2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105305 بازدید | 14912 پست
غذای نونی رو ک اندازه کف دست فقط نون برمیدارم ...اخه محیا ،،مممممن یه عادت بد داشتم‌ اینبود ک حتما‌ ...

اون آره چاق میگنه 

من نه کنار پلو نمیخورم 

ولی غذای نونی زیاد میخورم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلامم پآنته آ جون خدا بد نده عزیزم انشالله سلامت باشی جات خالی بود خانمی❤️

سلام محیا جان  ممنون عزیزم 💖

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به دوستان خوبم امیدوارم که حالتون عالی باشه ❤️مرسی از ساحل جان قشنگم و فاطمه جان مهربون که به ...

سلاممممممممم به پانته آ مهربونم خیلی خوشحال شدم 🥲 اومدی عزیزدلم دلمون تنگ شد واست حسابی واسه مهربونیات حرفای خوشگلت 💕💘💕💘🫶🏼💕💘💘خدارو هزاران بار شکر که اومدی 

بلا به دور باشه فداتشم انشالله که هرچه زودتر خوب شی بابت هر دو مورد که گفتی فکر کنم ادویه و دمنوش هایی که طبع  گرم دارن مثل زنجبیل واست خوب باشه عزیزدلم یه پماد هم هست که عطاری ها دیدم میفروشن پماد فلفل اسمشه اونو بخر ببین چطوریاست داروخونه هم یه مدل داره پماد زنجبیل هر دو موضعی مفاصل و رگ و.. همه چی  قسمت های پا و عظلانی هستن 

شکوه جون خوبه ؟؟ وای من حتی دلم واسه شکوه هم تنگ شده بود 🌸🫀💖🫀💖🫀🌸💖🫀🌸💖🫀 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
راستی ساحل جان دو تا پسر قند عسلت رو بجام ببوس 🧿🧿کلی ذوق کردم از هماهنگی دو تا جوجه 🐥🐥😍😍 اله ...

فسقلیا سلام میرسونن خاله خوشگل و مهربونشون ♥️ 💘 ♥️ 💘 😍🍓😃🍓😍 مرسییییییییی از دلگرمیت بی صبرانه منتظر روزای خوش حامدم 💆🏼‍♀️🫥

من سیندرلا نیستم👈 یک عاشقانه آرام و حال خوب کن اینو بخون حال دلت عالی میشه راز یک سناریو 👈معمایی و ...

وایییییییی سلاممممم به به مرسییییییی که نوشتی برم بخونم 💕🫶🏼بوسسسسسس

خسته نباشین 🤗❤️مامان نمونه کد بانو نمونه زن نمونه 😍

چاکر شمااااااا 

آبجی های کدبانو تر از خودمم 😂🤠😎

بلهههههه این روزا از بس که کدبانو بودم امروز فقط استراحت کردم 🥲😉از امروز جمعه رو استارت زدم 😂

✿⃟𓂃 ִֶָ‌‌‌‌‌﷽⊰یا مَنْ لَهُ الدُّنیا وَ الآخِرَةُاِرْحَمْ مَن لَیْسَ لَهُ الدُّنیا وَ الآخرَة⊱ای ڪسی ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲ای خدا 

اینا رو از کجا میاری آخه 💘🫶🏼💘🫶🏼💘🫶🏼 

چقدر قشنگ ♥️ 

ساخل لبنیات اصلا نمیخورم خیلی کممممم ولی تا دلت بخواد پونه دارم از شهرستان آوردن برام یکم سرم خلوت ش ...

پس نوش جونت عزیزمممم انشالله بهت سلامتی بده ♥️💘♥️💘♥️یه مدت هرروز دم کن بخور سر ساعت 

سلام دخترا روزتون بخیریه حالی دارم عجیب،از خونه بیرون نرفتم ولی حس سرماخوردگیه

سلامممممم عزیزم بخاطر تغییر فصله فقط دمنوش  و میوه بخور ♥️ انشالله زودتر خوب شی خوشگلم 

سلام عزیزم خوبی منم دلم براتون تنگ شده بود 😘 راستش مشکل پریودم بخاطر فیبروم رحمی هستش که دارم دکت ...

عزیزدلم انشالله که روز به روز بهتر شی پانته آ واسه فیبروم رحمی دکتر مریم گنجه تهران فرصت کردی یه ویزیت ازش بگیر  ❤️

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

بلاخره تاپیک مون به حضور پانته آ جون روشن و نورانی شد 😂 😍 چقدر نی نی سایت رو دوسدارم 🫶🏼❤️😍

...

من امروز روز خوبی رو داشتم فقط استراحت کردم 

هفته آینده پر انرژی شروع میکنم به پیاده روی و رمان خوندن با پیشنهادی های فاطمه جون 😃🍓😎 خداروشکررررر خداروشکررررر 

که بدون سختی و بدون هزینه میشه سرگرم شد 😂 

خانوما من همین الان باخبر شدم که از فردا تا دوشنبه واسم مهمون میاد 🥳🥳🥰😘🥳🥰🥳🥳😘🥰🥳🥳. خانواده عمو و عمه حامد میان خونمون 

💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼دوشنبه میام امیدوارم هرروز روز خوبی رو شروع کنین و هدفمند بگذرونین 😍 💕 😍 💕 

برگردم کلی پیام از اهداف و روزمرگی هاتون بخونم انشالله ❤️🫶🏼