2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105143 بازدید | 14881 پست
نه فکر نکنم 😅😅😅مادرم ترک قشقایی هست از دو طرف و مادرم تعریف میکنه که باباش عشایر بودن و کوچ میکرد ...

چقدر جالب 🥰 

فاطمه جان  چقدر عروسیهای منطقه شما قشنگه هم لباسهای سنتی رنگارنگ  میپوشن خوشبحالتون 😍

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام دختراااروزتون بخیر،چقدر دلم براتون تنگ شده بود🥲🥲🥲❤️فندقای من چطورن؟؟؟خودتون میزونید؟؟؟

سلام  عزیزم  روز شما هم بخیر باشه 🥰

خوبی  خانمی🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمی خوبی ♥️ بسیار هم عالی جاری خوب نعمته که بسسسسسسیار کم یاب هستش 😅 خدا برای هم حفظتون کن ...

سلام بانو ❤️😃

آره والا 

الحمدلله خب هستن 🤲🤗

بد جنس نیستن 

من که راضیم 😁

ان شاء الله روزی همه باشه 🤲😅

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
چقدر جالب 🥰 فاطمه جان چقدر عروسیهای منطقه شما قشنگه هم لباسهای سنتی رنگارنگ میپوشن خوشبحالتون 😍

آره پانته آ 😍

لباس ها خوشکل و فوق العاده گرون هستن 

مامانم کلا  از همین لباس ها میپوشه هنوز 😍😁

دو روز دیگه عروسی اقوام هست 

معلوم نیست برم 

اگر رفتم براتون فیلم میگیرم میفرستم 😃❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام ساحل جانم انشالله ک همه برگردن دلمون برا تک ب تکشون تنگ شده ساحل راجب کارت ایده خوبیه ولی لباس ...

سلامممم انشالله عزیزم 🥰 

وای پرواز 🥵🥵بسیار دوست میدارم 

ولی نمی‌دونم چرا حامد یه نه میاره من دنباله رو نظر اون میشم و انرژیم به صفر میرسه 

همیشه بهم میگه تو درس خوندی کار پشت میز در حد یه خودکار حرکت دادن راضیم 😑

بعد بخدا همونم دو بار پیدا کردم 

برمیگشت می‌گفت حیف نیست شبا برگردی خسته تازه بشینی غذا درست کنی 

بعد میگفتم خب اونو حریفم یه کاری میکنم من پولدارتر بشم میخرم واست غذا 

یهو می‌گفت نه 

پژمرده میشی پیر میشی با غذای کنسروی و فویل کشیده شده 😵‍💫

منم دیگه بیخیال میشدم 

البته اینکه خدایی هیچ وقت واسم کم نمیزاشت واسه مسائل مالی بی تاثیر نبود 😂

تا اینکه فسقلیا اومدن الان ترسم اینه به اینا خوب نرسم ولی میگن حداقل آنلاین و خونگی باشه که هم کنار بچه ها باشم هم اینکه حداقل گوشیم زنگ بخوره یه تلاشی کنم ، اجتماعی باشم همه چی واسم جدید و به روز باشه مثل دوستای تازه حرفای تازه کار کردن که واسم مشوق شده 

اینبار دیگه فرق می‌کنه 

ممنونم بابت حرفات  انجامش میدم 😂بعد باهم جشن میگیریم 

زنده ام برای عاشق تو بودن✨🌞
سلام دخترای نانازی صبح زیباتون بخیر باشه دیروز رفتم دیدن عموم آوردنش خونه 😍😍😍 وای بچه ها انقد لاغ ...

خداروشکررررر محیا 

بهتر میشه عزیزم خداروشکر به خیر گذشته 

وای تنت سلامت 😱خسته نباشی عزیزدلم 

اشکال نداره پیش اومده 

سلام ساحل جونم خسته نباشی واقعا تمیزی رو حیه آدمو خوب میکنه اصلا باعث میشه آدم بهتر ببینه🤓از فرصت ه ...

سلاممممم فاطمه جانم خوبی ؟ 

مرسییییییییی نازنینم جاتون خالی واقعا 

.. ممنونم بابت حرفات اره فاطمه لوازم آرایشی و بهداشتی رو انقد دوسدارم 

البته من کار آرایشگاهی  رو بیشتر دوسدارم  ولی خب حامد باز عرض اندام می‌کنه که ع آرایشگاه واسه بچه ها اینجوریه اونجوریه 

😵‍💫😵‍💫

بهتره فقط بفروشم 😂

اره خداروشکر کلی سالن زیبایی خوب هوامو دارن باهاشون دوست شدم 

نه فکر نکنم 😅😅😅مادرم ترک قشقایی هست از دو طرف و مادرم تعریف میکنه که باباش عشایر بودن و کوچ میکرد ...

زنده باشن عزیزم ♥️

خداروشکر ایل و طایفه های مختلفی داره کشورمون هر کدومشون به نوع خودشون قشنگ و اصالت دارن 🥺💘🫶🏼🥺💘

سلام دختراااروزتون بخیر،چقدر دلم براتون تنگ شده بود🥲🥲🥲❤️فندقای من چطورن؟؟؟خودتون میزونید؟؟؟

سلاممممم عزیزدلم کجایی تو دلمون برات تنگ شده 

مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی خاله مهربونشون ♥️ 

خاله آزگل شون فعلا رفته 🥺گفتم با خبر باشی 

سلام عزیزم ممنون ♥️ دیگه در عوض تک ستاره قلب مادر شوهرت هستی 😍😎

😂😂😂تک ستاره قلب 😂😂😂😂😂خدا خیرت بده پانته آ 

فقط اینو نزده بودم تو سر حامد الان میرم همینو واسه خودم عادی سازی میکنم 

به به مرتب کردن همیشه حس خوب میده 🥰 ساحل جان ببین شرایط محیط خودت چجور هستش اگه مشتریش رو میتونی ...

پانته آ حامد می‌تونه واسم کار جور کنه ۹۰ درصد دوستاش توی کار مواد غذایی هستن از فروش تا تولید 

اما زورش میاد 

میگه من بزارم تو بری واسه دوستم کار کنی 

بیا سر کار خودم خب 

منم دلم نمی‌خواد واسه خودش کار کنم به چند دلیل 

اولیش اینه که دلم نمی‌خواد کسی فکر کنه من بخاطر حامده که سرکارم 

بعدم اینکه از همه حساب کتاب هام خبر نداشته باشه 😂 دلم میخواد استقلال داشته باشم جلوش  

یه چندتا حرف جدید داشته باشم واسه تعریف مثل خودش که وقایع روزش رو تعریف میکنه

با حرفای شما  دوستام اینجا خیلی مصمم شدم ❤️🫶🏼 خداروشکر که هستین 

آره پانته آ 😍لباس ها خوشکل و فوق العاده گرون هستن مامانم کلا از همین لباس ها میپوشه هنوز 😍😁دو رو ...

ای خدا برم نت بزنم ببینم ترک قشقایی چطورین 🥺♥️💘دلم خواست 

2810