2777
2789
عنوان

عکسای نوستالوژی دهه ۶۰

| مشاهده متن کامل بحث + 15499 بازدید | 570 پست
خوش اومدی خانوم😍 یادش بخیر چه دوران خوبی بود😔

واقعا این تایپک تون من برد به گذشته چقدر خوبه که میتونیم هنوز با هم سن های خودمون تجدید خاطره بکنیم ممنون عزیزم ♥️♥️🌹🌹

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
واقعا این تایپک تون من برد به گذشته چقدر خوبه که میتونیم هنوز با هم سن های خودمون تجدید خاطره بکنیم ...

خودمم حالم خوب شد گاهی چشمام پر شد بخاطر خیلی موضوعات😔

اما بازم خدا روشکر دوران خوبی گذروندیم و خاطراتش برامون زنده شد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

یادش بخیر😔

با سکه های دوریالی باهاش زنگ میزدیم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آخی😍

ولی بچه که بودیم🤵👧دوست داشتیم زودتر بزرگ بشیم🧔😎 ولی الان که بزرگ شدیم پشیمونیم😕 کاشکی دوباره بچ ...

اره والله...

اما چقدر شیرینه دنیای پاک بچگی😔

سلام بچه ها کدومتون مثل من رژیم گرفتین؟ 

من الان چند وقته شروع کردم غذاهای سالم میخورم. دکتر تغذیه رفتم بهم گفته باید بدونم چقدر در روز میخورم. برای همین من از اینجا یه ترازوی خوشگل و شیک گرفتم پیشنهاد می کنم شما هم یه نگاهی بندازید. خیلی دوست داشتنی هستن. اسمش ترازو هدیه اس که واقعاً هم یک هدیه هست.

از اینا

بوی کلوچه پرتقالی هنوز تو مشاممه 

به عنوان تغذیه میدادن به ما 

هر جا ببینم میخرم اول مثل هاپو ها بو میکنم بعد میخورم 🥲🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
@arame_janam     @گل__مهر۲۳۹۱۹ دوستان بیایین عکسای خاطره انگیز

عزیزم شرمنده خیلی دیر اومدم  

ولی عاشق این تاپیکام ❤️

ممنون از دعوتت 🌹

راستش من عاااشق اون روزام  دلم میخواد برم یه روستایی خونه بخرم هررر چی وسایل از قدیم هست بخرم بزارم تو اون خونه عین اون وقتا 😊 

چقدر صفا و صمیمیت زیاد بود آسایش کم بود ولی دلمون با یه خوشی کوچیک شاد میشد  

الهی تنتون سالم باشه و دلتون خوش 🌸🌸

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹