2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
وایییییییییییییی من خجالت میکشم اینجا عکس بزارم.
شما کی وقت می کنید این لباسهارو تن نی نی هاتون کنید؟؟؟؟؟؟؟

من نصف نصف نصف نصف نصف هم برای آروین نمیخرم بازم موقعی که فصل عوض میشه میبینم لباسهاش هنوز نو هستن و فقط چند بار تنش کردم. با اینکه هر روز هم میبرمش بیرون!
واقعا شرمنده شدم از خرید کردن خودم.

بازم میگم من خجالت میکشم عکس بزارم ولی این دو تا تیکه رو پریروز بعد از 2.30 گشتن تو خیابون بهار خریدم!!!

یه بادی طوسی داشت اینو براش ست کردم.
10 تومن از چهل ستون
IMG4UP

این بادی هم خریدم 9 تومن. (شلوارش کارترزه اول فصل بهار تو حراج خریده بودم 8 تومن )
IMG4UP

کلی هم به خودم فحش دادم که دیگه چیز تک نخرم جونم بالا اومد تا اینو پیدا کنم باهاش ست کنم.
این هم پشتش :

IMG4UP

همین! واقعا خسته نباشم. پستمو بعدا پاک می کنم بچم بزرگ میشه میاد خریدهای شما رو میبینه افسردگی میگیره!

من همینم که میبینی!
اسباب بازی :
کامیون 14000 تومن
IMG4UP

حیوان!! 10 تومن.
IMG4UP

خمیر بازی آریا: 5 تومن فکر کنم. که اصلا هم خوشش نیومد.
IMG4UP

این هم مادر شوهرم براش خریده که خوب سرگرمش می کنه:
IMG4UP

اینم کاردستیه مشترکه مادر و پسر واسه ماژیک ها و مداد رنگی هاش:(با کاغذ اتاقش ست شده!!!)
IMG4UP

این هم یه بازی فکری 14000 تومن.
IMG4UP
من همینم که میبینی!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.
لباس های همه مبارک باشه.
خدایی فرنوش فکر کنم اگه هر روز هم 1 لباس تنش ایلیایی گل کنی بازم اضافه میاری..

من امسال تابستون زساده روی کردم و 5-6 دست لباس تابستونه برای امین گرفتم. الان میبینم خیلی استفاده نشدن. درس عبرت شد برام زیادی نگیرم. مخصوصا الان که تو سن رشدن و فوری براشون کوچیک میشه
ماری خریدات خوشگله، لباساشم نازه مبارک.
کامیونه هست! همینو پارسال خریدم 9 تومن. 5 تومن گرون شده!
از این چرخا هم برا آراد گرفته بودم الان سه تیکه شده، یه دونه چرخ، یه دسته ی دراز و یه قلاب. هههه.
دسته ش چیز خوبیه واسه در آوردن توپ و اسباب بازیای آراد از زیر مبلا. خیلی استفاده داره.

بازی فکریه خیلی خوبه.
ماری آرادم از هر چیز خمیری بدش میاد. یه بار کلی وقت گذاشتم خودم براش خمیر درست کردم اصلا دست نزد که نزد.
از رنگ انگشتی هم متنفره. هههه
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
وایییییییییییییی فرنوشییییییییییییییییی چه کردییییییییییییییییییییییییییییی............
چقدر لباسای دومادم خوشگل ونازه.........خیلی خوشم اومد...خوشحالم که دخترم یه مادرشوهربه این لارجی وخوش سلیقگی داره!!!!

وچقدرررررررررررررررررررر زیاد فرنوش!!!!!!!!!!!! کی اینارو تنش میکنی دختر؟؟؟؟؟؟؟؟....خب البته خانوم دکترا پولدارن دیگهههههههههههههههههههههه.....

پالتوی سلیقه ی خواهر گلت هم خیلی قشنگ بود .... خدا روحش رو غرق ارامش کنه ....

ماری من این کامیونه خریدم 13500 هههههه 500 تومن ارزون تر ولی یه اسباب بازی فروشی تو فلکه دوم هست معمولا 1-2 تومن ارزون تر میده چیزاشو

از شلوار تو خونه ای اروین خوشم اومد برم بخرم محمدمهدی شلوار کم داره و بلوز استین بلند

خمیر بازی رو من هنوز امتحان نکردم امروز رفتیم ماسه بازی 3 ساعت طول کشید تا از حیاط برگشتیم خونه
سمیه 15 کیلو اصلا زیاد نیست تازه ما 3 یسته گرفتیم البته با سه تا همسایه هامون 15 کیلو برای یه استخر توپ کوجولو با قطر 1 متر کافیه
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
لباس همه بچه ها قشنگ بود ایشالا به خوشی تنشون کنن
فرنوش جان من حسودیم شد به ایلیا جون ...... خوش به حالش هست حسابی ها
من عاشق سویشرت اولی شدم با کاپشن ابی
مبارکش باشه

مرضیه جان شلوار تو خونه اروین رو پاساژ تهران چی داره اگه بخوایی من از اونجا برای مهدی خریدم
ممنون مرضیه جون اره حتما میخرم براش ومطمئنم رها خیلی خوشش میاد ....

میگما ماری والا منم اینهمه وقت رو تو اشپزخونه مشغول درست کردن انواع کیک وغذاهای خوش اب ورنگ بودم وقت نمیکردم برم بازار یه چی بخرم !!!بعدشم حتما اروین لباس به اندازه کافی داره که نمیخری دیگه خودتو سرزنش نکن خواهرررررررررررررر
مرسی از دلداریتون دوستان.
نه بابا سمیه جون خیلی لباس نداره. من کلا خیلی بد و سخت خرید می کنم. اینجا تو شرکت همکارام میرن زیروتن برمیگردن با کلی نایلون.
من دو بار رفتم یه بارش هیچی نخریدم یه بار هم یه تیشرت واسه آروین خریدم که دست خالی بر نگردم!! کلی بهم خندیدن!

بازی فکری از دم خونمون! همه جا داره از اینا. شکلهای مختلفش.
راستی نگفتم آروین از این بازی فکری اصلا خوشش نیومد!
من همینم که میبینی!
فرنوش چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبارکش باشه به شادی وسلامتی وهرروز یه مدل ناز بپوشه این خوشگل پسر

فرنوش گلم به خددا منم اشکم در اومد از خدا میخوام دیگه هیچ وقت داغ عزیز نبینی گلم وخدایش بیامرزد

ماری جون این حرفها چیه دختر؟؟؟؟؟

اگه 2ساعت گشتی عوضش خوشگل شده لباسهای شازده ات لباسها ووسیله هاش مبارک جیگر طلا