2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105327 بازدید | 14912 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خودااا، من‌یه عکس فقط از ۷ و ۹ سالگیم‌دارم

من فکر میکردم همه از بچگیشون کلی عکس دارن منم که یدونه دارم

اینم دست خودم نبوده😂دست اونی بوده که عکسو گرفته ازم به عنوان یادگاری

چند دفعه بهش گفتم بیاره

کلی گشته تا عکسو پیدا کرده

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
من فکر میکردم همه از بچگیشون کلی عکس دارن منم که یدونه دارم اینم دست خودم نبوده😂دست اونی بوده که ع ...

اخه میدونی چیه، سالها پیش وقتی ک‌ما تو مسافرت بودیم 

دزد خونمون رو زد، اینقد عجله داشته هرچی دیده برداشته برده و اصلا توجه نکرده بود ک آلبوم عکسامونم داره میبره😄 نالوتی😂

منم این دو تاعکسامو از آلبوم‌مامان بزرگم برداشتم🤭

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
نکات پوستی روتین روزانه 💕💘💘💕💘💕

سلام

ساحل جون میشه فرق تونر با آب رسان بگی و یه تونر خوب برای پوست خشک معرفی کنی.

پوست صورتم بعد از شستن تو ناحیه چونه پوسته پوسته میشه و خوب من خشک در نظر گرفتم🥴

سلام ساحل جون میشه فرق تونر با آب رسان بگی و یه تونر خوب برای پوست خشک معرفی کنی. پوست صورتم بعد ا ...

سلام رهای قشنگم خوبی عزیزم چه سوال خوبی رو پرسیدی راستش مطالب رو باهم به اشتراک میزاریم باعث میشه این یادآوری و سوال ها کمک کننده به دوستای دیگمون باشه ممنونم عزیزم ♥️ 

آبرسان ها عزیزم ژله ای ،روغنی ، و کرمی مانند هستن که باتوجه به نیاز و انتظاری که از پوستت داری استفاده میکنی بنظر من روغنی هارو کلا بیخیال شین چون داخلش پارابن و پارافین و.. ترکیبات این مدلی هست که منافذ رو پر می‌کنه باعث جوش زیر پوستی میشه اما یهو میبینی که به یه پوست فوق خشک و زبر میسازه و ما فکر میکنیم خوبه اما نه تازه واسه پوست فوق خشک و زبر هم مدت استفاده داره و زیاد نمیشه استفاده کرد بیشتر واسه مصارف میکاپ استفاده میشه .. نوع ژل و کرمی عالین که باز بستگی به خودت داره که اگه بخوای آبرسان زود جذب شه و زیاد چربی به جا نزاره ژلی و اگه بخوای یه خورده احساس نرمی و چرب بودن خاصی رو بهت بده از کرمی ها استفاده میکنی 

آبرسان و تونر آبرسان ها زیاد نمیتونن حالت روان بودن رو از یه حدی داشته باشن اما تونر ها این مورد رو ندارن همین حالت روان و آبکی بودنشون باعث میشه که به عمق پوست برن و اینکه مواد مغذی دارن و یه جورایی جذب بهتری دارن اما این باعث نمیشه که ما آبرسان رو بتونیم حذف کنیم نه اتفاقا تونر رو که زدی و پوستت رو عمقی تغذیه و آبرسانی کرد باید آبرسان بزنی که این حالت باقی بمونه و زود احساس خشکی و کم آبی رو نداشته باشه پوستت آبرسان یه جورایی تثبیت کننده هست مکمل کار تونر 

♥️♥️♥️♥️

آبرسان پوست خشک لافارر و دیپ سنس خوبن عزیزم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ممنون مهربون🦋

خواهش میکنم عزیزم 💘💘

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خیلی متن خوشگلیه 🫶🏻♥️🫶🏻♥️🫶🏻♥️👏🏻👏🏻👏🏻

@strawberrygal    ممنونم عزیزم اسکرین گرفتم چون حس خوبی بهم داد 😍💞💘💕💘🫶🏼💕💞💘

متاسفانه اسم شما رو فراموش کردممم اما میخونم شکر گذاریا رو ممنونم که همراهی ♥️