2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105279 بازدید | 14912 پست
سلام دخترا صبحتون بخیر  امروز بیدار شدم ولی با یه لبخند بزرگ که نمیدونم از چی شروع شد  ت ...

به به هرروز لبخند هات قشنگتر از دیروز باشه عزیزم 🫀🧿♥️🧿♥️💞 مرسیییییی خانوم واسه توام همینطور عزیزدلم 💘

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
زاویه دید من: نیکوخان و عمارتش و رَخشش🥹🐣😁 طیف رنگهاشو دوست دارم حال خوب کنم👌🏻🌈

ای خدا چقدر شیرینه🧿🥺♥️🫀💕💕💘💘💘💕💘💘 نیکو چه اسم قشنگی 💞💕💞💕💞💕💞

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان من عضو جدیدم اسمم نگاره تنها به این دلیل عضو شدم ک توی گروهتون باشم .یک ساله خوان ...

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️ خداروشکر عزیزم اره ما هممون واقعا تاثیرات خوبی رو داشتیم با تاپیک سارا جون این شد که تصمیم گرفتیم اینجا ادامه بدیم که پراکنده نشه مطالب و سارا جون برگرده کلی خوشحال شه

خداروشکر عزیزم 😍😍😍چقدر قشنگ خداروشکر که تو خدای منی 🫀🫶🏼ای خدا حتمااا انرژی این شکر گذاری های از ته دل بهمون برمیگرده نگار جون ♥️🫀

مرسی عزیزم،پسرم فول آپشنه کم کم باید براش آستین بالا بزنم 😎🐥🐥😂

آزگل یه دونه داره  ماهم عکسشو دیدیم ماشاالله خوشگله مثل نیکو  شاید شاید بخواد شوهرش بده 😂😍🫶🏼من خوشحال میشم تاپیک به محیط زیست و طبیعت هم کمک کنه 😂😉 

ساحل ، آزی ،محی ، ننه فسقلی، چاق وچله، مهدیس، دهی بلا و بقیه دوستان کجایین بیاین از دوس داشتن خودتون ...

سلامممم من امروز فقط استراحت بودم و کارای انرژی بخش رو انجام دادم مثل مهمونی رفتن خندیدن غیبت کردن 😂و آرایش کردن رسیدگی به پوست ، آهنگ گوش دادن و سوهان روح شوهر شدن راضیم جمعه خوبی بود انشالله که روز خوبی رو شماهم سپری کرده باشین ♥️

منم حسم باطری سوزونده     راستی جواب چی دادی پاکیدی؟!😀

😂هیچی‌خواهر،چیز خاصی نبود

گفتم‌ خودتم‌بگو بهمون از کارات، عجله ای تایپ کردم اشتب نوشتم،پاکیدم یچی دیگه بنویسم مهمون رسید برام‌😂😂😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

شکرگذاری سامیه امروز 1402/۰۹/۱۷

خدایا شکرت بخاطر اینکه نعمت هایت را شکرگذارم💖🌹

خدایا شکرت که زبانی برای سخن گفتن به من دادی💖🌹

خدایا شکرت که قلبم آرام هست و آرامش دارم💖🌹

خدایا شکرت که آشپزی بلدم💖🌹

خدایا شکرت که هرشب با مادرم تلوزیون تماشا میکنیم💖🌹

خدایا شکرت که خواهرم کنکور قبول شد💖🌹

خدایا شکرت که توانستم بگذرم و ببخشم💖🌹

خدایا شکرت که کتاب تست دارم💖🌹

خدایا شکرت بابت گوش های شنوایم که میتوانم صداهای اطرافم را بشنوم💖🌹

خدایا شکرت بابت تمامی داده ها و نداده هایت💖🌹