2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست
اینو من باید برعکس انجام بدم من این مدت خونه موندم 😂 میرم بیرون انگار که همه جا واسم تازست البته تو ...

اره تو حق داری ساحلی، باید بری بیرون‌کیف کنی

من‌هروقت‌بچها میخوابیدن اول خودم‌یه چرت کوتاه‌میزدم‌بعد پا‌میشدم‌واسه آشپززی...

در کل من ۱۰ دقیقه ولی عمیق بخوابم‌ اوکی میشم😁

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین ظهرتون بخیررررر انشالله که نصف روز رو به خوشی سپری کرده با ...

سلام‌خوشگل من....

الهی شکر ک‌کارات رو رواله🧿🌺🌺🌺🌺

انشالله واسه عید یه برنامه سفر بچینین.سقلیا بزرگتر شدن اونموقع،راحت تری عشقم🧿🫂💋❤️

سلام‌خوشگل من....الهی شکر ک‌کارات رو رواله🧿🌺🌺🌺🌺انشالله واسه عید یه برنامه سفر بچینین.سقلیا بزرگ ...

فسقلیا😁

اره تو حق داری ساحلی، باید بری بیرون‌کیف کنیمن‌هروقت‌بچها میخوابیدن اول خودم‌یه چرت کوتاه‌میزدم‌بعد ...

😂😂😂خوش بحالت واسه همین ویژگیت واقعا من نه من فقط دوساعت پیگیر اینم کاری کنم خوابم ببره میخوابم هم خوابم سبک پشه رد شه بیدارم😂🫂🙂

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام ساحل خداروشکر عزیزم همین ک ب بچه هات میرسی و کارهای روزه کلیه چون وو ماشالله دوتان اگه ام کارها ...

سلامممممم به محیای خوشگلم صبحت بخیر ♥️ 

آخ محیا 🥺🥴

آخه همین کارا رو هم نکنم فقط باید به فسقلیا و کارهاشون برسم 😂 افسردگی میاد سراغم 

چی میشد الان راه میرفتن حرف میزدن خودشون پیگیر کاراشون بودن 🙊😂🥴 همین الانا کلی فسفر میسوزونم که بفهمم چرا گریه میکنن 🫠🥴🫠🥴آخه دیگه جای گرم و شکم سیر و خواب خوش داشتی چرا گریه می‌کنی بچه 🫥🫥🫥🫥🫥🫥

😀😀😀😀😀❤️فدای جیگرا بشم من 😍کلاس فن بیان فرستادمشخوب بود ولی دوست نداشت ادامه بده کلا هر کلاسی م ...

😂❤️😂❤️عزیزدلمممممم حق داره بچه های نسل جدید خیلی زود خسته میشن و عادی میشه موقعیت واسشون  ♥️🧿

ساحلی تا بچه ها یکم جون بگیرن فقط به فکر خودت باش و بچه ها چون بچه ها هم داری و کارهای خونه خسته میش ...

سلاممممم فاطمه جانم صبح بخیر ♥️ 

مرسییییییییی نازنینم آهن رو میخورم کلسیم رو نه راستش 🙂 مگه از طریق غذا بهم برسه 😂 میرم میگیرم مرسییییییییی عزیزدلمممم 

سلام دوستان 💙💙💙💋دیروز برای بچه ها لوازم التحریر خریدیمپسر بزرگم کلاس سوم میره پسر کوچیکم میخواد ...

ای خدااااااا 

عشقای من

به دل خوش و به  سلامتی 🧿♥️🧿♥️🧿♥️

انشالله که مبارکتون باشه 💕🫶🏻💕🫶🏻💕🫶🏻

گوگولیااااا 🍓✨🍓 خداروشکررررر خواهر زاده هام مشغول خرید مدرسه ن 😍🧿💘🧿😍

سلام قشنگمراستش خونه رو حسابی بهم ریختم،رنگ و کاغذ و شست و شوووامیرعلی بیچاره کردم رسما😁😁😁😁

به به مبارک باشه عزیزم تغییرات جدید خونه ♥️🧿به دل خوش 

نه نه نفرمایید امر شما بایدددددد اجرا شه 😂😍💘

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر ♥️ انشالله که روز خوبی رو داشته باشین 

من امروز  غروب مهمونی میرم چون خونه مادر شوهرم دعوتم تا جمعه 😍🫠 خداروشکر میکنم حداقل یه چند نفر میان کمکم واسه بچه ها 😂میتونم نفس بکشم 

شما چه خبر ؟ به خرید فسقلیا  واسه مدرسه مشغولین؟

اخ به قربون ذوقشون😍😍😍ماشالا چه دلبرای شیرینی😍😍😍باورت میشه اول مهر با مامان جلوی در مدرسه وایمی ...

سلام عزیزم 

فدات شم قشنگم 🥰

ای جان

واقعا

چه دوران خوشی بود که گذشت 🥺🥺🥺❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.