2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105108 بازدید | 14879 پست
سلام عزیزم مبارک باشه 🥰💖 خسته نباشی خانمی ،محیا جان چجور مقدار زیاد انار آبش رو میگیرید بعد طرز ت ...

مرسی مهربان❤️❤️❤️

خواهری ما خیلی زیاد میگیریم من بوده روزی ۷۵ تابطری آب انارم گرفتم 

ربم بوده روزی ۷ کیلو گرفتم 

ب این صورته ک این دستگاه آب میوه گیری بزرک همونا ک آب لیمو هم میگیره راحت و آسوده حیف ک ما نداریم

میبرم خونه خاله ام 

بعد آب خالص رو توی دیگ بزرگ تو حیاط میزارم خیلی زیاد ساعت 😄😄 میزارم تا غلیظ شه 

راستی کف سرشم بگیر تا رب خوش رنگی تحویل بگیری 

عکس میزارم درست کنم 

ولی ن مث شما 😃😃😃

دیگه دستمون اومده ک قبل سوختگی خاموش کنم 

اشتباه هم بوده آب ریختی میبایستی آب انار بریزی ک خوش مزه بشه 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ما می‌خوایم بتمن میخواد دامادمون میخواد 😂🙉امیدوارم خواست خدا هم توی جبهه ما باشه 🤩🥳من تاریخ زدم ...

😄😄😄😄😄😄😄😄 حالا من ک نمیخام 

اگه شد خدایا ی دختر اول سالم دوم تپلو سفید موهاش فر😃😃😃😃😃😃😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنیا جون خوب میشی منم تا آخرای ۵ ماهگی همین بودم بعدش رفته رفته بهتر شدم ولی باز تا آخر بارداری کن ب ...

منم خیلی لاغر شدم شکر خدا یه هفته میشه خیلی بهتر شده حالم الان بهترم میخورم انشالله بتونم پنج کیلو وزنی که از دست دادم به دست بیارم فقط بچه ها سالم باشن و سالم بیان بخدا هیچی نمیخوام از خدا

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
سلام‌قشنگم... عزیزمممماره بعضیا حاملگیشون‌سخت‌میگذره واسشون...محیا هم ک‌بالا بهت‌گف تا۵ماهگی اینجوری ...

وای میوه که تازه چند روزه میخورم اصلا میوه معدمو بدتر حساس میکرد غذا تو سه وعده نیم وعده هم نمیخوردم ولی خوب شکر خدا الان بهترم منتظرم پنج شش روز دیگه باید برم سنو 

سلامممممممم دنیای عزیزم خوبی ؟؟ نی نی ها خوبن خداروشکر 😍 .. عزیزدلی ♥️هردو پسرن عزیزم اسمشون هم راد ...

خدا حفظشون کنه برات نگهشون داره ممنون میشم والا چی بگم تو که بهتر شرایط منو می‌دونی مادر شوهرم کجا بود اون پنج ماه نیومده یه خبر بگیره از من بگه موندی یا مردی عمرن بخوام چیزی ازش بپرسم بره به درک

ای خدا❤️❤️❤️یه مامان دیگه داریم اینجا🤍🤍🤍🤍کلی مبارکت باشه بانو❤️

قربونت بشم عزیز دلم ممنونم مرسی از لطفت

💕🍓💕🍓💕🍓سلاممممم ماه من 💕مهربون ترینی قربونت برم

سلام عزیزم ♥️♥️😘😘  

خدا نکنه عزیزم زنده باشی مهر بانو 🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
مرسی مهربان❤️❤️❤️خواهری ما خیلی زیاد میگیریم من بوده روزی ۷۵ تابطری آب انارم گرفتم ربم بوده روزی ۷ ک ...

ماشاالله ، شما  دیگه حرفه ای هستید 🥰

خخخخ من فکر کنم کلش یه بطری یک و نیم لیتری آب گرفتم 😁😅 

خیلی هم سخت بود با یه صافی و وسیله برای له کردن کلی خسته شدم 🤧 

کاش نزدیکتون بودم 😋😍طرف ما رب انارهایی که تو مغازه به صورت فله میفروشن همه  تقلبی هستند  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلام به دوستان خوبم 💖 

صبح آدینتون بخیر باشه 🌹

منم خیلی لاغر شدم شکر خدا یه هفته میشه خیلی بهتر شده حالم الان بهترم میخورم انشالله بتونم پنج کیلو و ...

همین ک خوب شدی خیلی عالی از این ب بعد وزنم اضافه میکنی 

عزیزم تا میتونی میوه بخور😍

ماشاالله ، شما دیگه حرفه ای هستید 🥰خخخخ من فکر کنم کلش یه بطری یک و نیم لیتری آب گرفتم 😁😅 خیلی ه ...

😄😄😄😄😄😄 مرسی مهربون 

کاری نداره دو س ساعت کار نداره بیای تفریح و گشت و گزار ربم بهت میدم 😃😃😃😃

گفتی ک برا اندیمشک بودی درسته ؟ یا دزفول 

خدا حفظشون کنه برات نگهشون داره ممنون میشم والا چی بگم تو که بهتر شرایط منو می‌دونی مادر شوهرم کجا ب ...

سلاممممم عزیزممممم🥺خدا صبر هاتو میبینه نگران نباش الان بارداری به چیزای خوب فکر کن که این تایم مختص خودته 😍✨💘دعا کن که اونم دلش نرم بشه بهرحال بحث یکی دو روز نیست یه عمره عزیزدلم 

مطمئنم همه چی با اومدن فسقلیا بهتر میشه اونا کلی نعمت و رحمت میارن تو خونه 💕🍯🤲🏼

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
به به سلامممممم خدا برکت بده 😍 💕

سلام ساحل جان 

مرسی عزیزم 

وای ساحل بارونه اینجا نمیشه انار بچینیم همه ام خطی شده 

کشی ام نیست انار بخره😕

2810