2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105208 بازدید | 14893 پست
سلام دخترا صبحتون بخیر  امروز بیدار شدم ولی با یه لبخند بزرگ که نمیدونم از چی شروع شد  ت ...

به به هرروز لبخند هات قشنگتر از دیروز باشه عزیزم 🫀🧿♥️🧿♥️💞 مرسیییییی خانوم واسه توام همینطور عزیزدلم 💘

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
زاویه دید من: نیکوخان و عمارتش و رَخشش🥹🐣😁 طیف رنگهاشو دوست دارم حال خوب کنم👌🏻🌈

ای خدا چقدر شیرینه🧿🥺♥️🫀💕💕💘💘💘💕💘💘 نیکو چه اسم قشنگی 💞💕💞💕💞💕💞

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان من عضو جدیدم اسمم نگاره تنها به این دلیل عضو شدم ک توی گروهتون باشم .یک ساله خوان ...

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ♥️ خداروشکر عزیزم اره ما هممون واقعا تاثیرات خوبی رو داشتیم با تاپیک سارا جون این شد که تصمیم گرفتیم اینجا ادامه بدیم که پراکنده نشه مطالب و سارا جون برگرده کلی خوشحال شه

خداروشکر عزیزم 😍😍😍چقدر قشنگ خداروشکر که تو خدای منی 🫀🫶🏼ای خدا حتمااا انرژی این شکر گذاری های از ته دل بهمون برمیگرده نگار جون ♥️🫀

مرسی عزیزم،پسرم فول آپشنه کم کم باید براش آستین بالا بزنم 😎🐥🐥😂

آزگل یه دونه داره  ماهم عکسشو دیدیم ماشاالله خوشگله مثل نیکو  شاید شاید بخواد شوهرش بده 😂😍🫶🏼من خوشحال میشم تاپیک به محیط زیست و طبیعت هم کمک کنه 😂😉 

ساحل ، آزی ،محی ، ننه فسقلی، چاق وچله، مهدیس، دهی بلا و بقیه دوستان کجایین بیاین از دوس داشتن خودتون ...

سلامممم من امروز فقط استراحت بودم و کارای انرژی بخش رو انجام دادم مثل مهمونی رفتن خندیدن غیبت کردن 😂و آرایش کردن رسیدگی به پوست ، آهنگ گوش دادن و سوهان روح شوهر شدن راضیم جمعه خوبی بود انشالله که روز خوبی رو شماهم سپری کرده باشین ♥️

منم حسم باطری سوزونده     راستی جواب چی دادی پاکیدی؟!😀

😂هیچی‌خواهر،چیز خاصی نبود

گفتم‌ خودتم‌بگو بهمون از کارات، عجله ای تایپ کردم اشتب نوشتم،پاکیدم یچی دیگه بنویسم مهمون رسید برام‌😂😂😂

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

شکرگذاری سامیه امروز 1402/۰۹/۱۷

خدایا شکرت بخاطر اینکه نعمت هایت را شکرگذارم💖🌹

خدایا شکرت که زبانی برای سخن گفتن به من دادی💖🌹

خدایا شکرت که قلبم آرام هست و آرامش دارم💖🌹

خدایا شکرت که آشپزی بلدم💖🌹

خدایا شکرت که هرشب با مادرم تلوزیون تماشا میکنیم💖🌹

خدایا شکرت که خواهرم کنکور قبول شد💖🌹

خدایا شکرت که توانستم بگذرم و ببخشم💖🌹

خدایا شکرت که کتاب تست دارم💖🌹

خدایا شکرت بابت گوش های شنوایم که میتوانم صداهای اطرافم را بشنوم💖🌹

خدایا شکرت بابت تمامی داده ها و نداده هایت💖🌹