2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105101 بازدید | 14878 پست
😄😄😄 لَنَت😂😂 چراآخهههه....میگم‌خدا ساحل ۹۹ هستش چرا میگه یکسالگی... طوری نیست‌خواهر، روند پیری ...

😂😂😂😂اره بخداااا

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
یادش بخیر واقعا... چ زود دیر میشود😄

اره واقعا یادش بخیر عزیزم✨💘

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی متاهلی دو نفره نیست سه نفره است و نفر سوم موجود سوم هویت سوم غالبا دیده نمیشه و فراموش ...

👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼عالی بود

سلام قشنگ جونی 😍 مرسی م صدام زدی پیش ب روی جلو🤝

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️

ممنون عزیزم. اینکه تو این تاپیک صدام زدی، تلنگری بود برام  امیدوارم همه دوستان شاد و پرانرژی ب ...

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️ امیدوارم همتون  بهترین هارو بتونین به دست بیارین و تیک بزنین با این تاپیک عزیزم 💘

سلام عزیزان صبح بخیر🌹💖 من برم بشینم درس بخونم دیر بیدار شدم

موفق باشی عزیزم سامیه جون من همیشه حفظ میکنم و اهل جزوه نوشتن و نکته برداری نیستم بعد همه مطالب حافظه موقت میموند و بعد امتحان فراموش میشد اینجوری اگه چندبار مجبور بودم مطلبی رو امتحان بدم باید قبلش مرور میکردم توی یوتیوب یه ترفند دیدم که موقعه خوندن مطلب یه ورقه سفید و یه خودکار رو کنار دستشون میزارن چشمشون روی هر مطلب که می‌ره و ذهنشون حفظ می‌کنه همزمان دستشون خطوط می‌کشه اینجوری انگار داری جزوه برمیداری و ذهنت رو گول میزنی که اره دارم مشق میکنم 

😂😂من واسه زبان یه چند وقت انجام میدم عالیه تونستی امتحان کن 💘

دخترا یه مشورت😄 دخترِ مممممن شیطونبلا.... خیلی علاقه ب رقص داره، و یجورایی هم‌استعداد توی مدل شدن ...

عزیزمممممم💕💘💕💘💕💘دلم رفت واقعاااا دخترا خیلی موارد رو ذاتی دارن که اگه بهش پروبال داده بشه قشنگیش چندین برابر میشه 😍😍😍

آزگل جون یه دوست من زمان دانشگاه خیلی به مدل عروس و مدل آرایشی شدن علاقه داشت درسش هم خوب بود منتها یه بخش بزرگ از ذهنش همیشه درگیر اون موضوع بود می‌گفت که به خواست پدرش اومده این رشته و اگه درسش رو خوب بخونه و زود تموم کنه فرصت داره که درآینده نزدیک مدل شه واقعا این بار به خواست خودش .. گذشت و من درسم تموم شد شنیدم که یه مدت مرخصی تحصیلی گرفته انگار میخواد دیگه ادامه نده ... اون مدت رو رفته بود باشگاه 😂😂😂😂خدایی چهره ش قشنگ بود رفته بود که اندام هم عالی باشه 🙊🙊.. یهو بعد مرخصی همزمان با درسش می‌رفت مدل  سالن ها میشد 😍😍😍من خیلی خوشحال بودم واسش چون خیلی کمک کرد که مستقل بشه و مسیرش رو انتخاب کنه و واقعا روحیه ش خیلییییییی بهتر شده بود مثل کسی که به هدفش برسه و بعد فقط آرامش و شیرینی مسیرهدفش رو تجربه کنه .. اون موقعه هممون می‌گفتیم که ع این همه وسیله آرایشی پوستش رو خراب می‌کنه یا اینکه عکسش پخش میشه و.. هزاران انتقاد منفی ولی اون کار خودش رو پیش برد الان درآمد داره و روحیه داره و مستقله و زندگیش خداروشکر اصلا لطمه وارد نشده ..😂😂😂منم یه مدت خوبی های مختلف رو واسه دوستم دیده بودم جووگیر شده بودم که بلاگر شم 🙉🙉بنظر من که ببر آتلیه عکاسی مدلینگ کودک اینجوری حداقل شاید بعدها راحت تر باشه که انتخاب کنه آینده ش میخواد چطوری پیش بره 

خدا خیرت بده عزیزم 😍

سلاممممم عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️ مشتاقانه منتظریم که شکر گذاری هات رو مثل قبل بخونیم عزیزم 💘

ساحلی خوبی؟ 😉🥰تو هم ان شاءالله  روز خوبی داشتی باشی عشقم😘💖

مرسییییییییی عزیزدلمممم 🫀

خواهش گلی😘 بازم یادم اومد تگ میکنم

مرسییییییییی گل من 💘

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

تمریناتی رو که واسه امروزمون داریم 

**-

10مورد شکر گذاری که بنویسیم حتما و زبونی نباشه 😍✨😍✨😍هر علت ریز و درشت که واستون قابل مشاهده و توجه اون لحظه به خاطرتون هست

**-

تکرار یک جمله مثبت حال خوب کن هروقت که سطح انرژی مون پایین اومدجمله ای که من امروز انتخاب میکنم : «من  آرامش دارم » هست شما به انتخاب خودتون هر جمله ای رو میتونین بسازین و تکرار کنین 

**-

استفاده از دستبند کشی که هرزمان ذهن ما به سمت یادآوری تجربیات تلخ گذشته یا ترسیدن از آینده رفت تلنگر بزنیم با دستبند و ذهنمون رو متمرکز کنیم 

**-

♥️♥️♥️♥️♥️

تمرین جدید این هست که داخل یادداشت های گوشیمون یا دفترچه یادداشت مون به مدت ۱۵ روز با خودکار یا فونت قرمز نامه بنویسیم به خدا و فرشته های هر خواسته مون مثلا فرشته عشق ، فرشته رزق و روزی ، فرشته سلامت، و... اینکه ما به کدوم فرشته می‌خوایم نامه بنویسیم به انتخاب خودمون هست و تشکر میکنیم و نامه رو فقط با  مفهوم مثبت مینویسیم اگه خواسته ای رو داریم طوری مینویسیم که انگار الان بهش رسیدیم و یا مطمئن هستیم که خواسته مون برآورده میشه در آخر نامه حتما اسم خودمون رو یادداشت میکنیم و امضا می‌زنیم 

دقیقا مثل نوشتن نامه به یه دوست که اصلا کلمه های قلمبه سلمبه نداره و ما خودمونیم و هیچ معذوریت و محدودیتی نداریم 

تا ۱۵ روز این روند رو برای هر خواسته مکرراً انجام بدین و جز روند همیشگیتون کنید تا کم کم تاثیرات خوبش رو بتونیم ببینیم

این نامه ها شخصی هست و لزومی نداره که به اشتراک بزارین 

یادتون باشه که ما چون تاپیک تازه ایجاد شده همه تمرینات رو از اول داریم باهم مرور میکنیم و پیش میریم پس اگه با گروه دوستامون که اینجان پیش بریم مطمئنا تاثیری که از موج مثبت تمرین هامون میگیریم چندین برابر میشه 😍😍😍😍😍

ممنونم که همراهی میکنین 

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیرررر باشه انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️🦋♥️💕♥️🫀♥️

من امروز باید دوتا جزوه آرایشی رو بخونم و چندتا ویدئو آموزش آرایشگری ببینم  

خداروشکر دیگه امروز نمی‌خواد که خونه رو مرتب کنم فقط شام و ناهار و.. رو باید آشپزی کنم 

امروز من با انجام هر کدوم از تمرینات بالا حتماااا بیشتر حواسم به  نعمت هام  هست 

من قبلا با صدای آب خیلی آروم میشدم مثلا گذر آرام آب از رودخونه دریا یا حتی تصور سازی میکردم داخل خونه با ویس ها عالی بود 😍 یه چند وقته خیلی خودکار توجه م جلب شده به آسمون و ابر هارو که نگاه میکنم یا ماه و ستاره یا خورشید خیلی حس خوبی میگیرم 🥰🥰🥰🥰ووووو خیلی عجیب هرروز آسمون خوشگلتر میشه 

شما  چه نعمتی اطرافتون هست که حس خوبی بهتون میده ؟؟؟ آب و خاک و آتیش و آسمون و گل ها و ..... رو هممون نعمتش رو  داریم خداروشکر و شخصی نیست ولی شاید اصلا گاهی به چشممون نیان 

این آسمون دیروز ساعت ۳_۳۰ دقیقه بعد از ظهره شما فقط به ترکیب رنگ و چینش هر جز نگاه کنین 🙉🙉 بنظرم هر کدوم اون موارد جای درست خودشه 

شکر گذاری ساحل ۱۶_۹_۱۴۰۲

خدایا شکرت بابت نعمت گرمای خونه هامون 

خدایا شکرت بابت پیشرفت علم و تکنولوژی

خدایا شکرت بابت وسیله ها و مواد پزشکی و درمانی 

خدایا شکرت بابت نعمت غذا و خوراکی 

خدایا شکرت بابت نعمت ساعت های بدون دغدغه و فکر 

خدایا شکرت بابت اینکه امروز میتونم فیلم ببینم و خوراکی های خوبی رو داشته باشم 

خدایا شکرت بابت اینکه امروز میتونم دعا بخونم و راز و نیاز کنم 

خدایا شکرت بابت اینکه امروز میتونم خونه رو واسه خودم جذاب کنم و از موندن داخل خونه لذت ببرم 

خدایا شکرت بابت نعمت  حس گرمای  نوشیدنی های داغ واسه فصل پاییز و زمستون 

خدایا شکرت بابت اینکه من میتونم با خوندن جزوه هام از حجم قسمت های نخونده کم کنم 

🌱🪷🌱🪷🌱🪷🌱🪷

امروز ۵شنبه ست به خودمون و رفتگان با خوندن دعا آرامش بدیم 🌱🪷🌱🪷🌱

2810