2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15343 بازدید | 559 پست
ای جاانم پس تو حکم دختر منو داری😍

عزیزدلمم😘😘

من ۷۲ ام . شما متولد  ۵۷ هستین آذر جونم؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
مامان من ۱۱ ساله از دنیا رفته، بابام امسال 😢 دیگه فقط منم و خواهرم و برادرم

خدا رحمتشون کنه عزیزم

روحشون شاد باشه

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلمم😘😘 من ۷۲ ام . شما متولد  ۵۷ هستین آذر جونم؟

زنده باشی خوشگلم❤️

بله من متولد ۵۷ هستم و ۴۵سالمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
زنده باشی خوشگلم❤️ بله من متولد ۵۷ هستم و ۴۵سالمه

خدا حفظت کنه عزیزدلم قربونت برم من😘😘😘

تولدت هم مبارک باشه آذر جونم

خدا حفظت کنه عزیزدلم قربونت برم من😘😘😘 تولدت هم مبارک باشه آذر جونم

فدااای تو دختر مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مرسی آذر جانم ... حسابی خاطراتمون تجدید شد 🙏❤️😘

قربونت عزیزم❤️

ای جااان😔 روحشون شاد و دعاشون بدرقه زندگیتون❤️

ممنون زنده باشی 😘

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خدا رحمتشون کنه عزیزم روحشون شاد باشه

زنده باشی، خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه 💗

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
کیا این عکسای ادامس لاویز یادشه؟؟ من دبیرستانی بودم این ادامسا اومد تو بازار سال ۷۴ یک عالمه عکسا ...

مرسی از دعوتتون عزیزم ♥️♥️🌹🌹چقدر ازاین آدامس‌ها میخریدم

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
مرسی از دعوتتون عزیزم ♥️♥️🌹🌹چقدر ازاین آدامس‌ها میخریدم

خوش اومدی خانوم😍

یادش بخیر چه دوران خوبی بود😔

فدات شم 😍 تولد خودتم مبارک 🎈🎉

❤️🩷🧡💋💋

امروز دقیقا ۱۰ آذر

مبارک باشه مانا باشید دوست داشتنی هستید♥️♥️🌹🌹

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
مبارک باشه مانا باشید دوست داشتنی هستید♥️♥️🌹🌹

زنده باشی عزیزدلم💋💋💋❤️❤️❤️❤️❤️❤️