2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
هانیه دلم نمیخواد حرصت دربیاد و بشینی حرص بخوری فقط محض اطلاع میگم که کامیونه رو واقعا گرون خریدی

ما 2 هفته پیش اینو واسه کسرا خریدیم 30 تومن ( تحمل وزنش تا 130 کیلوئه ) این سایز متوسطش بود
یه سایز کوچیکترش که تحمل وزنش تا 120 بود و همونیه که تو گفتی قیمتش 27
یه سایزم بزرگتر بود که تحمل وزنش تا 140 کیلو بود قیمتش 33
من از همین محل خودمون خریدم کسرا خیلی دوستش داره و باهاش سرگرم میشه و بازی میکنه
ولی خب اینم بگم که شاید جنساشون با هم فرق میکنه این زرین تویزه!

IMG4UP

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه به نی نی گولوهامون.. خیلی نازن. من کامیون میخوام...
راستی این عروسک انگشتیارو دیدم دیروز رفتم از لابلای اسباب بازیای قدیمی مایا در اوردم. . دیگه براش جذابیت ندارن. من از 6 ماهگیش براش گرفتم هم ادمک هم حیوونارو .. ولی خودم خیلی دوس دارم.
سلام بچه ها همه چیزای جدیدتون مبارک باشه .
کامیون همایون که گفتم 40 تومن بوده تا 200 گرم وزنو تحمل می کنه . ولی یکم از کامیون کسرا کوچیکتره .
همایون منو مجبور می کنه برم سوارش بشم . مثل سرسرش که وقتی روش می شینم پاهام به زمین می خوره ولی باید سر بخوریم نوبتی !
جشن آذین طراح و مجری جشن تولد http://www.jashnazin.com/
سلام بچه ها همه چیزای جدیدتون مبارک باشه .
کامیون همایون که گفتم 40 تومن بوده تا 200 گرم وزنو تحمل می کنه . ولی یکم از کامیون کسرا کوچیکتره .
همایون منو مجبور می کنه برم سوارش بشم . مثل سرسرش که وقتی روش می شینم پاهام به زمین می خوره ولی باید سر بخوریم نوبتی !
جشن آذین طراح و مجری جشن تولد http://www.jashnazin.com/
سلام.
ما هم پارسال این کامیونه رو خریدیم تحمل وزنش تا 120 کیلوئه. اون موقع فکر کنم 23 خریدیم.
مارکش هم Zarin Toys . همونی که محبوبه گفت.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
مبارک تانیا ورها وکسرا ومحمدامین گلم باشه

کامیون محمدرهامم 120کیلو تحمل میکنه وخالم براش فکر میکردم 16ولی فهمیدم که 19خریده بوده (پارسال تولدش)

فرق هرسایزش هم باهم 3سانت طول و10کیلو تحمل وزن بیشتره

بچه ها توی هرسنی که دیدم عاشق این کامیون شدم به همه اونایی که ندارن توصیه میکنم برای گلهاشون بخرن
این ها رو از کانون پرورش فکری گرفتم:
پازل 9 تیکه که دو تا ماهی دیگه تو دو سایز کوچیکتر زیر این ماهی ها هست. 5000 تومان
IMG4UP

رنگ انگشتی آریا 9000 تومان
که منبیشتر از آروین بازی کردم! هر بار رنگ می خورد به دستش سریع می شستش!
IMG4UP

پازل 11000 تومان فکر کنم شاید هم 14 تومن!
IMG4UP

قطار 40000 تومان
که واقعا اشتباه بود خریدنش چون برای آروین هنوز زوده و دو روزه خرابش کرد. البته الان جمعش کردم اما خوب دیگه دیر شده بود.
IMG4UP

این هم چند تا کتاب
IMG4UP

سیب سبز هم حراج کرده من برای اولین بار لباس برای سال دیگه آروین خریدم که عکساشو میارم میزارم واقعا قیمتهاش خوب بود.
شال و کلاه خریدم برای سال دیگه که این فقط کلاهشه! دیگه گیر داد سرش کنم :
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
این شال و کلاه هم خودم بافتم براش:

من همینم که میبینی!
مبارک باشه ماری خیلی خوشگلن مخصوص صاحبش

راستی باید اون شال و کلاه رو به ما هم یاد بدیااااااااااااااااااااااااااا. من که خیلی دلم می خواد ببافمش. یاد میدی؟؟؟؟؟؟؟؟
وای این مرد کوچولو رو ببین با اون پالتو و شال و کلاهش

ماری قربونت برا من عرض شونه و عرض سینه و قدآستین و قد خود پالتوی آروین و اندازه میزنی؟؟؟؟؟؟
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
حورییییی
این کلاهو من سه بار شکافتم دوباره بافتم! خیلی بد قلقه ولی راحته.
نخ من کلفت بود واسه همین ظریف در نیومد.
با نخ کلفت 10 تا سر انداختم.
رج اول یکی می بافیم به زیر یکی ژوته میندازیم.
رج دوم همه از رو
رج سوم دو تا می بافیم از زیر یکی ژوته میندازیم.
رج چهارم همه از رو
رج پنجم 3 تا می بافیم از زیر یکی ژوته میندازیم.
رج ششم همه از رو
رج هفتم 4 تا می بافیم از زیر یکی ژوته میندازیم.
همینجوری تا آخر .
وقتی گردیش اندازه سر نی نی شد تصادفی دو تا یکی می کنیم و 8 رج جو دونه می بافیم(همرو از رو) و کور می کنیم.

شالش هم 25 تا سر انداختم.
رج اول: 2 تا از زیر- یه ژوته -سه تا رو یکی می کنیم -یه ژوته دوباره: 2 تا از زیر- یه ژوته -سه تا رو یکی می کنیم -یه ژوته
این روند رو تا تموم شدن دونه ها ادامه میدیم.
رج دوم: همه از رو
رج سوم: عین رج اول

کلا نخ من کلفت بود خوب نشد به نظرم.
نخ نازک دیر بالا میاد اما خوش بافت و شیک تره.
من همینم که میبینی!
اندازه هارو برات میگیرم مرضیه ولی بخر خودتو راحت کن.
من هر چی فکر کردم دیدم خریدش به صرفه تر از دوختنشه.
پالتو آروینو از نی نی کوچولو خریدم 70 تومن. باور کن فوتر و ساتن زیرشو می خواستم بخرم با چشم و چال خودم که کور میشدم تا بدوزم همین میشد.
من همینم که میبینی!
2810