2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 108725 بازدید | 15557 پست

کی بشه من بتونم به رادوین و رادین غذا های خودم پز بدم 

دیروز کیک پخته بودم همش میگفتم نمیتونن امتحان کنن 🗣️

یه کدوم از خواهر زاده هامم نیست نزدیکم 

که واسش ببرم 

کیف کنم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
ساراجون ،از ما توی خاکه،ک‌هروقت‌خشک شه خاکش ،بهش آب میدم...توی آب زمانی ک‌یه شاخش مثلا بشکنه میزارم‌ ...

یه نکته که خانم گل فروشی بهم گفت این بود 

وقتی ریشه زد 

و می‌خواستیم بکاریم تو گلدون 

برگ هاشو بکنید تا زود تر برگ کنه و بزرگ بشه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پپپپپس، ای شلغم بد، عه ببخشید بلغم،😂حتما عصر میگیرم‌ شربت‌رو...فدامدا رفیق💘

انشالله بهت سلامتی بده عزیزدلم 💘 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دمش‌گرم‌ب خواهرشوهرت،.😄 منم‌ببینم‌میتونم‌گولشون‌بزنم‌ب این‌روش😂

برو تو کارش 

انواع غذاهای ایرانی به جای فرنگی بهشون قالب کن 😁

اون بچه بزرگه رو اگر مجاب کنیم 

بچه  کوچیک ها زود قبول میکنن😂

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
ولی من ستاره در حال حرکت دیدماااااینا ب کجا‌ نقل مکان‌میکنن😄🤔

واقعا؟؟؟ شبیه اونا که تو کارتونا جابه جا میشه ؟؟؟ وای خوش بحالت ازگل 😂

من واقعا آرزومه 

الان ۴ماه و ۶روزشونه، خوداااا😍🥺💘🧿

🍓♥️🍓♥️🍓♥️🍓♥️

ممنون ساحلی یه لحظه باش من‌یه قرص ازت بپرسم

باشه فدات

فاطمه جان ما هم سه روز هستش که دیگه سرد شده و بخاری رو در اوردیم امسال دیرتر هوا سرد شد نسبت به سال ...

سلام پانته آ جون 😀😀💖

شوهر منم خیلی سعی داره بگه سرد شده و بخاری لازمیم 

فعلا مقاومت میکنم 😄

بهش یه پتو کلفت دادم میگم ازش لذت ببر 

شوهر من بشدت سرمایی منم گرمایی🥴😁

یه نکته که خانم گل فروشی بهم گفت این بود وقتی ریشه زد و می‌خواستیم بکاریم تو گلدون برگ هاشو بکنید تا ...

به به 

سلام پانته آ جون 😀😀💖شوهر منم خیلی سعی داره بگه سرد شده و بخاری لازمیم فعلا مقاومت میکنم 😄بهش یه ...

من دیشب داشتم یخ میزدم با وجود همه چی 🥴🥴🥴🥴🥴بزار نصب کنه فاطمهههههه من حتی با خوندن اینکه شما هنوز بخاری نزاشتین سردم میشه

دیشب داروخانه وایسادم بس ک‌این‌سرفه ک هرسال این‌فصل میاد سراغم‌دیوونم‌کرده بود بخدا.

گفتم ب داروخانه ک‌هرسال این سرفه میاد سراغم،آلرژیه...

بعد این قرصارو بهم‌داد نظرت چیه؟‌بخودم‌یا نه؟

آلگزافن(۱۲ساعت ۱دونه نیم ساعت قبل غذا)

ملوکاست هرشب ۱دونه

نیزوپرد ۵(هر۱۲ساعت ۲تا بعد از غذا)

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
واقعا؟؟؟ شبیه اونا که تو کارتونا جابه جا میشه ؟؟؟ وای خوش بحالت ازگل 😂من واقعا آرزومه

اره،خیلی این‌اتفاق رو دیدما، حتی ب پسرمم نشون‌دادم ک یه شاهد مرد داشته باشم‌واسه اون😂فقط باید همش‌نگاهت‌بالا باشه

😂

برو تو کارش انواع غذاهای ایرانی به جای فرنگی بهشون قالب کن 😁اون بچه بزرگه رو اگر مجاب کنیم بچه کوچ ...

انواع غذاهای ایرانی در قالب غذاهای اروپایی، بشتابید بشتابید

اینو با صدای بهمن هاشمی بخون😂😂😂