2777
2789
عنوان

از بی ادبی بچم خوابم نمیبره😔

325 بازدید | 15 پست

اینقدر برام دعدعه شده داغونم بخدا . خوش اخلاق نیست نه سلام میکنه نه خداحافظي. بااینکه همه رو بلده ولی انجام نمیده .

۵ سالشه. خیلی با بداخلاقی و بهانه گیری هاش مشکل دارم.

چی فکرمیکردم چی شد!😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه دلیل بر بی ادبی نیست شاید خجالتیه 

پسر منم همینه مثلا سلام و احوالپرسی رو روش نمیشه ولی یخش که آب بشه چنان زبونی میریزه

بی ادبی ینی فحش و حرفای بزرگ‌تر از سن زدن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

مامان من میگه هرچی بچه تو کوچیکیش اذیت کنه بزرگ بشه بهتر و بهتر میشه ولی اگ کوچیکیش خوب باشه بزرگ شه پدر ادمو در میاره میگه تو بچه بودی خیلی خوب بودی الان دیوانم کردی دیگ خسته شدم از دستت چرا ؟ چون رل دارم همین /: هعیی

هیچ چیز دائمی نیست
خب بهش توجه کنید.بزارید همبازی هم باشن نه رقیب

همبازی هستن .از اول اینقد هواشو داشت. اینقد بهش توجه کردیم حس میکنم گند زدیم. مثلا میگه من تو همه چی باید اول باشم. گریه جیییغ که چرا اون اول رفت مسواک زد!!!