سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررررر دلم واستون تنگ شده بود
اول اینکه خداروشکررررر که عموی محیا حالش خوب خوب شده 💘🧿 خداروشکررررر خدا به بچه ها و زنش ببخشه انشالله
بابت خوابت هم که 😂😂😂😂😂خوشبحالت من خیلی وقته خواب چهارشونه کت و شلواری نمیبینم ☹️واسه اون رماناست که خوندی ..
آزگل عزیزم چقدر طراحی قشنگی واقعا حق داری که چاپ کنی منم حس خوب گرفتم 💘🫶🏼مبارکت باشه پیشاپیش
بابت درد زیر قفسه سینه و ساق پا
تازگیا آسپرین یا دارویی شبیه اونو نخوردی ؟؟ اگه خوردی بابت اونه
و اینکه بنظرم جایگزین کن با یه چیزی که از طریق غذا اون عمل رو اجرا کنه مثلا انار ، ویتامین سی داخل نارنگی و پرتغال ، آب لیمو تازه ،گلاب ، همگی تا حدودی رقیق میکنن بعد نت بزن مواد غذایی بیشتری هم هست بابت اینکه راحت تر باشه واست
وقتی آسپرین میخوری حواست به سلامت معده و قلب و عروق بیشتر باشه اصلا جای نگرانی نیست فقط تداخله
البته من اینجوری از دور نظر میدم 😂دکتر بهتر میتونه علتش رو متوجه شه
..
آتاناز خوشگلم بابت روانشناس خانواده من خودم داخل مجازی با دوره های پریسا نصری آشنا شدم زمان مجردی خریداری کردم خیلی خوب بود کمکم کرد بنظرم یا لایو و کلیپ های اینستا رو دنبال کن یا حضورا ازش مشاوره بگیر دوسداشتی 🌸خیلیا شاید تایید نکنن اما واقعا دوره ش واسه من پر از نکته بود
..
فاطمه جانم خدا عزیزانت رو واست حفظ کنه خیلی ذوق کردم با دیدن مشق نوشتن فسقلیا دعا کن منم به اون مرحله برسم 😂😂فکر کنم از ذوق دیدن مشق نوشتن رادین و رادوین من چندین سال جوانتر میشم 😂😂
... پانته آ مهربونم سلام منو به شکوه خانوم برسون مطمئنم که قلب اونم شبیه خودت پاک و مهربونه 🫀🫶🏼🧿خدا واست حفظشون کنه...
دوستای جدید هم خوش اومدین خوشحالم که اینجایین کلی دوست جدید داریم ✨🫀✨🫀