2777
2789

بارداري دوممه خدا رو شكر پسر اولم سالمه 

رفتم آرايشگاه ، خانم آرايشگر از آخرين بارداريش و اينكه پسرش سندروم به دنيا اومده صحبت ميكرد و اينكه چقد عذاب كشيده تو بارداري و بعد بارداري از همون موقع من يه چيزي مثل خوره افتاده به جونم كه نكنه خدا نكرده بچه تو شكمم سالم نباشه مخصوصا كه يه بچه ي سندرومي همون روز ديدم 

چيكار كنم ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بسپار ب خدا و ببین خدا چطوری ازش مراقبت میکنه  توبارداری زیاد قرآن بخون و کم آهنگ گوش کن&n ...

اصلا آهنگ كلا دوست ندارم اعصابم خورد ميشه قرانم خيلي ميخونم ولي اين استرس ولم نميكنه تا الان نداشتم ولي الان كه ماه آخرمه و قيافه ي اون بچه جلو چشممه به هيچكس تا حالا حرفي نزدم فقط اينجا الان گفتم خيلي ناراحتم 

هر چیزی ممکنه 

برا منو چی میگی 

من ته ته بدشانسی هستم 

کلا هر ازمایش غربالگیری و ژنتیک بگی رفتم گفتن سالم 

بچه با مشکلی به دنیا اومد نادر که اصلا نشون نمیده 

میگم هر چیزی ممکنه 

کلا سالم باشه نباشه خواست خداست 

هیچ کاری نمیتونی کنی 

مگه همون غربالگری و ..بری و امیدت بهش باشه لطف کنه بچه ی سالم بده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
اصلا آهنگ كلا دوست ندارم اعصابم خورد ميشه قرانم خيلي ميخونم ولي اين استرس ولم نميكنه تا الان نداشتم ...

فقط بگو خدایا سپردم ب خودت و دیگه فکرنکن 

خدا خودش بهترین هارو واست میخاد 

بگو خدایا هرچی خیرهدهمون بشه 

منم واست دعا میکنم عزیزم

این فکرای منفی چیه خاهر.. انشالله چیزی تیست توکلت بخدا باشه

سپردمش به خدا ، 

چون يهويي باردار شدم خيلي ميگفتم من نخواستم الان ميگم نكنه خدا قهرش بگيره با اينكه بعد گفتم اين هديه و لطف خدا به منه 

كلا از روزي كه از آرايشگاه اومدم حالم خرابه 

هر چیزی ممکنه  برا منو چی میگی  من ته ته بدشانسی هستم  کلا هر ازمایش غربالگیری و ژ ...

من غربالگري انجام ندادم نه ان تي نه دومي فقط چون بيشترش خطاس و اينكه نميخواستم منم شريك گناهش بشم ولي اين استرسه و اون حرفاي آرايشگر خيلي رو انرژي بدي داشت 

من غربالگري انجام ندادم نه ان تي نه دومي فقط چون بيشترش خطاس و اينكه نميخواستم منم شريك گناهش بشم ول ...

چرا نرفتی خیلی ریسک بدی کردی 

ترس الانت برا همین هست 

دیگه امیدت به خدا 

فکرای ناجور نکن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

و اينكه چند نفر از فاميلامون كه رفتن آزمايش و آزمايش بهشون گفته سقط كنن و اونا نكردن بچه هاشون سالمه و خيلي باهوش 

منم نرفتم كه نكنه من مثل اينا نتونم مقاومت كنم و سقط كنم و گناه كنم 

و اينكه چند نفر از فاميلامون كه رفتن آزمايش و آزمايش بهشون گفته سقط كنن و اونا نكردن بچه هاشون سالمه ...

عزیزم هیچ غربالگری نمیگه سقط کن بلکه ممکنه ریسک بعضی بیماری ها بالا باشه و بفرستن ازمایش تخصصی.بالا گفتی نرفتم نخواستم تو گناهش شریک باشم متوجه نشدم کدوم گناه؟میدونی همه این ناراحتی و استرسهاتو داری به جنینت هم انتقال میدی؟ پس سعی کن اروم باشی اون ارایشگره چه خانم بی درک و فهمی بوده به یک خانم باردار این خاطره تلخ ش رو تعریف کرده خدا کوچولوشو حفظ کنه ولی کارش اشتباه بود

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو