدیدا برای مهدی خریدم خوب سرگرم میشه و حس می کنم با این بازی قدرت تمرکز خیلی بالا رفته
IMG4UP
اولش سه چهار حیوان عروسکیش رو کمکش کردم تا یاد گرفت بزاره سر جاش حالا خودش تمام حیوان های عروسکیش رو درست می زاره سر جاش بدون اینکه من یادش بدم قشنگ عکس ها نگاه می کنه و تشخیص می ده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چند تا لباس جدید برای همایون گرفتم البته برای سال دیگش الان اکثر مغازه ها حراج تابستونی دارن و به نظرم ایده خوبیه . من همیشه پایان فصل برای سال آینده می خرم

این شلوارک و تیشرت31 تومن بود و توی حراج 25000 تومن خریدم . البته این قوارش بزرگه ولی چون جنسش خوب بود برداشنمش

IMG4UP

این شلوارک و تیشرت 27 تومن بود و توی حراج 19000 تومن خریدم .

IMG4UP
جشن آذین طراح و مجری جشن تولد http://www.jashnazin.com/
2805
منم دوست دارم واسه آروین تو حراج خرید کنم اما اصلا نمیدونم چه سایزی واسه سال دیگه اش بگیرم.
میترسم تابستونی بخرم زمستون اندازش بشه! یا برعکس

مهدختتتتتتتتتتتتتتتت چه سایزی واسه سال دیگه میگیری؟
آخه آروین و همایون هم جثه اند فکر کنم.
من همینم که میبینی!
ماری جان صندل رو سایز 25 برداشتم . الان پای همایون 23 است و به گفته فروشنده هر 6 ماه تو این سن 1 سایز میره بالا برای 7-8 ماه دیگه 25 گرفنم
برای بهار و تابستون آینده هم سایز 2 سال . البته به قواره لباس توجه کن .
لباس که خراب نمیشه . بزرگترم اگه می خوای بگیر . از این به بعد رشد بچه ها کند تره و می تونن خوب استفاده کنن
جشن آذین طراح و مجری جشن تولد http://www.jashnazin.com/
مبارکه. مهدخت چه لباسا و صندل خوشگلی.

ما هم اینو چند روز پیش واسه آراد از تیراژه خریدیم 9,500 . قطعاتش کاملا جداست و باید سر همشون کرد. فعلا که خودش نمیتونه درستشون کنه ولی خوشش اومد ازشون.

IMG4UP

IMG4UP
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
مام جان اره قسمت نشد شما ها رو ببینم خیلی دوست داشتم ولی مهدی خیلی تب داشت ترسیدم همایون و صدرا هم مریض شن
ایشالا ابان هم قرار بیام
لباس های همایون خیلی نازه مبارکش باشه
ماری جان از این سن به بعد بچه ها انقدر قد نمی کشن وزن اضافه کردن هم که دیگه بماند
من چند دست لباس براای سال دیگه مهدی گرفتم ادر اسرع وقت عکسشون رو میزارم
مهرشین مبارک اراد باشه اسباب بازیش
مبارک آقا همایون نازنین باشه،چقدرخوب که میتونید واسه سال دیگه خرید کنید من همش استرس مسگیرم که شاید بهش نخوره یا بزرگ باشه.

شیرین جونم من خودم از این بازیه خوشم اومد برای خودمم که شده میخرمش

واما

الهه جون
من متوجه نشدم این هوش چین پازل یک تکه است؟؟؟فقط حیوونا رو داره؟؟؟
مبارک آقا همایون نازنین باشه،چقدرخوب که میتونید واسه سال دیگه خرید کنید من همش استرس مسگیرم که شاید بهش نخوره یا بزرگ باشه.

شیرین جونم من خودم از این بازیه خوشم اومد برای خودمم که شده میخرمش

واما

الهه جون
من متوجه نشدم این هوش چین پازل یک تکه است؟؟؟فقط حیوونا رو داره؟؟؟
2810