2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 108836 بازدید | 15582 پست
بچه ها امروز با یکی بحثم شد انقد پشیمون از این کارم باید ی جور دیگه درستش میکردم آخه خیلی رو مخ هی پ ...

محیا خودتو سرزنش نکن هر چی بود تموم شده رفته

میدونی عسلم معمولا آدما سه دسته هستن

بعضی از آدما سزاوار یه توضیح کامل هستن
بعضیا سزاوار یه جواب کوتاهن
و بعضیا سزاوار سکوت

فکر کنم دردمورد تو مورد آخر کارساز باشه چون اغلب هم می بینیش باید متوجه بشه که وقت و زمان تو ارزشمنده و دوست نداری هر سری با بحث های بی نتیجه هدرش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🫂🫂🫂 من عذاب وجدان میگیرم خیلی دوس دارم ی مادر آروم باشم دیگران ک میگن محیا بنظر ما تو عالی ولی خو ...

محیا هر چقدر هم کامل باشی این یه حسی هست بین تموم مامان ها که فکر میکنن برای بچه هاشون اونجور که باید خوب نبودن و براشون کم گذاشتن

اتفاقا اون روز توی کتاب خودت باش دختر می خوندم که میگفت یکی از اولیا های توی مدرسه خیلی به بچش رسیدگی می کرد همه حسرت اون رو می خوردن هر روز باکس میوه و غذا های مقوی و سالم و دیزاین شده . جامدادی های دست دوز . شال و کلاه دست دوز . کلی با بچش درس تمرین می کرد و ... خلاصه سنگ تموم میزاشت یه روزی مامان ها در مورد اون خانوم با یک دیگه صحبت می کردن که چقدر مادر خوبی هست و ...😍😍

وقتی یکی از مامان ها از خانومه سوال میکنه که چطور این همه وقت دارین و می تونین همچبن مادر نمونه ای باشبن خانومه میزنه به گریه و میگه اصلا نیستم من مادر کاملی نیستم من احساس میکنم خیلی در مورد بچم کم کاری می کنم و ...😕 خلاصه این حس بین همه مامان ها مشترکه

سارا جون خیییلی دلم برای چالش ها و روتین روزانه که قبلا انجام میدادیم و گزارش روزانه میدادیم تنگ ...

چشم عزیز دلم انشالله برنامه می ریزیم با کلی انرژی دوباره شروع کنیم 👌👌👌👌👌👌👌

سارا جان داخل شیشه زغال بزار و هر از گاهی آبش رو عوض کن هیچ اتفاقی براشون نمیوفته زغال مانع خراب ش ...

چه جالب 👌 خریدم حتما زغال رو میزارم خیلی ممنون پانته آ جونم

راستی منم وقتی گل طبیعی مثل شاخه رز و ... داشتی باشم توی آبش چند قطره وایتکس میریزم نزدیک دو هفته همونجور شاداب میمونه حبه قند هم خوبه ولی ماندگاری و سادابی که وایتکس داره اون نداره

سارا، ما ساحل رو دیدیمنگم‌برات از زیبایی ماشالله ....🧿🧿🧿💘ولی نی‌نی‌ها رو ندیدیم..

جدی دیدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای منم می خواممممممممممم

ساحل لطفاااااااااااا پلیزززززززز

آزی چه شکلیه بیشتر بگو بهم 

من فکر می کنم خیلی ظریف و لاغر اندام باشه درسته؟

🤣🤣🤣🤣🤣خودمم همین فکرو میکنم چون که خیلی حواسش هست بخدا من باید در اختیارش بزارم انقد پیله می‌ک ...

ای جااااااان رادوین خوش اشتها 😍😍😋😋😋

ساحل وقتی ازشون تعریف میکنی آدم احساس میکنه کنارته😍😍