2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105122 بازدید | 14880 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه چجالبنمیدونستم اونا میدوننفدااات

آره 

میدونن

نوبت که میگرم میگن فلان روز بیا که قمر در عقرب نیی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام روز همگی بخیر

انشاالله که خوب باشین❤️

آزگلی یه همکار داشتم وقتی قمر در عقرب بود آرایشگاه نمیرفت،کارهای مهم انجام نمیداد میگفت گره میفتم توو کارم،با رابطم به مشکل میخوره

مثلا میگفت این ماه 2روز قمر در عقرب هیچ برنامه نزارید تا بگم 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
ای واااای عزیزم 🥺🥺🥺🥺🥺بلا به دور باشه اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️ 🧿 اره پسر بچه ها دردسر نسا ...

ممنون عزیزمم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام دخترا صبحتون بخیر چرا مارو تحریم کردن اخه😡🤬بچه ها دیروز تولدم بود همسرم هیچ واکنشی نشون نمی‌د ...

خداروشکرررر

کلی تولدت مبارک باشه قشنگم با تاخییر فراوان❤️❤️❤️

سلام‌ دنیاجونم خوبی؟؟؟ای جونم،🧿❤️❤️❤️❤️❤️❤️اره،خواهر... چندماه اول اینجوری هستی،انشالله کم‌کم خوب م ...

وای ازگل روز به روز بدتر میشم حالم خیلی بده خیلیییی الان چهار ماه شده ولی روز به روز بدتر میشم خیلی ضعیف لاغر شدم نمیتونم هیچی بخورم معده دردم خیلی زیاده امونمو بریده کاش زودتر خوب شم 

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
الهی بگردم 🤗اوایل همین جوریه درست میشه ان شاء الله قرص دمیترون، قرص ضد تهوع هست حتما از دکترت بپرس ...

ساحل اجازه نداد هیچ قرصی بخورم خیلی هم حالم ناجورع فقط دارم میگذرونم که بگذره ولی دارم جون میدم بخدا حالم اصلا خوب نیس

ای خداااااا عزیزدلمممممم 🧿 🫀 من قربون اون دوتا فسقلی برمممم 🙉😋🙉😋🙉 عسل خوردنیا

خدا نکنه ساحل یادم رفت بچه هات چی بود جنسیتشون اسمشون چی گذاشتی چن هفته دنیا اومدن خیلی استرس دارم از اینکه طولم افت کنه شما سرکلاژ کردی لطفا یکم راهنمایم کن

وای ازگل روز به روز بدتر میشم حالم خیلی بده خیلیییی الان چهار ماه شده ولی روز به روز بدتر میشم خیلی ...

دنیا جون خوب میشی 

منم تا آخرای ۵ ماهگی همین بودم بعدش رفته رفته بهتر شدم 

ولی باز تا آخر بارداری کن ب ندرت مرغ و گوشت میخوردم 

تنها چیزی ک حالرمن رو خوب می‌کرد قرص دمیترون بود ولی گویا تجویز نمیکنن دیگه 

منم ی روز در میان سرم وسل میکردم 

بیشتر ۵ '۶ کیلو لاغر شدم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

وای ازگل روز به روز بدتر میشم حالم خیلی بده خیلیییی الان چهار ماه شده ولی روز به روز بدتر میشم خیلی ...

سلام‌قشنگم... عزیزمممم

اره بعضیا حاملگیشون‌سخت‌میگذره واسشون...

محیا هم ک‌بالا بهت‌گف تا۵ماهگی اینجوری بود...

دنیا من زیاد اذیت‌نشدم، ولی همونقدم ک اوایل حالم‌بد بود، چیزای خنک‌حالمو خوب میکرد، مثلا میوه رو‌میزاشتم قشنگم خنک شه بعد میخوردم بهتر میشدم، حتی یخم‌میخوردم🤭

الهی خواهری...چ بد ک‌نمیتونی دمیترون بخوری

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
خدا نکنه ساحل یادم رفت بچه هات چی بود جنسیتشون اسمشون چی گذاشتی چن هفته دنیا اومدن خیلی استرس دارم ا ...

سلامممممممم دنیای عزیزم خوبی ؟؟ نی نی ها خوبن خداروشکر 😍 

.. عزیزدلی ♥️هردو پسرن عزیزم اسمشون هم رادین و رادوین 🥰💘کوچیک شما خاله مهربونشون هستن 💘💘

پنج مرداد به دنیا اومدن 

و نه عزیزم من انجام ندادم 

زایمانمم سزارین بود راضیم ازش 

بابت سوالات هم کاش مشاوره بگیری اگه خواستی من چندتا ماما که ویزیت آنلاین دارن یا یه گروه مامایی رو بهت معرفی میکنم 

.. اصلا بابت هیچ چیزی پیشاپیش به خودت استرس نده خدای مهربونمون حافظ همه چی هست انشالله که به سلامت این دوره رو طی میکنی 

خودمم الان میرم میپرسم از مادرشوهرم

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
2810