2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105195 بازدید | 14885 پست
سلام عزیزم خسته نباشی دلاور 😄😄😄مرسی مهربان فعلا تهران خراب شده ایم تا ۸ آبان

سلام عشقم...مرسی طلا

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا 

امروز متوجه ی چیزی شدم 

تمام بدنم از استرس بی حس شد 

گوشام انقد داغ شده داره میسوزه 

من دیگه تحمل ی شکست دیگه رو ندارم بخدا 

دعا کنید سو تفاهم باشه بچه ها 

ب حدی حالم خرابه حالت تهوع دارم🥺🥺🥺🥺

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دخترا امروز متوجه ی چیزی شدم تمام بدنم از استرس بی حس شد گوشام انقد داغ شده داره میسوزه من دیگه ...

😰😰😰محیای عزیزم 

انشالله که خیره 

نگرانت شدم 

فقط غصه هیچ چیزی رو نخور حل میشه 

سلامت خودت مهمترین چیزه 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
😰😰😰محیای عزیزم انشالله که خیره نگرانت شدم فقط غصه هیچ چیزی رو نخور حل میشه سلامت خودت مهمترین چیز ...

ساحل خیلی سخته بخدااااااا 

روزایی رو گزروندم فیل بود از پا در میومد 

چقد تو این دنیا خودم رو ثابت کنم من آخه 

چرا من آخه چرا 

تمام ریزش موهام تما سفیدی موهام از اون مشکلات بود 

من دیگه توان ندارم اگه اتفاق دیکه ای بوفته

ساحل خیلی سخته بخدااااااا روزایی رو گزروندم فیل بود از پا در میومد چقد تو این دنیا خودم رو ثابت کنم ...

محیا جون من نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده 

اما اینو می‌دونم که هیچ چیزی تو این دنیا ارزش یک لحظه اخم تورو نداره چه برسه اینکه موهات سفید شه یا استرس تحمل کنی 

بنظرم تا مطمئن نشدی هیچ غصه نخور  .. نهایت مطمئن هم شدی ارزش نداره که خودتو ناراحت کنی حلش کن هرچی که هست حل میشه 

هیچ حالی دائمی نیست

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
محیا جون من نمی‌دونم چه اتفاقی افتاده اما اینو می‌دونم که هیچ چیزی تو این دنیا ارزش یک لحظه اخم تورو ...

دست خودم نیست 

نمیدونم توان چی رو داریم پس میدیم واقعا 

سلام دخترا امروز متوجه ی چیزی شدم تمام بدنم از استرس بی حس شد گوشام انقد داغ شده داره میسوزه من دیگه ...

3تا توحید میخونم از طرف ت هدیه به صاحب الزمان عج 

ان شاء الله طوری نیست 

و خیره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
محیا بهتری ؟ @عروسکی2

سلام خواهری فدات عزیزم یکم بهترم 

رفتم دیدن عموم ساحل انقد گریه کردیم منو عموم خیلی بدنش ضعیف شده هنوز نمیتونه حرف بزنه 

امروز انقد گریه کردم سرم داره میترکه 

بعد از اینکه همسرم رفت سرکار 

بکوب دارم کار خونه میکنم تا الان 

تازه سرویس بهداشتیم مونده 

برای فرار از افکار مزاحم فقط کار خونه میتونه آرومم کنه 😑😑😑😑

3تا توحید میخونم از طرف ت هدیه به صاحب الزمان عج ان شاء الله طوری نیست و خیرهاللهم صل علی محمد وال م ...

مممنونم فاطمه جان 

خیلی خیلی لطف کردی 🙏🙏🙏🙏🙏🫂🫂🫂🫂

🔅#پندانه

✍ امروز را از دست ندهید

🔹شخصی دو روز مانده به پايان جهان تازه فهميد كه هيچ زندگی نكرده است. تقويمش پر شده بود و تنها دو روز خط‌نخورده باقی بود.

🔸پريشان شد و آشفته و عصبانی نزد خدا رفت تا روزهای بيشتری از خدا بگيرد.

🔹داد زد و بدوبيراه گفت اما خدا سكوت كرد. جيغ زد و جاروجنجال راه انداخت اما خدا سكوت كرد. آسمان‌وزمين را به‌هم ريخت اما خدا سكوت كرد. به پروپای فرشته ‌و انسان پيچيد اما خدا سكوت كرد. كفر گفت و سجاده دور انداخت اما خدا سكوت كرد.

🔸دلش گرفت و گريست و به سجده افتاد. خدا سكوتش را شكست و گفت:

عزيزم، يک روز ديگر هم رفت. تمام روز را به بدوبيراه و جاروجنجال از دست دادی. تنها يک روز ديگر باقی‌ست، بيا و لااقل اين يک روز را زندگی كن.

🔹لابه‌لای هق‌هقش گفت:

اما با يک روز چه‌كار می‌توان كرد؟

🔸خدا گفت:

کسی كه لذت يک روز زيستن را تجربه كند، گويی هزار سال زيسته است و آنكه امروزش را درنمی‌يابد هزار سال هم به كارش نمی‌آيد.

🔹آن‌گاه سهم يک روز زندگی را در دستانش ريخت و گفت:

حالا برو و يک روز زندگی کن.

🔸او مات‌ومبهوت به زندگی نگاه كرد كه در گودی دستانش می‌درخشيد، اما می‌ترسيد حركت كند. می‌ترسيد راه برود. می‌ترسيد زندگی از لابه‌لای انگشتانش بريزد.

🔹قدری ايستاد، بعد با خودش گفت:

وقتی فردايی ندارم، نگه‌داشتن اين زندگی چه فايده‌ای دارد؟ بگذار اين مشت زندگی را مصرف كنم.

🔸آن وقت شروع به دويدن كرد. زندگی را به سر و رويش پاشيد. زندگی را نوشيد و زندگی را بوييد. چنان به وجد آمد كه ديد می‌تواند تا ته دنيا بدود. می‌تواند بال بزند. می‌تواند پا روی خورشيد بگذارد.

🔹او در آن يک روز آسمان‌خراشی بنا نكرد. زمينی را مالک نشد. مقامی را به دست نياورد.

🔸اما در همان يک روز دست بر پوست درختی كشيد. روی چمن خوابيد. كفش‌دوزكی را تماشا كرد. سرش را بالا گرفت و ابرها را ديد.

🔹به آن‌هايی كه او را نمی‌شناختند، سلام كرد و برای آن‌هایی كه دوستش نداشتند از ته دل دعا كرد. او در همان يک روز آشتی كرد و خنديد و سبک شد. لذت برد و سرشار شد و بخشيد. عاشق شد و عبور كرد و تمام شد.

🔸او در همان يک روز زندگی كرد.

💢 زندگی انسان دارای طول، عرض و ارتفاع است؛ اغلب ما تنها به طول آن می‌انديشيم، اما آنچه که بيشتر اهميت دارد، عرض يا چگونگی آن است.

🔺امروز را از دست ندهيد، آيا ضمانتی برای طلوع خورشيد فردا وجود دارد!؟

🆔 @Masaf

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2810