2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست
بعضی روزا سرزده یه سری ترکیبای خوشگل و رنگارنگ رو درست کنم میزارم باید بدونین که من درست کردن یه سال ...

چ عالی مشتاقیم ما 

ولی خوراکی های من بیشتر مضر 😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بعضی روزا سرزده یه سری ترکیبای خوشگل و رنگارنگ رو درست کنم میزارم باید بدونین که من درست کردن یه سال ...

نوش جونت عزيزم 😍

رنگ هاش که خیلی خوبه 

ام اشتهاش باز میشع

من قبلا میخواستم عکس یه غذایی که خوردم بزارم براتون 

اون موقع سایت خراب بود الان میزارم 😀😀😀😀😀

من اصلا آدم خوش سلیقه ای نیستم 

همینجوری همه چی خورد کردم ریختم تو بشقاب 

ولی باور کنید خیلی خوشمزه اس🤣🤣🤣

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوش جونت عزيزم 😍رنگ هاش که خیلی خوبه ام اشتهاش باز میشعمن قبلا میخواستم عکس یه غذایی که خوردم بزارم ...

بادمجون خام تا بحال نخوردم 😁😁😁 ی بار امتحان کنم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

بادمجون خام تا بحال نخوردم 😁😁😁 ی بار امتحان کنم

حرف نداره😄🤭🤭🤭

فقط ریز باشه و محلی 

با لیمو و نمک🤤

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اینم تحویل گرفتن خودم برا خودم البته برا چند ماه پیشه اون گلم همسرم برام خریده بود

عشقتون پایدار 😍

اینم صبحونه ام بود این کارارو تایمی ک پسرم خوابه خوراکی میضر بیشتر دارم من 😁😁😁

نوش جون 😀😀😀

همونم بدن لازم داره 🤭

ولی محیا 

ماشاالله شما عکستون 

خیلی باکلاس تر بود تا من😶😶😶🤷‍♀️

من بچه هام بشقابام رو میشکوندن

کلا سرویس داشت ناقص میشد 

از باغ بابام بشقاب های استیل رو برداشتم آوردم 😁

دیگه برشون نداشتم 😅

به به مبارک باشه عزیزم تغییرات جدید خونه ♥️🧿به دل خوش نه نه نفرمایید امر شما بایدددددد اجرا شه 😂😍 ...

قربونت برم مرسی قشنگم😆😆😆

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
نوش جونت عزيزم 😍رنگ هاش که خیلی خوبه ام اشتهاش باز میشعمن قبلا میخواستم عکس یه غذایی که خوردم بزارم ...

وای اره یادمه گفته بودی که بادمجون خام خوردی خیلیم بهت چسبیده بود😂💘😂💘

من نخوردم تاحالا ولی اون ترکیبی که کنارش گذاشتی آدمو وسوسه می‌کنه سراغش بره 

نوش جووونت عزیزمممم منم حتما به یاد تو درست میکنم

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
♥️♥️♥️♥️قبل از شروع تمرینات برای دوست داشتن خودمان از شما دوستای گلم می خوام برای اینکه حس بهتری برا ...

سلام من اینها رو همیشه انجام میدم😍

دنبال هیچکس ندوید،آدمهایی که همودوست دارندکنارهم راه می روند..

بعضی غذا ها رو باید با نوشابه خورد

شماهم اینطورید

مثلا ما کتلت و ماکارونی رو اکثرا با نوشابه میخوریم

من خودم کالباس خیلی دوست دارم

مضره اما گاهی حس خوبی داره خوردنش با سس

دیگه میخورم عذاب وجدانم ندارم

خدا رو شکر

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
اینم تحویل گرفتن خودم برا خودم البته برا چند ماه پیشه اون گلم همسرم برام خریده بود

به به دست جناب همسرت درد نکنه انشالله که سلامت و خوشبخت باشین کنار هم همیشه ♥️🫀✨🫀♥️

نوش جونت چقدرم باسلیقه ای 🧿🫀 

من واسه کسی درست کنم نهایت سلیقه رو به کار میبرم واسه خودم خورد و خاک شیر میارم وسط 😂🥴

البته این درست نیستا واسه تغییرش سعی میکنم شنبه برم یه چندتا ظرف سفالی مخصوص همین خود تحویل گرفتنا بگیرم  که دیگه احتیاج نباشه خودمو اذیت کنم 😂♥️✨

الان رادین و رادوین ظرف مخصوص و جدا دارن منم به این کمپین بپیوندم حامد بیچاره رو کی تحویل بگیره 🥴😬

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞