2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 108810 بازدید | 15574 پست
ساراجون ،از ما توی خاکه،ک‌هروقت‌خشک شه خاکش ،بهش آب میدم...توی آب زمانی ک‌یه شاخش مثلا بشکنه میزارم‌ ...

عه چه جالب توی خاکم فک کنم ماندگاریش زیاد بشه 👌من دخترخالم پتوس رو توی آب نگه میداره اونجا دیدم خیلی قشنگ بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چه جالب توی خاکم فک کنم ماندگاریش زیاد بشه 👌من دخترخالم پتوس رو توی آب نگه میداره اونجا دیدم خیل ...

برای تنوع و خوشگلی 😍😍😍 

من خیلی دوس دارم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

فاطمه جان ما هم سه روز هستش که دیگه سرد شده و بخاری رو در اوردیم امسال دیرتر هوا سرد شد نسبت به سال ...

بارون پاییزی هم امسال زیاد نبارید طرف ما😕

فقط دو بار بارید من سریع آماده شدم برم بیرون برای عکاسی تا رسیدم پایین قطع شد 😊

خیالت راحت پتوس الکی خراب نمیشه فقط زیاد آب بهش نده و حتما نور میخاد ولی نه نور مستقیم خورشید

پانته آ پتوس هایی که توی آب نگهداری میکنن چقدر ماندگاری داره؟؟؟؟

آخه من چند جا دیدم توی ظرف های خوشگل شیشه ای که فقط آب بود گذاشته بودن

ای جانم 🥰😍چند سالشه دخترتون؟ من دیروز با پسر کوچیکم کیک پختم بعدش دوست داشتم بزنم به کوه و بیابون ...

خدا حفظش کنه پرستو فاطمه جون 

نه من اون مراحل رو رد کردم 😉 حدود 10 سال

الان بیشتر دوست داره مستقلانه و حرفای گنده گنده تعریف کنه

مثلا به یکی از خواهرشوهرام که راه دوره اون روز تلفنی دستور پخت آش رشته رو میداد 😮 می گفت نه عمه جون من رشته های آش رشته رو آخر سر میریزم و یه دمکنی هم میزارم تا خودشون رو بهتر بگیره 😂😂 در حالیکه توی عمرش آش رشته نپخته 😉 منم خودمو زدم به اون راه که مثلا نشنیدم 😉

فاطمه جان بالا پرستو :::::: پسرت هست 😉🙈

نمیدونم چرا کیبورد اینجوری نوشت

البته این چیزی نیست اینجا دخترا شاهد بدتر از این اشتباه ها از جانب من بودن که فاجعه آفرین بود 😂😉

🤣💘🤣💘🤣💘وااااای عسل شیرینم نوش جونش راستی یادم رفت بنویسم بله تپل هستن مخصوصااااااارادوین رادین ...

وای خداااااااا😍😍😍😍 عزیزای من

ساحل فسقلیا هم ممنوع التصویرن؟؟؟؟؟

دلم با توصیفات بچه خواست 😊😊🙈🙈

سلام عزیزم 🥰🥰🥰💖🤗ای جانم 😁💖از دست بچه ها تا بزرگ بشن چه اداها که در نمیاریم😂😂من با زور موافق ...

انگاری تربیت سنتی بیشتر جوابگو هست 👌👌😊

من اوایل که دخترم می رفت مدرسه موقع برگشتن از مدرسه سر آویز کردن لباس هاش بحث داشتیم مثلا می گفت مامان تا پنج دقیقه یا مامان بعد نهار و ...

منم تا یک ماه همش توضیح میدادم که خوشگلم لباسای قشنگت چروک میشه آخه

یا دخترم الان لباسات ناراحتن و ...

یا یه داستان در این مورد تعریف می کردم 

همیشه سرسری می گرفت

یه بار دیگه طاقتم تموم شد یه جیغ بنفش به روش تربیت سنتی کشیدم 😉 طفلک بچه هنگ کرد و دقیقا از اون تاریخ منظم و مرتب شد🙈 ولی بعدش کلی عذاب وجدان گرفتم آخه همچین دو ثانیه بدو بدو مرتب کرد که نگو

سلامممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ م ...

به به چه کردی ساحلی 😋😋😋

جور شدن وامتم مبارکه عزیز دلم انشالله 👌👌👌👌

مرسی قشنگمممفاطمه وسیله های خونه منو نمیبینن هیچوقت🤣🤣🤣🤭

😄😄😄😄😄

ببرشون چشم پزشکی 😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.