2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105278 بازدید | 14912 پست
ساحلی ❤️برای جلوگیری از سفیدی مو چی خوبه 😊

فاطمه جون من خوندم که هلیله سیاه خوبه واسه همین چند سال پیش خریدم منتها حواسم نبود که به خود عطاری بگم واسم پودر کنه همون دونه اصلی رو خریدم آوردم خونه مگه خورد میشد😂 حتی با دستگاه دیگه ناچارن مثل آبنبات می‌خوردم روش صحیحشم همینه که با بزاق میک بزنی منتها پودری باشه دیگه اون مزه  گس رو یهویی حس می‌کنی و تموم میشه  نه ذره ذره 🥴 بعد می‌دیدم که واقعا ریشه مو ها همه رنگ داشت 

من تا به این سن  یه دونه موی سفید دارم داره دیونه م می‌کنه واسه همین خوندم که خوردن آب توی کوزه سفالی واسه مصرف روزانه هم جلوگیری می‌کنه از روند سفیدی مو 

و اینکه حکیم خیر اندیش هم نوشتن که مصرف چای سبز و نمک دریایی اصل تاثیر گذاره من که کوزه رو میگیرم حتما این سومی رو نمی‌دونم 😂

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام بچه ها ❤️🌻تو این ماه خدا به خانواده 2 تا دختر داده یکی اول شهریور دختر برادر شوهرم «دختر دخ ...

سلاممممم عزیزمممممممم قدمشون پر از خیر و برکت باشه 🧿♥️💘♥️💘♥️💘🧿 دختر که چشم و چراغ خونه ست 

اره انشالله که همه جوونا عاشق بشن و عاشقی کنن و بچه دار بشن🫂😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم صبح شما هم بخیر و شادی باشه وای گوشی من از دوسال پیش عکس هامون رو منتقل نکردم به هارد 🥴ه ...

شروع کن که یه حس خوب بعدش انتظارتو می‌کشه 😂گوشی هامون یه نفس بکشن 

😀😀😀خداروشکر که همدیگرو داریم دوستای خوب روزی از طرف خدا هستن 🙂🌱❤️

اره واقعاااا خداروشکررررر 🧿 🫀 خدارو هزاران بار شکر فاصله اصلا مهم نیست گاهی نزدیکی به یه گروه اما درک نمیشی یا نمیتونی ارتباط بگیری گاهی هم با یه گروه از راه دور خود واقعیت هستی و حرفاتو میزنی

سلام ساحلی ممنون از توضیحاتت دستگاه جدید مبارک ان شاء الله روز به روز خوشکل تر بشی 😍😀دستگاه بخور خ ...

مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ 

تعجبه که چطور تاحالا دستم نرسیده چون خرید های قبلی یک ساعته یا نهایت یک روزه می‌رسید 

و اینکه ببین زیاد دستگاه واجبی نیست  اما داشته باشی خوبه بستگی به نیاز پوست داره اگه ماسک یخی استفاده میکنی یا پوستت رو داخل آب سرد چند ثانیه می‌بری اوکیه اما اگه احساس می‌کنی پوستت داره افتاده میشه انگار اون انسجام رو نداره بخری خوبه من مدل جیبی رو گرفتم  خیلی خوبه آب ولرم سرد شده داخلش میریزم که منافذش پر نشن و اون دونه های آب رو ریز ریز ریز بوخور میده به منافذ پوست و فوری جذب میشه 

سلام‌قشنگمرکز تو هم‌بخیرچکارخوبی...منم باید همینروزا برم‌واسه پاکسازی گوشی

سلاممممم به آزگلی قشنگم 💘 به به پس هممون نیاز داریم بهش من که امروز حجم زیادی رو حذف کردم بازم دو هزار و خورده مونده اونم روزای بعد شروع میکنم به حذف

دخترا این‌کتاب امروز رسیده دستم، میخوام‌بخونمش...

به به مبارک باشه ♥️🍓چقدر هم جذابه 

حتما الان میتونی بوی نویی کتاب و صدای ورق خوردن صفحات رو بشنوی  نسبت به pdf کتاب های الکترونیکی 😍چه حال نابی 

سلام دخترااخداروشکر عموم امروز کامل ب هوش اومد بابام رفته بود دیدنش😃😃😃😃 فردا میارنش تو بخش

خدارو هزاران بار شکر ♥️🥲♥️🥲♥️🥲♥️ای خدا چقدر تو کریم و بزرگی چقدر شنونده ای 🥺

سایه شون مستدام روی سر خانواده  زن و بچه ش 

سلام به همگی دوستان عزیزمممم شبتون بخیررررر خانوما من واقعا الان بخاطر این موضوع آنلاین شدم که چکار کنم نماز بخونم ؟؟ من همیشه ذکر و قرآن میخونم آدم زیاد مذهبی و اعتقادی نیستم اما بین خودم و خدا این چیزا رو انجام میدم و اینکه چند روز پیش داشتم نماز می‌خوندم سجده و قنوت ناخودآگاه گریه م میومد بی صدا گریه میکردم دوسداشتم عربده بزنم  بعد چون حامد زل زده بود بهم انگار  باورش نمیشد منم 😂 

با چنان خجالتی خوندمش که حد نداره خداشاهده دلیل نماز نخواندن من این مرده

باید خونه نباشه 

چون بعدش ساعت ها رفته بود تو فکر که من مشکلم چیه دارم پشت سر هم سجده و رکوع میکنم اخر شب طاقت نیاورد پرسید 😂😂😂منم گفتم حاجت دارم به تو چه 

بعد گفت حاجتت مگه چیه نکنه میگی خدایا همسرم با من مهربان باشد یا پول 🤐🤐

باید رو خودم خیلی کار کنم وقتی داشتم می‌خوندم بهم زل زده بود اصلا نمی‌دونم چطور دست و پام نپیچید توهم قربون خدا برم 😤😤😤😤😤 

جالب اینجاست  چندبار برگشتم از اول نیت کردم چون فراموش کرده بودم سلام و .. رو چی میگن ازش می‌پرسیدم 🫡

اون خودش میخونه عادی عادی ، من هنوز یه سری چیزام براش کشف نشده و سختمه نشونش بدم 💆🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

امیدوارم خدا ببخشتم ورقم بزنه که بتونم بخونم 

خداروشکر 🙂❤️قلبم قیلی ویلی رفت 🥺پانته آ عزیز سلام قشنگم خوبی راستی کتابخوانی معنوی رو پیدا کردم شر ...

سلام عزیزم 

فاطمه جان من از اول شرح مثنوی رو گوش ندادم  به شرح فایل ها نگاه می کردم و هر کدوم که به دلم می‌نشست یا کنجکاو م میکرد رو گوش دادم  فکر کنم از فایل ۸۰ به اینور رو بیشتر گوش دادم    

راستش من نسبت به حال و هوای دلم بیشتر مطالب کانال رو گوش میدم 

جوشن کبیر و شرح صد میدان خواجه عبدالله انصاری رو کامل از اول گوش دادم   عالی هس  

راستی ظهر با گوشی همسری اومدم سایت  و بعد ظهر یادم اومد که چرا از اول با این گوشی برات لینک نداشتم حالا اومدم که بزارم و خدا رو شکر که  دیدم کانال رو پیدا کردی   

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام.پانته آجون

سلام عزیزم خوبی   

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)