2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105070 بازدید | 14867 پست

دوستای گلم آهنگ یوسف زمانی مدلته رو گوش بدین خیلی خوشگله و حس خوبی میده ♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق باشی عزیزم سامیه جون من همیشه حفظ میکنم و اهل جزوه نوشتن و نکته برداری نیستم بعد همه مطالب حافظ ...

😝😅من نمیدونم چرا این کامنتتو دیر دیدم

چشم اینکارو میکنم

یک حلقه برای حکومت بر همه آنها lord of the rings 💍🗡️
دوستای گلم آهنگ یوسف زمانی مدلته رو گوش بدین خیلی خوشگله و حس خوبی میده ♥️

😉ساحلی اینجا رو ببین🤩

منتظرم بارون بیاد همه جا سرسبز بشه برم بگردم

https://uupload.ir/view/27fd3dbf972b8e424ff89ce69213be6b14379392-480p_4glw.mp4/

سلام دوستای گل من، خوبین عزیزای دلم ؟

امیدوارم تنتون سالم و دلتون همیشه شاد باشه 💖💖

من اینروزا خیلی درگیربودم و هلن خانم تصمیم گرفت زودتر بیاد سه روز پیش سونو دادم و متوجه شدم که مایع آمنیوتیک کم شده دکترم گفت سریع باید بچه بیرون بیاد و هلن با زایمان سزارین بدنیا اومد. 

سلام هم به همه خاله های مهربونش میرسونه💞💞💞😘😘😘

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

راستی دوستای خوبم ما از روز شنبه که اول هفته هست علاوه بر کار های روتین و یا هدف های شخصی مون که تلاش میکنیم بهش برسیم 

چندتا هدف رو هم باهم آرام آرام پیش میریم که جز روتین همیشگی مون باشه و بتونیم تبدیل به عادتش کنیم 

هدف هایی که هزینه زیاد و تلاش مضاعف رو نخواد بشه که تایم های آزاد و هر جا و مکان و زمانی که داشتیم بتونیم انجامش بدیم و تاثیرات بلند مدت خوبی رو واسمون داشته باشه ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

اولین مورد یادگیری زبان انگلیسی هست همینطور که میدونین اصلا امکان نداره تا حالا با موارد مختلف یا افرادی برخورد کرده باشین که بگه که زبان انگلیسی به هیچ دردی نمیخوره و اصلا هدفی نیست که شما وقت بزاری و به کارت نمیاد 

ما از شنبه هرروز من چندتا لغت و قواعد رو یا تایپ میکنم یا تصویرشو اینجا میزارم که بتونین آرام آرام تبدیل به عادتش کنین 

من با  اشتراک دوتا برنامه لرنیت و بیاموز این موارد رو جمع میکنم و کوتاه کوتاه اینجا به اشتراک میزارم 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

هدف بعدیمون که اینجا راجبش از شنبه تایپ میکنم مربوط به هدف سلامت بدنی مون هست اینکه تغذیه مون چطوری باشه چه خوراکی هایی مفید هستن و راجب ورزش و تمرینات روزانه درحد اینکه ما روزانه یک ربع تا نیم ساعت بتونیم فعالیتی رو داشته باشیم که حال جسمی مون خوب شه و تبدیل به عادت شه چون حتمااا تا حالا متوجه شدین که هرچقدر وسایل راحتی و آسایش فراهم میشه و تکنولوژی پیشرفت می‌کنه ما خسته و خسته تر از دیروز میشیم حتی گاهی مرتب کردن تخت مون هم یا شونه زدن موهامون هم واسمون مثل یه کوهه که آرزو میکنیم کاش کسی باشه که بجای ما انجامشون بده اینجوری هیچ انتظاری نمیره که ما بتونیم به هدف های بزرگی برسیم 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

هدف بعدیمون برشی از کتاب یا جمله ای که بتونه به ما کمک کنه که روحمون رو پرورش بدیم افکارمون رو پرورش بدیم که مسیر درست خودشون باشن رو باهم به اشتراک میزاریم 

♥️♥️♥️♥️♥️

هدف آخر هم که یه مدت باهم پیش میریم که تبدیل به عادت همیشگی مون شه رسیدگی به پوست و مو و ظاهرمون هست ماسک ها یا موادی رو روزانه بهم پیشنهاد میدیم یا مطلع میکنیم که امروز خوبه که به ظاهر مون بیشتر و بهتر اهمیت بدیم رسیدگی به ظاهر از هر چیزی مهم تره شما تصور کنین که چه تاثیراتی رو می‌تونه داشته باشه روی شما ،روی روحیه و خلقیات تون روی دوست هاتون اجتماع خانواده ، روی معرفی شما به دیگران ،و... هزار موارد دیگه چون شاید من یه روزی اصلاااا حتی حوصله یه کار ساده واسه مرتب بودن و تمیزکاری شخصی نداشته باشم و از اون سمت متوجه نباشم که در طول روز من با چه افرادی برخورد داشتم کی منو دیده زمانی که متوجه نبودم و چه برداشتی رو از من داره زمانی که زبان بدنم معرف من بوده نه کلمات و حرفام 

🦋🦋🦋🦋🦋🦋

اینا مواردی هست که علاوه بر شکر گذاری ، نامه ، تکرار جمله مثبت و دستبند کشی 

از شنبه مرتب و منظم باهم پیش میریم طبق برنامه شخصی خودمون 

همینطور که میدونین مواد غذایی و مواد آرایشی اون لحظه شاید فراهم کردن یا به دست آوردنش ممکن نباشه مهم اینه که ما حتی اگه تصمیم داریم آب کافی رو به بدنمون برسونیم یا خواب کافی یا هر ماده غذایی رو دریافت کنیم یا حتی شونه کنیم موهامون رو امروز حموم بریم یا ناخون هامون رو مرتب کنیم به درستی انجامش بدیم و حال خودمون خوب شه نه اینکه اینجا کلی برند و مواد رو جمع آوری کنیم و استرس بگیریم که چرا الان اینو ندارم اونو ندارم و.... 

ما اینجا فقط می‌خوایم تلاش های همدیگه رو واسه ساختن حال خوب روزمون الگو کنیم و انگیزه بگیریم 

عادت های خوب بعدی کم کم باهم دیگه جز روتین سالم مون میکنیم 

🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷

مورد مهم که باید توجه کنیم در طول روز یادبگیریم ساعاتی رو استراحت بدیم به خودمون به بدنمون به افکارمون راحت و ریلکس کنیم 

اینجوری نمی‌خوایم که فقط لیست کنیم و هرکی هدفمندتره پس بهتره نه اتفاقا استراحت و تفریح هم لازمه مثل همه موارد زندگی مون

♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
😝😅من نمیدونم چرا این کامنتتو دیر دیدم چشم اینکارو میکنم

چشمت بی بلا عزیزدلم ♥️💕 

😉ساحلی اینجا رو ببین🤩 منتظرم بارون بیاد همه جا سرسبز بشه برم بگردم https://uupload.ir/view/27fd ...

وایییییییییی چه طبیعتی چقدر وسیع و خوشگل 

مخصوصااااا اونجا دور خودت بچرخی و تنهایی قدم بزنی 

عکس های خوشگلی روهم میشه گرفت 😍😍😍😍

انشالله به زودی زود بارون بیاد و موقعیتش واست جور شه عزیزم خوش بگذره 🫀آهنگش هم عالی بود 

وایییییییییی چه طبیعتی چقدر وسیع و خوشگل  مخصوصااااا اونجا دور خودت بچرخی و تنهایی قدم بزنی&nb ...

از همه جا میرن اونجا

زمستون خیلی شلوغ میشه

جشنواره برگزار میکنن

بیشترش زمین کشاورزیه

ولی دشتش هم وسیعه

مرسییییی عشقم😘😘

😉گذرت به اینور افتاد حتما بیا

سلام دوستای گل من، خوبین عزیزای دلم ؟ امیدوارم تنتون سالم و دلتون همیشه شاد باشه 💖💖 من این ...

وایییییییییی خدای من چه خبر خوبییییییییی چه روز خوبتری 🫀🧿🫀🧿🫀🧿🫀🧿🫀 مرسییییییییی که با ماهم به اشتراک گذاشتی و خبر دادی زهرا جونم مامان خانوم الان حتماااااا شیرین ترین حس دنیا رو داری چون کنارته و میتونی بغلش کنی اینو میگن لمس خوشبختی 🧿🫀🧿🫀🧿🫀🧿🫀🧿

خدا حفظش کنه 🙉🖇️🫀💕💘💕💘✨💕من که خیلی حالم خوب شد 

ببوسش از سمت من بوس لپی نه ها بوس از راه دور   چون بوس خاله ها فرق می‌کنه با بوس والدین 😂🙉بعدا انشالله یه خورده بزرگتر شه میگم لپش رو ببوسی به جام اینجوری پوست خواهر زاده م هم محافظت میشه 😂

سلامممممممم به روی ماهت 

💞💕💕💕💞💕💞💕💞💕💞💕🫀🫀

از همه جا میرن اونجا زمستون خیلی شلوغ میشه جشنواره برگزار میکنن بیشترش زمین کشاورزیه ولی دشتش هم ...

انشالله که گذرم  بیفته چون واقعا عاشقش شدم♥️😍

سلام به روی ماه همتون،روزتون بخیر 

دخترا امیدوارم امروزتون در از قشنگی و آرامش باشه 

امروز شروع کردم کتاب خواندن«نمیگذارم کسی اعصابم را به هم بریزد» وقت داشتید شما هم بخونید کتاب خوبیه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلام دوستای گل من، خوبین عزیزای دلم ؟ امیدوارم تنتون سالم و دلتون همیشه شاد باشه 💖💖 من این ...

سللاااام عزیزدلمم،چ خبر خوبی.سرحال شدمااااا😍😍💞💞💞💖💖🫀🫀🫀

ای جووونم، عزیز خالههههه... 🧿🧿🧿🦋🧿🦋🧿🧿🦋🧿🦋🧿🦋🧿

خیلی مراقب هلن کوچولو و‌خودت باش عزیزم،مامان مهربون، از طرف من‌ عزیز خاله رو ببوس

❤️💕💋🩷❤️💝💖❣️❤️‍🔥❤️💞💋💕💓

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام به روی ماه همتون،روزتون بخیر  دخترا امیدوارم امروزتون در از قشنگی و آرامش باشه  امر ...

سلام عزیزم

ممنون‌بابت‌معرفی کتاب...

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
2810