2777
2789

زن عموم بخاطر اینکه به خانواده بابابزرگم دعوا کرد بچه یک سالشو ول کرد رفت 

اصلا اینگار عاطفه ای نداره چطور میتونه😐😑

پسرش پیش ما ریسه رفت افتاد سرش خورد زمین بردنش بیمارستان 

اومد پیشش عین سگ گریه میکرد پسرش ولی خودش عین خیالش نبود

کل دارایی عموم رو هر چی پول داشت همشو جم کرد و از بیماری افسردگی عموم سو استفاده کرد...

چرا اصلا بچه اورد سال اول زندگی

این زنه دیونس تازه یه چوب تی رو زده بود تو کمر عموم از خواب بیدارش کرده بود ک بره تو مغازش 

تو دعواهاشون پسرشون ریسه میرفت اصلا عین خیالش نبود

الانم که پسرشو اصلا نمیبینه تا یماه هم نبینه اصلا کارش نداره

من پشمام ریخته مگه مادر اینجوری هم داریم؟ دلم خیلی واسه پسرش میسوزه چ کمکی میتونم بهشون بکنم

دارو ندار شوهرش بوده. برای مهریه و نفقه برده اشکال نداره زن می تونه با سنگ بزنه تا شوهر بره سرکار

عزیزم زنی که حتی پسرشو عموم بزرگ کرده مهریه و نفقه چرا باید بهش تعلق بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهریه ربط ی به بچه نداره. حتی توی عقد هم مهریه و نفقه و اجرت مثل و اینها هست

بعد هم پسر زنعموت نیست که اون عموت پدرش هم هست

دختر عموی منم دختر سه سالشو ول کرد رفت ی جای دور برا خودش داره عشق میکنه اصلا به فکر بچش نیست..آنقدر بهونه مادرشو می‌گرفته مادر شوهر دختر عموم به نو ها ش گفته مامانت مرده ..بچه بعد از سه ماه ک مادرشو میبینه انقدر گریه میکنه شوکه میشه فک میکرده مادرش واقعی مرده آنقدر گریه کرده از حال رفته 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...
مهریه ربط ی به بچه نداره. حتی توی عقد هم مهریه و نفقه و اجرت مثل و اینها هست بعد هم پسر زنعموت نیست ...

بله لابد مهریه پول اون چیزیه ک بهش داده😂من فاز شما هارو نمیفهمم چرا خودتون رو یه کالا میدونید که واسه بدنتون پول میگیرید

بله لابد مهریه پول اون چیزیه ک بهش داده😂من فاز شما هارو نمیفهمم چرا خودتون رو یه کالا میدونید که وا ...

هر چی که هست. حقشه. ربطی به رابطه نداره. حتی باکره هم باشه نصف مهریه تعلق میگیره

هر چی که هست. حقشه. ربطی به رابطه نداره. حتی باکره هم باشه نصف مهریه تعلق میگیره

اجرت المثل تو قانون به زنی تعلق میگیره که کار خونه کرده نفقه هم واسه زنیه که تمکین میکنه نه زنی که واسه هر شب تمکین پولشو میگرفته😂مهریه هم فک میکنم بیشتر از مهریه اش پول برده باشه

پسرشو از خونه باباش نیاورده که

مهریه به هیچ چیزی ربطی نداره حتی زن بلا فاصله بعد عقد میتونه تقاضای مهریه کنه حتی بدون لحظه ای زندگی مشترک

اجرت المثل تو قانون به زنی تعلق میگیره که کار خونه کرده نفقه هم واسه زنیه که تمکین میکنه نه زنی که و ...

به هر حال 9 ماه بچه رو حمل کرده.

برای همین حمل بچه . برای رحم اجاره الان حداقل صد میلیون قرارداد مینویسنن و ماهی 5 میلیون.

پسرشو از خونه باباش نیاورده که مهریه به هیچ چیزی ربطی نداره حتی زن بلا فاصله بعد عقد میتونه تقاض ...

اگه بخوایم طبق قانون نگا کنیم بله مرد یه برده هستش که باید زن رو سیراب از پول کنه ولی وجدانی بخوای تصمیم بگیری فرق داره... شما طبق قانون خوناشامی داری صحبت میکنی نه کجدان

اگه بخوایم طبق قانون نگا کنیم بله مرد یه برده هستش که باید زن رو سیراب از پول کنه ولی وجدانی بخوای ت ...

ولا ما تو این کشور مرد برده ندیدیم همه زنا برده و تو سری خورن حالا یکی هم پیدا شده حق خودشو گرفته همه ریختن سرش