2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105208 بازدید | 14893 پست
راستی ساحل من ماسک هیدرودرم آبی و بنفش خریدم یکم اولش میسوزه بنظرت مشکلی نداره ؟

عزیزم اون لحظه که روی صورتت که هیچی اما بعدش که میشوری قرمزه ؟ اگه آره حساسیت داری به ترکیباتش 

اگه نه اوایل فقط سوزش داره و بعدش قرمزی و التهابی نیست نشونه تاثیر مواده 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساحل جونم نی نی ها خوبن ؟چرا آخه نمیخوابن دیگه نزدیک ب سه ماشون میشه مبارک ساحل خیلی قشنگه 😄

فقط واسه پرخوری بیدار میشن محیا 

اصلا نه واسه گوش نه وقتی بند ناف داشتن واسه ناف واسه هیچی نق نمیزنن جز شیر و غذا 

کاش ببینی وقتی قطره میخورن به زور راضیشون میکنم دیگه خبری از اضافه نیست 😂♥️🙊

البته با صدای گریه همم یهو بی خواب میشن یکی شون گریه کنه اون یکی هم آمادست کار من زاره😂

سلام قشنگترین آخه اون ب دردسرت‌نمی ارزه ساحلی...اَنَا تنبل🫣من دوسدارم یچی آماده باشه مصرف کنم...تو ...

نه نخور ازگل من از اون قرصا مصرف کردم اما یه تایمی قطع کردم بخاطر بارداری و هورمون و.. به جاش از غذا می‌گرفتم این راه غذاییه بهتره 

ازگل حجم بالا درست کن واسه یه مدت طولانی داشته باشی بعد توی ظرف هم با لایه ها و ابعاد اندازه یه حبه قند بچین و داخل ظرف درب‌دار بزار نگه دار یخچال 

آخه تو نتیجه مهمه واست وگرنه یه قرص بخوری یه آبم روش که چیزی نیست 😂 کاری نداره که میخوای امینو واسه ساختش وسوسه کن 

افرین،ساحلی منم ماهی یه‌مقدار میزارم‌کنار، مواقع ضروری ازش استفاده میکنم...

ازگل مهربونم خیلی خوشحالم که هم نظری ♥️✨خدابهت برکت بده 🧿🫀

من واسه ساختمونه دیگه پس انداز کردن واسم فعلا مقدور نیست 

هر پولی دستم بیاد قرار گذاشتم یه مبلغ رو واسه ظاهر و حال خوب خودم یه مبلغ رو واسه چیزای ارزشمند مثل طلا و دلار و.. کنار بزارم هرچند کم 😎

دیگه مثل قبل صد درصدی خودمو فدای پس انداز نمیکنم چون روحیه مو میگیره

ای جانم فسقلیا🥰ساحلی خواهرشوهرم‌خیلی تو‌کار اینجور چیزا بود و‌میخرید، یادمه قانونای عجیبی درموردشون ...

مرسییییییییی نازنینم انشالله بهترینها سهم خودت باشه 💕💘🫶🏼بله عزیزم هر چیزی واسه استفاده قاعده و قانون داره که این خانومه گفته راهنماییم می‌کنه 

امیدوارم 😅♥️

نه نخور ازگل من از اون قرصا مصرف کردم اما یه تایمی قطع کردم بخاطر بارداری و هورمون و.. به جاش از غذا ...

باشه خواهر، پس‌نمیارم

پس شد، قلم رو با پیاز بپزم‌بعد، مغز داخلشو با آب قلم‌ترکیب کنم‌بزارم‌یخچال درسته

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
باشه خواهر، پس‌نمیارمپس شد، قلم رو با پیاز بپزم‌بعد، مغز داخلشو با آب قلم‌ترکیب کنم‌بزارم‌یخچال درست ...

پس‌نمیخرم😂 نمیارم کجا بود آخه🙉

مرسییییییییی نازنینم انشالله بهترینها سهم خودت باشه 💕💘🫶🏼بله عزیزم هر چیزی واسه استفاده قاعده و ق ...

عزیزمی💘🌷

باشه خواهر، پس‌نمیارمپس شد، قلم رو با پیاز بپزم‌بعد، مغز داخلشو با آب قلم‌ترکیب کنم‌بزارم‌یخچال درست ...

واینکه باید بزارم آب قلم‌قشنگ لعاب بیاره ک شکل بگیره دیگه اره؟؟؟

خانوما یه دوتا موضوع رو بگم 

من الان بابت همین آنلاین شدم 

مادر شوهرم متاسفانه تقریبا یک ماهی میشه که حالش خوب نیست سردرد داره چند روز پیش  که آزمایش و.. داده هنوز جوابش آماده نشده که دکتر نظر بده 

خیلی نگرانم خیلی هم ناراحتم آرزو میکنم اگه قراره خدایی نکرده چیزیش بشه من اون روزو نبینم چون من اصلا ازش بدی ندیدم هیچ بیشتر از مادر خودم بهم رسیده 

واسه همین ازتون می‌خوام با دل های پاکتون واسش دعا کنین 

..

مورد دوم اینکه من چند شب پیش داشتم داخل اینستا می‌گشتم بعد یه کانال راجب مولانا های سیستان و بلوچستان که امور دینی رو آموزش میدن و خیلی دیگه مرید هستن پیدا کردم 

توی یکی از کلیپ هاش میگن که مراجعه به کسی برای گرفتن طلسم و دعای مخصوص و.. ضرر و عواقبی داره که خیلی خوب و کامل دلیل میارن 

یادتونه من چند وقت پیش گفتم با فامیلمون واسه کار اون پیش یه سید رفتم که از حرفا و کاراش که درست بوده یه حالی شدم و شک کردم به علمش که حقیقت داره و .. 

الان بحث حرفای اون مولانا و حال  خودم اون لحظه که یادم میاد

حسابی پشیمونم کرده 

چرا یه لحظه قدرت اونو انقد کامل دونستم 😢🙊🫠

خدا منو ببخشه 

همه کلیپ هاشو گوش دادم اما این یکی بد منو به فکر برده 😔😔😔پشیمونم

ازگل مهربونم خیلی خوشحالم که هم نظری ♥️✨خدابهت برکت بده 🧿🫀من واسه ساختمونه دیگه پس انداز کردن واسم ...

ممنون‌گلم... همینجور واسه خودت‌پربرکت‌عشقم...

بهترین‌کارو‌میکنی ساحلی ....😉🥰

فقط واسه پرخوری بیدار میشن محیا اصلا نه واسه گوش نه وقتی بند ناف داشتن واسه ناف واسه هیچی نق نمیزنن ...

ای خوداااااا🧿🥺

فقط واسه پرخوری بیدار میشن محیا اصلا نه واسه گوش نه وقتی بند ناف داشتن واسه ناف واسه هیچی نق نمیزنن ...

اخ که قربونشون برم من،❤️

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
2810