2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105362 بازدید | 14915 پست
سلام آتا دختر نیستی انقد ما بد نیستیم بیا و خوشحالمون کن فدات بشم خاله جون❤️❤️❤️

شماها همه ی دلخوشی منین محیا🥺😘

بچه هاتون برام خیلی عزیزن❤️❤️

باید با خودم کنار بیام،یکم بگذره بهت میگم 

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
.

🥺🥺قبول باشه عزیزدل

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌آتاجو ن،توخوبی؟؟؟بیشتر بیا سر بزن‌گلم، دلتنگت‌میشیما

قربون دل مهربونت برم که😍😍😍

میام قشنگم.

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ 

چشم و دلمون روشن خواهر مون از کربلا برگشته 😍 مطمئنم خدا همه چیزای خوبی که خواسته رو اجابت میکنه 💕💘💕💘💕

محیا جون خداروشکررررر که بهتون خوش گذشته و جمعتون سلامت و پایدار باشه عزیزم ❤️💕💘🧿♥️💘💕همیشه به شادی و مهمونی ♥️💘♥️

آزگل جون شما خوبی خواهر خستگیت دررفت؟ سردردت چی بهتر شد ؟ امیدوارم حالت خوب خوب باشه ✨♥️✨♥️✨

.. خانوما من امروز حسابی درگیر فسقلیا بودم حموم بردم موهاشون رو شونه کردم و ماساژ دادمشون😂😎😉 از بس مثل خمیر خسته شون کردم که خوابن 😂😌🥱

این حرکات رو از چندتا کلیپ کره ای یادگرفتم 😂☹️

.. می‌خوام برای هفته آینده این برنامه رو داشته باشم 

خوندن روزانه زبان انگلیسی ، تغذیه سالم ، خوردن دتاکس سبز، و خرید ۱۳ صفر و رسیدگی به پوست و مو  

البته شکر گذاری و نامه و سوره قرآن هم که همیشگیه ♥️

امیدوارم شماهم بهترین هارو برای هفته آینده درنظر گرفته باشین 😃🥳

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
عزیز دلی💋 نه چرا ناراحت بشم من یه دونه دختر خدا بهم داده و چهل و یه خورده سال دارم 😁🤭 بعد عزیزم ...

ای جانم قربونت خوب خوب زیاد سنی نداری هنوز اول جونیته😄😄😄😄

خدا دخترت رو حفظ کنه برات عزیزم 

من کلا آدمیم تو فضای واقعی با هرکسی راحت نیستم و زیاد گرم نمیگیرم اطرافیانم خیلی خیلی محدود 

منم ۲۴ ساله ام 😄 ۱۱ مهر میشم ۲۵ 😜😜😜😜

یدونه پسر دارم 

۵ ساله ازدواج کردم 😅😅😅

و نمیدونم چرا هنوز فک میکنم ۱۸ سالمه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

شماها همه ی دلخوشی منین محیا🥺😘بچه هاتون برام خیلی عزیزن❤️❤️باید با خودم کنار بیام،یکم بگذره بهت می ...

عزیز دلی قشنگم 

انشالله ک خیر هر وقت بیای ما مشتاق دیدارتیم اینجا خونه ماست❤️❤️❤️

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ چشم ...

سلام عزیزم مرسی ازت ❤️

ای من فداشون بشم کوچولو های دوس داشتنی خاله 🧿🧿🧿🧿 

🥺🥺قبول باشه عزیزدل

ممنون مهربون 💝

ان شاء الله روزی شما 🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ای جانم 😍خدا نگهدار دخترتون باشه 🤲❤️من متولد 72 هستم بنظر خودم که 29 سالمه 🙃🙃دو هفته قبل رفتم آز ...

دقیقااا، فاطمه سن یه عددِ...👌🏻

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ممنون عزیزم همچنین گل پسرای شما رو هم خدا حفظشون کنه برات دقیقا منم همینم از عدد سنم فراریم🤪 ...

شوهرای حسود😁

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ چشم ...

سلام عزیزدلم

فدای تو، بهترم‌گل...

ای جووونم، قربونشون برم‌من فسقلیای خوشگل🧿❤️❤️❤️🥺

عافت باشه حمومشون...

🫀🌺🫀🌺🌺

سلام صبح همگی بخیر امیدوارم روزای خوبی پیش رو داشته باشید ❤️🍓✨🥴انقد نی نی سایت تبلیغ داره آدم حالش ...

سلام‌مهدیس،خوبی؟؟؟

گلم از گردو پلاس وارد سایت‌شو...تبلیغ نداره...

اینم‌ محیا بهمون گفت ،خدا خیرش بده

من بنظرم ریاضی شون ضعیفه 😁من باید الان حدودا 20 تا 25 ساله باشم 🤣یه دوره ای میگفتم بزار 30 سالم بش ...

دقیقا همینه بیسوادند به جان خودشون   منم از ۳۳خوشم 

میاد عدد قشنگی هستش    

واقعا هم همینطور هست سن یه عدد بیش نیست مهم طرز تفکر هستش  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)