2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 105167 بازدید | 14884 پست
صد البته ک‌خالشونو عشقم😃😍، خدایی منم کلی ذوق میکنم چون فسقلای من‌خاله ندارن طفلکیا...البته دخترخال ...

اره آزگل ماهایی که دنیای واقعی خاله نمیشیم واسه دوستامون و فامیل هامون ایفای نقش میکنیم 😂😍😍باز خداروشکر من که راضیم 🙉♥️😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خدایا شکرت به مو میرسونی ولی پاره نمیکنی❤️خدایا شکرت منو با چالش های مختلف زندگی روبه رو می‌کنی تا ق ...

به به 😍😍🫶🏼 به مو میرسونی ولی پاره نمیکنی 👏🏻👏🏻👏🏻🥺 خداروشکر عزیزم ♥️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم‌چرا اینجوری شده تایپ‌یادداشتام😂 عدد اون‌گوشه رو هم‌ب فا ل نیک‌میگیرم ۰۱:۰۱😉

به به 😍😍🫶🏼✨💕✨♥️✨💕✨♥️✨

چقدر عالییییییییی  که روزمو ساختی 

خداروشکررر واسه به دنیا اومدن هلن کوچولو💘

خداروشکر که زهرا جون حالش عالیه 

خداروشکر که آزگلی میخواد سوپرایزمون کنه 

خداروشکررر که محیا جون تولد همسرش رو جشن گرفته 

خداروشکررر واسه اینکه سامیه جون مشغول کنکور 

خداروشکر که مهدیس عسلی مشغوله و داره درس میخونه 

خداروشکر که  توت فرنگی گواهی نامه شو گرفته 

خداروشکر که امروز تعطیله و میتونیم بهتر و بیشتر استراحت کنیم 

خداروشکررر که دوستامون کلی خبر خوب و انرژی بخش بهمون میدن 

خداروشکر که دوستای خوبی رو داریم که کمکمون میکنن نعمت هامون رو بهتر ببینیم ♥️✨

وای ساحل جون خدا نکنه باردار بشم  تمام وجودم داد میزنه ک من بچه دوم نمیخوام  خیلی مشکلات ...

سلام عزیزم امروز بهتری؟ 

نگران نباش آخه با نگرانی و ناراحتی پریودت عقب میفته بنظرم تست بده از نگرانی دربیای ♥️🥺

سلام دخترا صبح آدینه اتون بخیر  راستی ساحل جون میتونم نامه ب فرشته هارو هم زمان  ب چنتا ...

میتونیم عزیزم ولی اینجوری از تاثیرش کم میشه ببین تا۱۵ روز به یه فرشته بنویس ۱۵ روز بعد فرشته بعدی من خودم چند وقته دست از سر فرشته آرامش و عشق و روزی برنمیدارم 😂😂البته دستشون درد نکنه اوناهم دست از سرم برنمیدارن و من هرروز به یه شکل واسه این سه مورد شکر گذاری میکنم ♥️♥️♥️ خداروشکر 

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیررر امیدوارم که جمعه خوبی رو داشته باشین و انقدر انرژی بگیرین که فردا رو عالی شروع کنین سعی کنین امروز خیلی استراحت کنین هم جسمی و هم ذهنی با خانواده وقت بگذرونین و دوستاتون 💘💕💘💕✨💕💘💕✨💕💕

من امروز بعد صبحونه و رسیدگی به خودم می‌خوام زبان بخونم و ناهار بپزم 

و ظهر رو با شوهرم فیلم ببینیم و اگه تونست منو ببره خونه خواهر شوهرم ♥️💕😍یهویی دلم تنگ شده واسش ♥️😍

قبلا خیلی شدید از جمعه ها استفاده میکردم و کلی خونه رو مرتب میکردم و هزار زحمت می‌ساختم که اره بهترین فرصته جلو بیفتی 

اما فقط خستگیش میموند واسم 

الان اینجوری نیست حداقل جمعه هارو آرام پیش میرم و زیاد کاری نمیکنم 

دوستای گلم شکر گذاری و تمرین دستبند کشی و تکرار جمله مثبت رو حتمااا انجام بدین شما امروز هم حتی اگه کمترین فعالیت  رو داشته باشین باز مفیده چون همراه خانواده هستین یا اینکه دارین واسه حال خوب خودتون وقت میزارین و استراحت میکنین ✨💕✨💕جمله ای که من امروز واسه خودم تکرار میکنم : « من  انرژی مو بالا میبرم  »هست شما هر جمله ای رو میتونین بسازین و تکرار کنین 

🧠بهترین جملات برای تغییر باورها:

❤️الهی شکر که زندگیم راحته و همه کارهام به سرعت جلو می‌ره

💛الهی شکر که انسان فوق العاده ارزشمند و خاصی هستم

🤍الهی شکر که بهترین اتفاق ها رو تجربه میکنم

💚الهی شکر که تا آخر سال از راه هایی که فکرشو نمی‌کردم آرزوهام براورده میشن

🧡الهی شکر که روز به روز رابطه ام با اطرافیانم بهتر میشه

💜الهی شکر که همه درها برای ثروت و معجزه به روی من باز شدن

🖤الهی شکر که امسال زندگیم پر از عشق

💙الهی شکر که میتونم شغل مورد علاقه ام رو به راحتی به دست بیارم

💛الهی شکر که انگیزه و اراده ام خیلی زیاد شده

میتونیم عزیزم ولی اینجوری از تاثیرش کم میشه ببین تا۱۵ روز به یه فرشته بنویس ۱۵ روز بعد فرشته بعدی من ...

🤣🤣🤣🤣 چ خوب خداروشکر عزیزم انشالله همیشه در زندگیت آرامش و عشق و روزی زیاد جریان داشته باشه 

پسمنم فعلا تا ۱۵ روز یدونه فرشته رو بگیرم 🤣

بعدش همه باهم 🤣🤣🤣

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

ازگل جون خبر خوشه راجب اونم دوستمون ک غیبتش  طولانی شده 😍😍😍😍😍😍😍😍

نمیگممممممممم😜😜😜😜

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
🤣🤣🤣🤣 چ خوب خداروشکر عزیزم انشالله همیشه در زندگیت آرامش و عشق و روزی زیاد جریان داشته باشه  ...

😂😂😂😂انشالله عزیزمممم همینطور واسه توووو 

سلامممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیررر امیدوارم که جمعه خوبی رو داشته باشین و انقدر ا ...

منم دیشب برادر شوهر مجردم اینجا بود الانم اینجاس 

ب احتمال زیاد بریم همگی باهم خونه خواهر شوهرم 😄😄

خونه امم مرتبه فقط یکم ظرف نشسته دارم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

2810