2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15334 بازدید | 559 پست
خدا همشون رو بیامرزه برا ما هم ۲۶ ساله رفته اونم پاییز

روحشون شاد

واقعا آدم بی پشت و پناه میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
روحشون شادواقعا آدم بی پشت و پناه میشه

خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته وخداست که ولی وقیوم همه هست  

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ب دهه 60

سلام

خوش آمدی 

خودت واسه چه دهه ای هستی؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دوست من کجاییبه کمکت احتیاج دارم

جانم عزیزم

بگو در خدمتم

سلامممممم عزیزممممم خوبی ؟ 🥲❤️🌱قنبرم، نمیدونم یادت میاد یا نه، اما من یادمه 😁دلم برات تنگ شدههههه ...

سلام قبی خوبی

شناختی؟

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
جونت سلامتختم دارممیتوی کمکم کنیالبته اگه زحمتی نیست

بله عزیزم

بگو باید چی رو بخونم و تا کی زمان دارم

مرسی قربونت لطف میکنی❤️(جز ۲۲ ) از آیه ۳۴ سوره ی احزاب تا آیه ی ۲۲ سوره ی یستا پنجشنبه عزیزم

خواهش میکنم عزیزم

چشم حتما میخونم

روح پدرت شاد  

هر وقت خوندی خبرم کن عزیزم

حتما گلم