2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105158 بازدید | 14884 پست
شما از بنده گان برگزیده خداوندی 😄

😌😌😌😅

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ای خودااا،عزیزممماره،ولی فاطمه سال دیگه ک‌انشالله بزرگتر میشن، دلتنگ‌همین‌چهره الانش‌میشیمن هروقت پس ...

عزیزم 😃😃

ماشاالله به گل پسرت 

ان شاء الله هم بزرگ بشه هم عاقل 😄😄

عکساشو نگاه میکنم رفع دلتنگی بشه😁

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم، منم‌ب نوبه ی خودم‌از فاطمه‌تشکر میکنم ک‌ساحل رو دعوت‌کرد تو تاپیکای مفید😜😂دیدین تو تلویزی ...

😎😂

سلام دخترا صبحتون بخیر 

دیروز پسرم رو بردم قد وزنش رو بگیرم 

قدش ۹۳ و وزنش با لباس ۱۲ کیلو بود 

گفت یکم ریزه هرچی بهش میرسمم ولی باز همونه 

شما بگید من چی بدم آخه بهش ☹️☹️

بعدش رفتم خوشگلاسیون 😊 ولی لعنتی ابروهام رو خوب بر نداشت من همیشه خودم ابروهام رو بر میدارم واقعا عالی میگیرم این  سری زیاد در اومده بود گفتم ببرم آرایشگاه ک خراب کرد 

بعدش با مامانم و زن داداشم رفتیم بازار 

یکم خرت و پرت خریدیم 

خوراکی مورد علاقه خودم رو بادوم زمینی روکش دار 😋😋😋

برا مامانم یدونه شلوار کادویی خریدم 

و یکمم پول موند گزاشتم برا پس انداز مخفی خودم 😎

شبم رفتیم خونه عموم اینا 

راستی دخترا ی خبر خوش بهتون بدم عموم هوشیاریش یکم اومده بالا و اینکه عفونت ریه اش مث اینکه جذب میشه داره 

ولی هنوز بیهوش رو تخته خدا بهش سلامتی  کامل بده 

زن عموم گفت پری شب دخترش انقد گریه کرده و بهانه آورده برا باباش 

دلم داشت می‌ترکید واقعا 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

دخترا ی چیزی خیلی ذهنم رو درگیر کرده 

من دوس دارم ی منبع در آمدی از خودم داشته باشم 

مدرکمم ک دیپلم پس کار دولتی کنسل 

کار بیرونم همسرم موافق نیست 

حرفه ای ام بلد نیستم 

دارم پولامو جمع میکنم ک برم ی حرفه ای یاد بگیرم ک کلا پولام خیلی کمه و طول میکشه 

نمیدونم چیکار کنم 

من خیلی احتیاج دارم از لحاظ مالی مستقل بشم 

شما پیشنهاد کار بدبد بهم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

😎😎😎😁ساحلی همه بچه ها کمک کردن رو دوست دارن ولی باید حوصله بخرج داد مثلا میگه میخام برات جارو برق ...

مرسییییییییی نازنینم که تجربه تو گفتی 🥰🫶🏼یادم میمونه

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
🤕🤕چقدر مظلومیم 😊رب گوجه رو ما تابستون میگیریم تو آفتاب داغ و سوزان😅من پارسال 6تا صندوق گرفتم امس ...

مرسییییییییی عزیزدلمممم ❤️ 

به دل خوش استفاده کنین عزیزم شما کدبانویی و همه چی تموم

ای جانم، منم‌ب نوبه ی خودم‌از فاطمه‌تشکر میکنم ک‌ساحل رو دعوت‌کرد تو تاپیکای مفید😜😂دیدین تو تلویزی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂جا داره همینجا از توجه توام تشکر کنم که همیشه همراه و همگام بودی .. من اینم شنیدم از تلویزیون 😂♥️

سلام دخترا صبحتون بخیر دیروز پسرم رو بردم قد وزنش رو بگیرم قدش ۹۳ و وزنش با لباس ۱۲ کیلو بود گفت یکم ...

سلامممممم عشقمممم چه روز عالی و پر کاری رو داشتی خداروشکررررر 🧿 ❤️ 

خدارو هزاران مرتبه شکر انشالله که به زودی خبر سلامتی کاملش رو بهمون بدی .. 

نوش جونت و خرید و کادو مامانت هم مبارک باشه به دل خوش استفاده کنه 🫶🏼❤️

اشکال نداره همینکه روحیه ت عوض شده غصه ابرو رو نخور 😂 

... ای جانم فدای اون قد و بالات شکرپنیر من 🧿🫶🏼❤️

محیا آب قلم مغز قلم .. تخم مرغ آب پز ، موز ، خرما ،  بادوم هندی ، گردو رو  زیاد استفاده کنه 

2810