2777
2789
عنوان

کی باید بره درس بخونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 42 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی😁 و اینکه چرا؟🤭😁

چون تلاشگری برعکس من که ضعیف وتنبلم

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

باید امتحان بدم ببینم رتبم چطور میشه..خودم ک رادیولوژی و پوست دوس دارم ولی قبولیشون خیلی سخته بعید م ...

میشه با من صحبت کنی؟ از درس خواندن و امتحان دادن میترسم 🤦🤦🤦 

مدرک کارشناسی دارم اما یه هدف برام ایجاد شده که دوست دارم بهش برسم 

و باید آزمون بدم براش

اما میترسم 

خصوصا یه رشته غیر از مدرک خودمه 

و درسی‌ که بشدت همه عمرم فراری بودم ازش 🤦🤦🤦🤦

الان دکتری؟کجا کار میکنی

اره الان پزشکم ولی دیگه سر کار نمیرم چون قصدم امتحان تخصص دادنه ببینم چطور بشه

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
میشه با من صحبت کنی؟ از درس خواندن و امتحان دادن میترسم 🤦🤦🤦  مدرک کارشناسی دارم اما یه هدف ...

عزیزم ب هدفت فکر کن من تو شرایط سختی دارم میخونم و واقعا از بعصی کتابا خوشم نمیاد و سختمه خوندنش ولی وقتی ب هدفم فک میکنم مسیر برام اسون تر میشه.دغدغه هاتو کم کن .من واتساپ و تلگرام رو حذف کردم .اینستا هم ک اصلا نداشتم چون وقتمو میگرفت.حتی نی نی سایتم میخاستم حذف کاربری کنم ک وسوسه نشم هی بیام نی نی سایت.استادم همیشه میگف هر وقت خسته شدی بدون داره اتفاقای خوبی میفتی پس ادامه بده تا موفق بشی

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
خیلی ممنونم  ان شاءالله 🌺🌺🌺

فک کن امروز پرستار بچها مریض بود نتونست بیاد من کلا درسم تعطیل شده هر کاری میکنم ک پسرم بخوابه حداقل یه دوساعت بخونم اصلااا خواب ب چشم این بچه نمیره.اعصابم خورده ...قدر شرایطتتو بدون و بخون

اره الان پزشکم ولی دیگه سر کار نمیرم چون قصدم امتحان تخصص دادنه ببینم چطور بشه

من هم سنت هستم با پستت حسابی اشک ریختم. چون من تازه ترم اول پیام نورم برا کارشناسی. به وقتش نتونسته بودم درس بخونم  

من هم سنت هستم با پستت حسابی اشک ریختم. چون من تازه ترم اول پیام نورم برا کارشناسی. به وقتش نتونسته ...

نگو اینجوری عزیزم..تو هر رشته و جایگاهی هستی تلاشتو کن مطمین باش بهترین ها برات رقم میخوره