2777
2789

من که عاشقشونم یه جوری حس مادری بهشون دارم میدونین وقتی یه چیزی رو خلق میکنین واقعا حس خیلی خوبی دارم چقدر خوب که با رزین آشنا شدم

شما چی؟

راستی بچه ها اگه از طرف نی نی سایت ثبت سفارش کنین ۱۰ درصد تخفیف میدم

توی طرح ها و رنگ های مختلف هستن

اگه مایل به سفارش بودین یه این شماره پیام بدین 09383800858

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخری چند؟

قشنگم قیمت همشون با احترام  ۹۷۰ عه ولی آخری که بابونه داره گرونه تر میفته میشه یک میلیون و ۱۹۰ 

گلم بخاطر حجم بالای سفارشا اگه میخوای شب عید به دستت برسه  زودتر سفارش بده کل مبلغ هم لازم نیست بدی نصفشو برای بیعانه میدی یک دوم بقیش هم موقع تحویل 

البته ۱۰ درصد تخفیفتون هم اعمال میشه 

قیمتشون چنده

عزیزم قیمت همشون با احترام  ۹۷۰ عه ولی آخری که بابونه داره گرونه تر میفته میشه یک میلیون و ۱۹۰ 

گلم بخاطر حجم بالای سفارشا اگه میخوای شب عید به دستت برسه  زودتر سفارش بده کل مبلغ هم لازم نیست بدی نصفشو برای بیعانه میدی یک دوم بقیش هم موقع تحویل 

قیمتشاونم میگی

قشنگم قیمت همشون با احترام  ۹۷۰ عه ولی آخری که بابونه داره گرونه تر میفته میشه یک میلیون و ۱۹۰