2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105336 بازدید | 14912 پست
سلام دختراااا اخر هفتتون پر از عشق🤍نمیخوام به نبود ها فکر کنم،یا بهشون اجازه بدم ضعفم باشن توو زندگ ...

سلااام‌عزیزدلم، بهترین‌کارو‌میکنی...

به به مهمون ...اونم از نوع فندوقیش🤗🥰

مرسی خاله‌جونشون، اونام‌خوبن🫀🌺

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
اصلنم‌بخودش نمیرسید شوهرت بنده خدا😂چقد گرسنگی‌کشیده😉😂

خوب که زود رسیدم 😑😂

وگر نه....

کلا نمیزاره بهش بد بگذره 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آتاناز جون ،نمیدونم بخداااا.... ینی جفت‌میخواد؟؟؟دوسشم‌دارما، ولی جیغاش روی بچهامم‌تاثیر گذاشته...بخ ...

احتمالش هستا

بعضی پرنده ها از شهریور تا ابان فصل جفتشون شروع میشه

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلااام‌عزیزدلم، بهترین‌کارو‌میکنی...به به مهمون ...اونم از نوع فندوقیش🤗🥰مرسی خاله‌جونشون، اونام‌خو ...

خداروشکر که خوبن

کلی ماچشون کن😍😍

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
سلااام‌عزیزدلم، بهترین‌کارو‌میکنی...به به مهمون ...اونم از نوع فندوقیش🤗🥰مرسی خاله‌جونشون، اونام‌خو ...

خداروشکر که خوبن

کلی ماچشون کن😍😍

سلام.محیاجونم خوبی قشنگم؟؟؟اره هوا‌ گرمه...اللهم‌صل علی محمد وآل محمدانشالله‌ک‌خبرای خوب و خوش بهتون ...

فدات یشم عزیزم خداروشکر خودت خوبی 

امروز منتظر بودن ک اون دوتا خبر بهم برسه ولی نرسید دیگه کامل ناامید شدم بخدا 😔

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام‌دخترا، صبحتون‌بخیر...مک‌دیشب دیر خوابیدم، الانم سرم‌در میکنه از بی خوابی🥴حنا خانومم‌‌جدیدا خیل ...

من جات بودم اصن نگه نمیداشتم اصن اعصاب صدای پرنده رد ندارم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلامممممممم به همگی خواهرای عزیزم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که روز خوبی رو سپری کرده باشین ♥️ پانت ...

سلام ساحل جون خوبی؟ به سلامتی زایمان کردی عزیزم!

ای جونم به فسقلیا

خدا حفظشون کنه عشقای خاله رو ،ببوسشون عزیزای منو انشالا که قدمشون پراز خیرو برکت باشه و خانوادتون دور از بلا باشه گل من.

من تازه وقت کردم بیام خیلی در گیر بودم حالم بد شد و بستری شدم و کلا رفتم استراحت

ولی به یادتون بودم ،آزگل جونم محیای عزیزم خوبین؟خوشمیگذره خوشگلا؟

پآنته آ جونم موقعی ک نامزد کردم ۴۵ کیلو بودم 😄😄😄همه میگفتن لاغری کم کم چاق شدم تا قبل عید ۶۳ کیلو ...

خخخخ منم این بلا  سرم اومده مجردی ۵۲ بودم همه ببین همه نیگفتن چقدر لاغر ی و هزار تا حرف دیگه منم تو یه سال به ۶۴،۶۵ رسیدم 

هی خواهر چی بگم فقط داداش کوچیکم بود بهمهی میگفت نکن 

بعدها وم و زیاد شدم ولی شکم سنگر خودش رو حفظ کرده تکون نمیخوره یه چند وقتی هم ورزش میکردم خیلی خوب بود داشت شکمم فرم میگرفت که بخاطر فیبروم رحم که دارم و اوضاعش  بدتر شد دیگه یه مدت ورزش نکردم الان هم   هر از گاهی  شده 😬

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

[QUOTE=350388766]ای خدا من اومدم تک تک بخونم و جواب بدم که این خواهر زاده هاتون نمیزارن 😬🤐😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤 ...[/QUOT

ای جااانم خدا حفظشون کنه  فسقلیهامون رو ببوسشون بجای خاله😘😘😘🥰🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
مرسییییییییی نازنینم سلامت باشی ♥️ 🫀اختیار داری شما کدبانویی من طبق دستور برنامه آشپزخونه درستش کرد ...

ممنون عزیزم 😘

من اینو باید گوش بدم پس مرسی که گفتی پانته آ جون💕🫶🏻من این تمرین رو همیشه انجام میدم افکارم رو خیل ...

خواهش میکنم عزیزم  

منم همینم خیلی وقتها  باید دوره ناراحتیم رو طی کنم و حرف بزنم تا حالم بهتر بشه ،البته الان اینجورم قبلا سکوت مطلق و خود خوری بودش🙂

چقدر با اطلاعات و بخشنده ای پانته آ جون 🧿💕خدا رو شکر این خیلی با ارزشه که اطلاعات کافی رو به موقعه ...

خیلی عزیزی   شما هم خیلی بهمون لطف دارید مهر بانو   💋💋💖💖

سلاممممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین شبتون بخیرررر انشالله که خریداتون واسه ۱۳ صفر خیر و پر از ...

مبارک باشه خریدات و امیدوارم که به همه دلخوسته هات به را حتی  و خوشمزگی  برسی 

🥰 

ای خدااا فقط اون سیبها 😍😍چه فکر قشنگی کردی💖💖

آهان اون دوتا همسایه دیگه مون هم بمب انرژی و حس خوب به من بودن 😂 یکی شون گفت ساحل جان ماشاالله امر ...

ساحل جان  میگم خوش بحال همسایه ها ت 

هر چی گفتند کاملا بجا بوده خواهر قشنگمون  خیلی تعریف داره ما شا الله  بهش باشه💖😍