2777
2789
عنوان

به شدت به پسرم وابستم

2492 بازدید | 36 پست

خانوما، نمیدونم من غیر طبیعی ام یا همه اینطورن؟ 

هشت ماهشه، همششش چسبیدم بهش، نتونستم جای خوابشو جدا کنم، پیش هم میخوابیم، شیر شبشو دلم نیومد قطع کنم، همش چشمم دنبالشه حتی وقتی بغل کس دیگس، پسرمم بشدت وابستس بغل منو به همه ترجیح میده‌، توی مهمونی یا جمع اصلا پیش وسی واینمیسه، چشمش مدااااام بمنه و با داد و بیداد میخواد که بغلش کنم، حتییی یه ساعتم نمیتونم بذارمش برای کسی و برم جایی، دلم آشوب میشه وقتی ام برم تاسرکوچه دلم تنگشه شدیدا، موقع خوابش همش میگم کاش بیداز بود بغلش میگرفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولیه؟؟ من پسرم که به دنیا اومد وقت واکسناش من تب میکردم... موقع ختنه کردنش انقدر گریه کردم از حال رفتم بستری شدم😶🤦 الان سه سالشه شدیم مث تام و جری هی دعوا میکنیم😁

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
اهان، نمیدونم من که نشستم یکساعت گریه کردم

من یه سری بیمارستان بودم و حالم فوق العاده بد. از درد میمردم ولی با پسرم حرف میزدم که اذیت نشه با اون حال براش اینترنت میگرفتم. یعنی پرستارا به زور گوشی رو از دستم می گرفتن

اولیه؟؟ من پسرم که به دنیا اومد وقت واکسناش من تب میکردم... موقع ختنه کردنش انقدر گریه کردم از حال ر ...

اولیه، منم موقع ختنه اش بدترین روزای زندگیم بود، جدای از بحث دلسوزی که طبیعیه، من خیلی وابستشم میگم که جتی نمیتونم برم یه یک ساعت بیرون بکارم برسم نمیتونم یک ثانیه ازش جشم بردارم دلم میخواد چسب دوقولو بردازم بچسبونم بخودم و خودش

بهتر میشم؟؟؟😭

من مجردم تجربه ای ندارم 

ولی سنش کمه و قطعا توجه میخاد 

ولی ولی در آینده بزرگ تر شد بچه ای مستقل بار بیاد از نظر اخلاقی 

حمایتش بچه مامانی نشه، هم برای خودش و همسرش هم شما سخت میشه