2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 108746 بازدید | 15562 پست
وای با دیدن پیامت چقد از خودم ناراحت شدم آره من خیلی سر پسرم داد میزنم چند دفعه ام زدمش😭😭😭😭 البت ...

خودت رو ناراحت نکن عزیزم 

واسه همون پیش میاد 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
بچه ها امروز با یکی بحثم شد انقد پشیمون از این کارم باید ی جور دیگه درستش میکردم آخه خیلی رو مخ هی پ ...

همون واکنش لحظه ای هم شاید لازم بوده 

خودت رو ناراحت نکن 

نادیده بگیرش انگار نه انگار 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیئًا أَنْ یقُولَ لَهُ کنْ فَیکونُ(یس۸۲)

فرمان او چنین است که هر گاه چیزی را اراده کند، تنها به آن میگوید:موجود باش!، آن بی‌درنگ موجود میشود!

تمامِ دلخوشی‌ام

كتاب كنارِ طاقچه ايست

كه گاهی تنهايی‌ام را پر ميكند !

و هزاران بار در آن نوشته شده است :

خدا بزرگ است

بزرگ است

بزرگ ............

━━━✥⃝@ayegerafy📿

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام قشنگم...من الان دیدم، ای جانم...خسته نباشی...قطعا ک‌خوشمزه شدن... 😂پس داداش حامد هم مارو شناخت ...

بله بله دیگه می‌شناسه😂

اسم چندتایی تون رو آوردم بین حرفام 🥺کاش میشد فاصله ها انقد مجازی و دور و .. نبود نزدیک نزدیک بودیم 

جات خالی بود عزیزم کاش بودی 🍓🫀

ای جوووونم 🥰😍😍😍 نوش جونشون 🧿🧿🧿 ساحل جون برای شکوه متنت رو خوندم میگه معلومه که رادوین بچه عا ...

🤣🤣🤣🤣🤣خودمم همین فکرو میکنم 

چون که خیلی حواسش هست 

بخدا  من  باید در اختیارش بزارم انقد پیله می‌کنه با گریه و جیغ  کاریاش 

اون اوایل نشناخته بودمش جیغ میزد فکر میکردم جاییش خدایی نکرده درد می‌کنه نگو این گشنه ست و چندبار باید بهش برسونی اصلا فاصله زمانی و نوبت واینا معنا نداره واسش 

خیلی هم بیخیاله 

بخاطر رادوین ما چندبار دکتر رفتیم قطره و ویتامین برسونه بهش بلکم راضی باشه 

رادین یه آرامش خاصی توی رفتار و چهره ش هست بخدا گریه می‌کنه یا جیغ میزنه هم با آرامش و متانت 😂آقایی ازش می‌باره 

وقتی همزمان گریه میکنن من اول باید رادوین رو آروم کنم و شیر بدم وگرنه بعدش نمیخوره یا چنگ میزنه 

بعد رادین رو حامد یا کسی کنارم باشه ارومش کنه با لالایی و صدا و.. فوری آروم میشه 🙉اما رادوین نه 

اونو فقط باید با خوراکی آروم کرد 😂😂😂

اره آزگل جونم تموم که شد ویتامین دی و سی رو بخر بخور سی رو اوایل صبح دی رو قبل خواب بعد ویتامین ها ت ...

سلام‌قشنگم، مرسی حتما..

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
اینجام بیش از اندازه سرده دیشب یهویی لرز کردم دوتا پتو انداختم روم ولی باز میلرزیدم از سرما😁😁

منم دقیقا...😁

سلام عزیزم 😚 ای جااان پول چقدر خوبه خبرهای پولی 😍پر روزی باشی ،ان شاءالله که پولهات پر برکت باشن ...

مرسییییییییی نازنینم 💘 

انشالله همه شما خواهرام هم پربرکت باشین 

کاش بودی پانته آ جات خالی عزیزم 

ان شاءالله بزودی میبینی سر سفره هم نشستن و سر تا پاشون رنگ غذا گرفته😀🧿🧿

😂💘😂💘😂💘 انشالله 😍😍😍

سارا جان داخل شیشه زغال بزار و هر از گاهی آبش رو عوض کن هیچ اتفاقی براشون نمیوفته زغال مانع خراب ش ...

ع چقدر جالب مرسییییییییی نازنینم 

سارا، ما ساحل رو دیدیمنگم‌برات از زیبایی ماشالله ....🧿🧿🧿💘ولی نی‌نی‌ها رو ندیدیم..

لطف داری عزیزدلم تک به تک اون زیباترین هستین ♥️ 

اونارو هم بزارین به حساب 🙉

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر ♥️ 

انشالله اون دوتا زنگ زده بشه محیا جونم 

و خیر باشه 

من امروز می‌خوام برم خونه مادر شوهرم 

چون دیگه واقعا کم آوردم کارای فسقلیا زیاده می‌خوام برم کمکی داشته باشم حامد نصف روز نیست

بله بله دیگه می‌شناسه😂اسم چندتایی تون رو آوردم بین حرفام 🥺کاش میشد فاصله ها انقد مجازی و دور و .. ...

عزیزدلی💘

🤣🤣🤣🤣🤣خودمم همین فکرو میکنم چون که خیلی حواسش هست بخدا من باید در اختیارش بزارم انقد پیله می‌ک ...

وااای دلم ررررفت واسشون، بخصوص واسه رادین

ساحلی پسر منم همینجور بود آروم‌و با‌متانت...🧿💘😍😍😍

خدا حفظشون‌کنه