2777
2789
عنوان

سوالات سنجش کلاس اولی ها بیاییید

2653 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من بابت این سنجش خیلی استرس دارم کسی،می دونه سوالات در چه سطحی ان؟ یا درباره چه چیزهایی ان؟

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

منم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من شمارش معکوس،بلد نیست خیلی استرس دارم 

من برا پسر دومیم استرس دارم

شمارش معکوس رو میتونی شکل پله بکشی رو مقوا دیواری و تا بیست بنویسی

بعد بگی حالا از یک بشماریم 

بعد برعکسشو 

مثلن از انگشتت مث پا استفاده کن که میپره

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
پسر من شمارش معکوس،بلد نیست خیلی استرس دارم 

از کودک می خواهند ، نام کوچک ، نام خانوادگی ، سن و نام پدر و مادر را بیان کند.

2 – آدرس منزل ، شماره تلفن منزل و همراه والدین سوال می شود .

3 – شمارش اعداد 1 تا11 یا 21 (( توی این تصویر چند ستاره می بینی؟((

4 - یک جمع و تفریق ساده )) 2تا سیب توی این دست داری ، یک سیب هم توی این 

دست ، شما چند تا سیب داری؟((

5 – به خواهر مادر چی میگن ؟ و امثال این سواالت .

6 – در آوردن کفش و پوشیدن آن ، باز و بسته کردن دکمه های پیراهن و از این دست

موارد برای شناخت مهارت های کودک

7 – با دست راستت گوش چپت را بگیر ، و از این پرسش ها برای شناخت جهت ها و تمر 

کز کودک

8 – خواندن شعر ، تعریف یک قصّه ، نام رنگ ها ، اسم حیوانات ، نام شهری و کشوری که

در آن زندگی می کند و ...

9 - خواندن سوره ی کوچکی از قرآن یا دعایی که بلدی.

11 –کشیدن یک نقاشی برای نحوه ی به دست گرفتن مداد و یا یک نقاشی را رنگ 

آمیزی کند ، مثال ) دست های این آقا را قرمز کن (

11 –اگه یه بچه ای شما را هل داد چیکار می کنی؟ و از این قبیل سواالت .

در اغلب اوقات از کودک می خواهند اسم ، نام خانوادگی و سنش را بگویاسم والدین هم معمولا میپرسن یا اینکه میگن بشمار مثلا از یک تا ده

یا مثلا میگن یه شعر بخون یا میگن رنگ امیزی کن که ببینن اصلا توانایی اینو داره که مدادو دستش بگیر

کم پیش میاد ولی بازم ممکنه یه تصویر بدن بپرسن اینا چه شباهتی به هم دارن یا فرقشون چیهآره ازش فصل های سال رو میپرسه بعد چند تا دکمه گذاشته به دخترم گفته چهارتا بده به من بعد گفته یکیشو بردار حالا بگو چند تا شد عکس چند تا فیل رو نشون داده که یکیش

دست نداشته باید تشخیص میداد چیش فرق داره تا ده باید بشمره یه خط کج نشون داد گف با انگشتت  از روی اون بکش چشمش رو گوشش رو سنجش بینایی , شنوایی , مهارتای دست ورزی و یک سری هوش , خیلی سال پیش پسرم می گفت ازش درباره تفاوت شیشه و چوب پرسیدن و مثلاً تشابه موتور و ماشیندست راست وچپ روپرسیدبالاسرت روگفت کدومه سمت جلوعقبت کسی هست یانه 

لی لی بروببینم 
رنگاروپرسید
بعدگفت دوتامدادنشونم بده بعدگفت ۵تانشونم بده 
تاده بشمار
یه نقاشی بکش 

خوداون نقاشیوتوضیح بدهمثلا میپرسن ما گوشت کدوم حیوان را میخوریم .. یا در رابطه با فصل ها  میپرسن ..  نقاشی میگن بکشه ببینن مهارت مداد گرفتنش اینا چه جوریه .‌. اسم چند تا خوراکی سالم و ناسالمو میپرسن وبايد از يك تا ١٠ بشمره

بر عكسم از ١٠ تا يك

پازل بچينه! جورچين حل كنه! نقاشي ميدن بكشه!

چپ و راست بلد باشه! 

خط بسته و باز بلد باشه

بالا و پايي

اشكال هندسي

فصل ها رو بدونه

اسمش

فاميلش

ادرس خونه تون

شماره تلفن خونه تونسوالایی که مثلا هوششون رو بسنجن مثلا دندون پزشکی برای چیه 

کار آتش نشانی چیه 

کاربرد اجاق گاز چیه و ....

بازی هایی مثل لی لی کردن و اسباب بازی میزارن جلوشون و ازشون یه کارایی میخوان که انجام بدن .من اینارو برای سنجش دخترم از توی تاپیک های سایت کپی کردم