2777
2789
عنوان

خسته شدمه دیگ😑😑

102 بازدید | 12 پست

پسرم پیش دبستانی میره 

توخونه خیلی شیطون ولجبازوزبون درازولی جایی میرم خجالت میکشه حرف بزنه سلام بکنه توی کلاس ساکت میشینه حرفم نمیزنه شعروچیزیم نمیخونه درصورتی که همروبلده 

مثلاجایی باباباش نمیره بخاژراینکه باباش میگ بایدسلام کنی 

خیلی دوست داره بره وسلام کنه ولی خجالت میکشه اعتمادبنفس نداره😔😔

چیکارکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون نشونه های هراس اجتماعی و کمبود اعتماد به نفس تو پسرتون هست...اینارو خودکفا نمیتونین درمان کنین...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چون نشونه های هراس اجتماعی و کمبود اعتماد به نفس تو پسرتون هست...اینارو خودکفا نمیتونین درمان کنین.. ...

اره خودمم حس میکنم اعتمادبنفس نداره

خودشم خیلی اذیت قشنگ میفهمم

اره خودمم حس میکنم اعتمادبنفس نداره خودشم خیلی اذیت قشنگ میفهمم

جو خونتون چطوریه؟
اعتماد به نفس شما و باباش خوبه؟
خودتون یادتون نمیاد کاری کرده باشین یا حرفی زده باشین که باعث این کمبود شده باشه؟
مثلا مقایسش کنین...یا حتی بگین مثلا دخترخالت سلام میکنه تو نمیکنی...ایرادی ازش گرفته باشین...از این کارا تا حالا کردین؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
جو خونتون چطوریه؟ اعتماد به نفس شما و باباش خوبه؟ خودتون یادتون نمیاد کاری کرده باشین یا حرفی زده با ...

جوخونه خوبه 

کلاازهمون اول همینجوربوده چراگاهی میگم مامان چرااینجورنمیکنی اونجورنمیکنی 

الان بهش گفتم ازفردابابچه هابلندشعربخون استرس گرفته قشنگ واضح

جوخونه خوبه  کلاازهمون اول همینجوربوده چراگاهی میگم مامان چرااینجورنمیکنی اونجورنمیکنی  ...

تو دوران بارداری اروم بودین خودتون؟ یا بارداریتون با تنش و اضطراب بوده؟

نه اروم بودم نه خیلی تنش داشتم ولی روبه تنش بیشتربودم

پس حتما برین پیش روانشناس
چون باید با پسرتون هم صحبت کنه...چندتا سوال هم از بچتون بپرسه تا بتونن ریشه یابی درست کنن قضیه رو و بععد حلش کنن...
صرفا با صحبت با شما نمیشه علت رو تشخیص داد...
فقط خیلی بهش فشار نیارین...
اگه فردا شعر نخوند اذیتش نکنین...بذارین تا اروم اروم این مسئله حل بشه
سرزنشش هم نکنین
مثلا از جمله هایی مثل همه بچه ها شعر میخونن تو چرا نخوندی...یا تو خونه انقدر شیطونی چرا تو مهد ساکتی...
اینهارو نگین بهش...