2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105149 بازدید | 14881 پست
ما شوفاژ روشن کردیم😁😁😁

فکر کنم ما یه بیست روز دیگه بخاری روشن کنیم 😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
فکر کنم ما یه بیست روز دیگه بخاری روشن کنیم 😁

انورا گرمه حالا 

منم زنگ زدح شهرستان گفت ظهرا سرت میسوزه از گرما 

آخه همسایه ایم با هم منو شما 😃😃😃😃

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خاله کوچولو 🥰😂 چه خواهر شوهر بازی در میاره جوجه 😁

😁😁😁😁😁 ی چیزی اونورتر از خواهرشوهر

ی حرفایی میزنه بعضی وقتا مغزم درد میگیره 

من اصلا تو این باغا نیستم کلا دنبال این نیستم فلانی چی گفت چی نگفت چیکار کردن چی پوشیدن 

برم ی مهمونی در حد سلام و علیم تموم 

ولی امان از آبجیم یعنی فکنم حتی بدونه رنگ لباس زیرش چ رنگیه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

و ابنو ب لطف زن داداشم یاد گرفته 😁😁😁😁

بریم ی جایی اونا هردو خوب دقت میکنن 

بعد زن داداشم میگه محیا دیدی فلانی چیکار کرد چی گفت 

من میگم اصلا یادم نمیاد 😁😁😁😁😁

😁😁😁😁😁 ی چیزی اونورتر از خواهرشوهری حرفایی میزنه بعضی وقتا مغزم درد میگیره من اصلا تو این باغا ن ...

ای جانم 

چه خوردنیه😄😄😄😄

دلم خواست 😁

خدا حفظ‌ش کنه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

🔅#پندانه

✍ راه نفوذ به درونت رو ببند

🔹بزرگ‌ترين حسرت ما آدما، فرصت‌هاى ازدست‌رفتمونه!

🔸کشتی‌ها به‌خاطر آب‌هایی که در اطرافشون هست، غرق نمی‌شوند بلکه به‌خاطر نفوذ آب به‌داخل آن‌هاست.

🔹پس اجازه نده اتفاقات اطراف به درونت نفوذ کنند و باعث سنگین‌ترشدن و غرق‌شدنت شوند.

🆔 @Masaf

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام دوستان عزیزم 💓💓💓💓

دیشب با جاری ها و خانواده رفتیم باغ

کلی خوش گذشت 

😄

لامصب هوا خیلی خوبه 

الحمدالله 

قبلا بیشتر بیرون میرفتیم باهم 

ان شاء الله باز بیشتر بشه 

🌼چه قوت قلبی میده این آیه:

(وَلَن تَجِدمِن دونِه مُلْتَحَدا)

وهرگزجزخداپناهی نخواهی یافت…

━━━✥⃝@ayegerafy📿

سلام دوستان عزیزم 💓💓💓💓دیشب با جاری ها و خانواده رفتیم باغکلی خوش گذشت 😄لامصب هوا خیلی خوبه الحم ...

سلام مهربان خداروشکر بهتون خوش گذشته😁

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر 

فاطمه جون همیشه به تفریح واقعا جاری داشتن یه نعمت خیلی بزرگه من ندارم و همیشه حسرتشو دارم 🥺💘🫶🏼

.. 

محیای خوشگلم درسته اما برمیگردن گلم 

من یکی که بدون سر زدن به اینجا نمیتونم 

امیدوارم حالت روز به روز بهتر شه عزیزم 

.. 

پانته آ جونم امیدوارم همیشه سلامت باشی گلم خوشحالم بهتری 

.. 

آتاناز کجاست 

آزگل💔❤️‍🩹

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

خانوما من امروز چندتا کار خوب داشتیم که انجام دادم 

اولش اینه که با حامد انباری رو مرتب کردیم 

من انگار ذهنم رسید به آرامش 😂🫠

بعدش رفتم بیرون تنهایی نیم ساعت پیاده روی 

اونم چه پیاده روی ذهنم همش درگیر فسقلیا بود استرس و دلشوره داشتم حامد کنارشون بودا نمی‌دونم چرا نمیتونستم بیخیال باشم 😑🥴😑🥴😑🥴

یک ربع کشید که رفتم یک ربع بعد رو برگشتم 😂هیچی هم نخریدم 

.. 

و بعد یه شام خوشمزه درست کردم لوبیا پلو محشر 😃🥰

یه ترشی رو مادر شوهرم بهمون داده مخلوط که واسه خاطر اون درست کردم ☺️

جاتون خالی 

.. خانوما من این روزا به چندتا مسئله فکر میکنم 

اولیش اینه که من ماه بعد یه مبلغ حدود 10یا 18 تومن دستم میاد میگم نظرتون چیه همه رو بدم لوازم آرایش و لوازم بهداشتی و بفروشم ؟ 

البته من که مغازه ای رو مناسب این کار ندارم 

اما کلی دوست دارم داخل آرایشگاه ها که گفتم به اونا بفروشم 😂

ایده خوبیه بنظرتون یا بخاطر فسقلیا نمیتونم ؟ 

آخه حامد راضی نیست 

همش بهم میگه کار بیرون نه مگه اینکه راحت باشه تایم کاری مناسب باشه  یا واسه خودم کار کنی 

کار خونگی هم میگه سخته و اعصابت سر حساب کتاب بهم می‌ریزه بعد میای یغه مارو می‌چسبی 

همینجوری خوبه 

من راستش 

انقد دلم یه چیزی میخواد که بتونم تعامل و ارتباط زیادی با بیرون داشته باشم اجتماعی باشم 

البته فقط لوازم. آرایش ایده م نیست 

این فکر رو واسه دمنوش و گیاه های دارویی هم دارم 

بیشتر می‌خوام که اون پولم سود  بشه نه اینکه من همش باهاش قسط  وام پس بدم 

این چند ماه از بس فکر حساب و کتاب راجب وام و قسط و .. بودم احساس خوبی ندارم 

نظرتون چیه؟؟

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر فاطمه جون همیشه به تفریح واقعا جاری داشتن یه ن ...

سلام ساحل جانم انشالله ک همه برگردن دلمون برا تک ب تکشون تنگ شده 

ساحل راجب کارت ایده خوبیه ولی لباس زیرم میگن خیلی فروش داره 

بری از بازار بزرگ بگیری جینی بفروشی 

یکی از دوستان مجازیم این کارو کرده گفت سود داشته انگاری 

و لوازم بهداشتیم شما ک بالا شهری اگه آشنا داشته باشی خیلی خوبه 

بخاطر روحیه ات 

سختی خودشم خو داره قطعا 

ولی توم مث منی دوس داری هرطوری شده پرواز کنی 😁😁😁😁

انشالله ک موفق میشی خواهرم 

سلام دخترای نانازی 

صبح زیباتون بخیر باشه 

دیروز رفتم دیدن عموم آوردنش خونه 😍😍😍 وای بچه ها انقد لاغر شده فکنم ۴۰ کیلو بشه 

خیلی خوشحالم بخدا 

خواستیم بیایم خونه عموم و زن عموم نزاشتن 

ی سری دیگه از فامیلامونم اومدن اونام موندن 

شب خوبی بود 

راستی دخترا براتون تعریف نکردم 

پری شب صدای شر شر آب میومد رفتم دیدم لوله آب ترکیده چشتون روز بد نبینه کل خونه آب برداشت 

تنها کاری ک کردم فرش رو برداشتم 

تا من فلکه رو ببندم گلیم توی آشپزخونه کاملا خیس شد 

دیگه دو س ساعت افتادم ب جون آشپز خونه آب رو جمع کردم

هنوز حقوق هارو ندادن پس فردام میخایم بریم شهرستان 

پول لازم دارم خدا کنه امروز بریزنش

خانوما من امروز چندتا کار خوب داشتیم که انجام دادم اولش اینه که با حامد انباری رو مرتب کردیم من انگا ...

سلام ساحل جونم 

خسته نباشی 

واقعا تمیزی رو حیه آدمو خوب میکنه 

اصلا باعث میشه آدم بهتر ببینه🤓

از فرصت هایی که نصیبت میشه استفاده کن دختر 

بچه ها پیش باباشون بهشون خوش میگذره😃😃

شان خوشمزه هم نوش جون 🤤

گوشت بشه بچسبه به بدنت😁😁

اوه پول😍🤑

ان شاء الله از قِبَلش کلی پول دربیاری 😍😍😍

همون لوازم آرایشی فکر کنم تخصص خودته راحت تری 

😄

اگر مشتری داشته باشی کارت رونق داره 

و دیگه نونت تو روغنه

حالا باز بیشتر تحقیق کن 

سلام دخترای نانازی صبح زیباتون بخیر باشه دیروز رفتم دیدن عموم آوردنش خونه 😍😍😍 وای بچه ها انقد لاغ ...

سلام خوشکلم 😍❤️

الحمدالله 

چند وقت بگذره 

بهش میرسین چاق میشه 😄

دور همی هم عالیه 

خداروشکر که شب خوبی داشتی ❤️🙂

وای 

چقدر بد 🤕

من فرش آشپز خونه رو بعد دو سال شستم 🥺

تا یه هفته آب از آب شیرین کن میومد 

خیسش می‌کرد 👀

بعد آب نمیدونم از کجای  لباسشویی میمود خیس میکرد

🤣🤣🤣🤣

خلاصه که به من نیومده 

گفتم کاش نشسته بودم😂

ان شاء الله حقوق ها هم زود بریزن 🤲😃

شهرستانم خوش بگذره 

😘

2810