سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
تمریناتی رو که واسه امروزمون داریم
**-
10مورد شکر گذاری که بنویسیم حتما و زبونی نباشه 😍✨😍✨😍هر علت ریز و درشت که واستون قابل مشاهده و توجه اون لحظه به خاطرتون هست
**-
تکرار یک جمله مثبت حال خوب کن هروقت که سطح انرژی مون پایین اومدجمله ای که من امروز انتخاب میکنم : «من آرامش دارم » هست شما به انتخاب خودتون هر جمله ای رو میتونین بسازین و تکرار کنین
**-
استفاده از دستبند کشی که هرزمان ذهن ما به سمت یادآوری تجربیات تلخ گذشته یا ترسیدن از آینده رفت تلنگر بزنیم با دستبند و ذهنمون رو متمرکز کنیم
**-
♥️♥️♥️♥️♥️
تمرین جدید این هست که داخل یادداشت های گوشیمون یا دفترچه یادداشت مون به مدت ۱۵ روز با خودکار یا فونت قرمز نامه بنویسیم به خدا و فرشته های هر خواسته مون مثلا فرشته عشق ، فرشته رزق و روزی ، فرشته سلامت، و... اینکه ما به کدوم فرشته میخوایم نامه بنویسیم به انتخاب خودمون هست و تشکر میکنیم و نامه رو فقط با مفهوم مثبت مینویسیم اگه خواسته ای رو داریم طوری مینویسیم که انگار الان بهش رسیدیم و یا مطمئن هستیم که خواسته مون برآورده میشه در آخر نامه حتما اسم خودمون رو یادداشت میکنیم و امضا میزنیم
دقیقا مثل نوشتن نامه به یه دوست که اصلا کلمه های قلمبه سلمبه نداره و ما خودمونیم و هیچ معذوریت و محدودیتی نداریم
تا ۱۵ روز این روند رو برای هر خواسته مکرراً انجام بدین و جز روند همیشگیتون کنید تا کم کم تاثیرات خوبش رو بتونیم ببینیم
این نامه ها شخصی هست و لزومی نداره که به اشتراک بزارین
یادتون باشه که ما چون تاپیک تازه ایجاد شده همه تمرینات رو از اول داریم باهم مرور میکنیم و پیش میریم پس اگه با گروه دوستامون که اینجان پیش بریم مطمئنا تاثیری که از موج مثبت تمرین هامون میگیریم چندین برابر میشه 😍😍😍😍😍
ممنونم که همراهی میکنین