2777
2789
عنوان

✨♥️کمی هم خودت رو دوست داشته باش ♥️✨

| مشاهده متن کامل بحث + 106419 بازدید | 15111 پست
توووو ک‌تاج سری بخدامحیا‌من تووخیلی دوسدارم باور کن‌خواهریاصلا همتونووووو

آزگل ،میدونی  امروز به این فکر میکردم که هممون درسته خواهر نداریم( محیا جون هم خواهرش  کوچولو هستش )ولی خدا درکنار هم قرارمون داده و راستش من از زمانیکه  با شما ها هستم حس میکنم که خدا بهم خواهر داده و واقعا کلی حس خوب ازتون میگیرم 

و خدا رو شکر میکنم برای بودنتون 

منم همتون رو خیییلی دوست دارم 🥰💖😚

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

شب جمعه  همتون به خیر باشه😁 آسمون زندگیتون پر ستاره  🥰

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم🥰😚میدونی سارا جون پشت پنجره اتاق دخترم یه لبه خیلی پهن هستش که همیشه اونجا برای پرنده ها ...

ای خوداااا🥺 گنجیشکای خوشگللللل

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
خدا قوت 😀 نوش جانتون خدا پدرت رو قرین رحمت ا قرار بده و در نور و آرامش الهی باشه 🌹 وااای آره خیلی ...

ممنونم عزیزم

خدا عزیزانتو واست‌حفظ کنه

💘🫂

ساحل جون که عشقه 🥰آزگل جان ،خودت هم عشقی عزیزم وقتی که یه کوچولو کمتر بیای انگار هیچ کس تو تاپیک نی ...

عزیزدلی پانته آ جون،لطف داری بمن...

همینجور خودت ک سرشار از آرامشی

آزگل ،میدونی امروز به این فکر میکردم که هممون درسته خواهر نداریم( محیا جون هم خواهرش کوچولو هستش ) ...

دقیقا منم همین‌حسو دارم.پانته آ جون

قربون‌خدا برم‌من...

تاج سر💘👸