2777
2789
عنوان

داستان واقعی بنام مهرانگیز

| مشاهده متن کامل بحث + 534651 بازدید | 3073 پست
به هیچ عنوان نمیخونمش دیگه داستان به اون قشنگی. نویسنده اش انگار بیمار روحیه

آی گفتی

ما رو هم با بیماریش زجر می ده! 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دنیا ممنون بابت دعای قشنگت کلی خوشحالم کردی 😘😘

عزیزم شمالایق بهتریناهستین چراکه برای ماکه قریبه هستیم وگیراین رمان افتادیم وقتتونومیزارین وبرای ماانتقال میدین واقعابارروانی زیادی روداره بازم ممنونم

خدایی نویسنده اش خیلی..... من منتظر قسمت دیروزی بودم که با هیجان بخونم و همه چیو کامل بگن و تموم شه 

اونقد الکی کشش داده ریز به ریز همه چیو میگه کی گوزید کی رید دیبا هم که غشیه یا غش میکنه یا بالا میاره آدم میخونه عق میزنه 

یجوری دیبا رو قدیسه کرده و بالا برده همه رم زخمی کرده 

اون موقع که خونه محمدرضا بود میگفت شبیه پیرزنها شده 

بعد تو عروسیش با آرایش اون زمان چه دلبری بوده همه انگشت به دهن بودن 🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

سلام عزیزم۵شنبه جمعه هام پارت میزاره؟؟؟ 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور