2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105232 بازدید | 14901 پست

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که آخر هفته رو به شادی و تفریح بگذرونین 😍 😍 

رفتگان رو هم فراموش نکنین ✨🌱

من این دو روز می‌خوام فقط استراحت کنم و انرژی ذخیره کنم واسه هفته پر کار آینده 

سعی میکنم کتاب بخونم اگه نشد پادکست گوش بدم و حتماااا زخم کاری وفیلم  داریوش رو ببینم 😍 

محیا جون فامیلتون حالش بهتر شده ؟ 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که آخر هفته رو به شادی و تفریح بگذرونین ...

سلام ن متاسفانه خون ریزی مغزی کرده

فقط خدا میتونه ی کاری براش بکنه 

بخدا چند روز خونه بابام غلغله اس 

عمومه ساحل توروخدا دست نی نی کوچولو هارو بگیر براش دعا کن دوتا بچه داره بچه هاش هنوز کوچیکن 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ن متاسفانه خون ریزی مغزی کردهفقط خدا میتونه ی کاری براش بکنه بخدا چند روز خونه بابام غلغله اس ع ...

سلام محیاجون،عموت چی شده خواهری؟؟؟؟ 😦

وای قلبم🥺

انشالله ک خدا ب بچهاش رحم کنه

اللهم‌صل علی محمد وال محمد

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که آخر هفته رو به شادی و تفریح بگذرونین ...

سلام‌گلم خوبی،فندوقامون چطورن؟؟؟

از پریروز نشد بیام‌سایت، حالا صبی با پیام محیا قلبم ریخت🥺

دلم‌نمیکشه برم‌پیامای قبلیرو بخونم...

انشالله ک‌حال عموش خوب شه

سلام محیاجون،عموت چی شده خواهری؟؟؟؟ 😦وای قلبم🥺انشالله ک خدا ب بچهاش رحم کنهاللهم‌صل علی محمد وال م ...

سلام آزی 

چند روز پیش عموم تصادف کرده بود با موتور 

جمجمه سرش ترک خورده بود و بیتی اش شکسته 

دیروز رفتن گفت خون ریزی مغزی کرده 

😭😭😭😭😭😭😭

ب حدی حال خانواده مون بده ک حد نداره 

خیلی داغونیم 

دوتا بچه کوچیک داره 

آزی بابام 💔💔💔💔

مامان بزرگم 💔💔💔

خون گریه میکنن 

زنش هنوز جونه ۳۲ ساله اس حیف بیوه بشه 

عمومی خودش سنی نداره فکنم ۳۵ و ۳۶ ساله اس

توروخدا براش دعا کنید 

سلام آزی چند روز پیش عموم تصادف کرده بود با موتور جمجمه سرش ترک خورده بود و بیتی اش شکسته دیروز رفتن ...

وااااای خدای من💔🥺

خیلی ناراحت شدم‌محیاااا😢

نمیدونم‌چی بگم😔.توکلتون‌بخدا باشه...

میفهمم،الان خانوادت چ حالی دارن...

سنی هم‌ک‌نداره بنده خدا، طفلک‌خانمشو بچهاش💔😔

وااااای خدای من💔🥺خیلی ناراحت شدم‌محیاااا😢نمیدونم‌چی بگم😔.توکلتون‌بخدا باشه... میفهمم،الان خانواد ...

فدات عزیز دلم توکل کردیم ب خدا فقط 

سلام آزی چند روز پیش عموم تصادف کرده بود با موتور جمجمه سرش ترک خورده بود و بیتی اش شکسته دیروز رفتن ...

وای خدای من 😢😢😢😢😢خدا رحم کنه 🥹🥹🥹🥹حتمااااااا الان میرم دعا میکنم 

حالم گرفته شد 😢🪬😢🪬 انشالله امام رضا ضامن سلامتی و حالش باشه شفاش بده اللهم صل علی محمد و آل محمد 

وااااای خدای من💔🥺خیلی ناراحت شدم‌محیاااا😢نمیدونم‌چی بگم😔.توکلتون‌بخدا باشه... میفهمم،الان خانواد ...

سلام آزگل جانم خوبی عزیزم اره حدس زدم شاید زیارتگاه رفتی که نیستی امیدوارم خوب باشی گلم ❤️ 🥺 اره واقعا چندتا دعا دارم الان میرم میارم همه بخونیم حتما دعای دسته جمعی زودتر حاجت رواست 

✨#عزیمت #ام #موسی

این عزیمتی است مشهور به عزیمت ام موسی علیه السلام جهت #فتح جمیع

#بستگی ها و #فتوحات کلیه و جزئیه می خوانند و #آثار #عظیمه بینند حتی جهت

#قفلهای #بسته می خوانند گشوده می شود و به جهت #تسکین #درد اعضا بسیار

#مجرب است :

بسم الله الرحمن الرحیم یا فَتّاحُ بِلا مِفتاح اِفتَح لَنا بِحُرمَهِ اُمَّ مُوسی حَریاثٍ مَریاثٍ شَریاثٍ شَیشاثٍ کَیراثٍ طَثناثٍ تَخفیفٍ نُوحابِضٍ نُوخابِدٍ نُوشابِدٍ یا جامَرتٍ یا کافَلنا یا راحَلنا یا بَختَینا تَحیَیَهُ بُوخاءَ بِنتَ لاوی یَعقُوبُ علیه السلام یا مُجرِی الفُلکِ فِی البَحرِ بِاَمرِهِ اِنَّکَ بِالناسِ رَئوفٌ رَحیمٌ سَخِّرلِی کذا و کذا

آن چه می خواهید نام ببرید که البته مجرب است ان شاء الله تعالی

📚 گوهر شب چراغ ج 2 ص 306

✨ برآورده شدن #حاجت #محال

حضرت رسول اکرم صل الله علیه و آله فرموده اند:

در هر موقعی از شب و روز ( که مناسب تر باشد ) ۱۲ رکعت نماز به جای می آوری و پس از هر دو رکعت تشهد و سلام می دهی . چون تمام شد بدون آنکه از جای خود حرکت کنی خدای متعال را حمد و ثنا کن و بر پیغمبر ( و آل او ) صلوات فرست . سپس تکبیر الهی بگو و سجده کن . در حالت سجده سوره فاتحه الکتاب و آیة الکرسی و قل هو الله احد را به ترتیب ۷ مرتبه بخوان و دنباله اش ده بار بگو :

لا إِلهَ‏ إِلَّا اللَّهُ‏ وَحْدَهُ‏ لا شَرِيكَ‏ لَهُ‏ لَهُ‏ الْمُلْكُ‏ وَ لَهُ‏ الْحَمْدُ هُوَ عَلى‏ كُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدِير

بعد از آن این دعا را بخوان :

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِكَ وَ مُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ كِتَابِكَ وَ اسْمِكَ الْأَعْظَمِ وَ جَدِّكَ‏ الْأَعْلَى‏ وَ كَلِمَاتِكَ التَّامَّةِ

و #خواسته های خود را درخواست نما و با آرامش سر از سجده بردار و مواظب باش که این نماز را افراد سفیه فرا نگیرند و گرنه انجام می دهند و به خواسته های خود می رسند

❗️ بیهقی گفته است : این نماز #تجربه شده است و افراد به #حاجت خود رسیده اند

📚تحفة الذاکرین ص ۲

#نماز #رفع گرفتاری و #برآورده شدن #حاجات

✍🏻از حضرت رضا ـ عليه السّلام ـ نقل شده است : چون گرفتاري شدیدے برايت پيش آيدڪہ تو را غمگين سازد.

🍃🌸 دو ركعت نماز بخوان، در ركعت اول فاتحه و آيه الكرسي، و در ركعت دوم فاتحه و سوره قدر. بعد قرآن را بر بالاي سر بگذار و ده بار بگو: (اللهم بحق من ارسلته الي خلقك و بحق كل آيه و بحق كل من مدحته فيه عليك و بحقك عليه و لا تعرف احدا اعرف بحقك منك) پس ده بار بگو: «يا سيدي يا الله» ده بار «بحق محمد» ده بار «بحق علي» ده بار «بحق فاطمه» ده بار «بحق الحسن» ده بار «بحق الحسين» و همين طور تمام ائمه را مي شمارد تا حضرت ولي عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف).

همانا از جاي خود برنخاسته باشي تا حاجت تو روا شود، ان شاء الله🌸🍃

#‍ 

♨️سوره مبارکه حشر

🍃هرگاه این سوره قرآن کریم را با خلوص بر بیمار بخوانند انشاءالله شفابخش است. در روایتی از نبی مکرم اسلام صلی الله علیه وآله وسلم آمده است: هنگام قرائت سه ایه آخر سوره حشر دست را بر سر بگذارید و آیات را قرائت نمایید که این دستور جبرییل است از جانب خداوند و این عمل شفای همه بیماری هاست 

#دعای_قلنسوه_برای_بیمار

🌹سه دفعه بر #بیمار خوانند این است:

✨ بسم الله الرحمن الرحیم✨

🌸🍃بسم الملک الحق المبین،شهد الله لا إله إلا هو الملائکه واولوا العلم قائماً بالقسط،لا إله إلا هو العزیز الحکیم،إن الدین عندالله الإسلام نور وحکمة وسلطان و هیبة وَرحمة وحول و قوة وبرهان وقدرة وقیوم لا یناله،لا إلهَ إلا الله نوح نجی الله،لا إله إلا الله ابراهیم خلیل الله،لا إله إلا الله موسی کلیم الله،لا إلهَ إلا الله عیسی روح الله وکلمته،لا إله إلا الله محمد رسول  و حبیبه لا الهَ اِلَّا الله علی ولی الله اسکن أیها المرض باذن الله الذی سکن له ما فی السماوات وما فی الأرض وهو العزیز الحکیم وصلی الله علی محمد وآل طاهرین.🌸🍃

📚(خزائن، ص 230،229)

2810