2777
2789
عنوان

سیسمونی با ۳۳ میلیون میشه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 55 پست
یعنی تخت نخرم از همون ها که تو تی وی نشون میده بچه میزارن توش ساکت میشه

تخت بزرگ شد میتونی توش بخوابونی گهواره ولی لازمه مخصوصا کولیک داشته باشه من دو قلو دارم این گهوارهه نبود نمیتونستم عصای دستم بود اره از همونا ک تی پی تبلیغ میکنه تو خوده عبدل اباد هست وسایل بهداشتی هم من فیروز خریدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم  من همه ی لوازمشو از آقابزرگ خریدم،کالسکه و ایناشو از عبدل اباد خیابان احد

ضمنا تو پیج های پوشک دلبند،نی نی چی،تیام کیدز کلی لباس وسرهمی سایز صفر تا ۳ماه و ۳تا ۶ماه با قیمت فووق پاین گذاشتن چون این سایزا معمولا میمونه رو دستشون بادی مثلا ۶۰ تومن سایز ۲ماه ......کلا اگر هوشمندانه خرید کنی سیسمونی خوبی میتونی بخری لیست بگیر چیزای صروری اول بخر بعد خورده ریزا

همه بچه ها الان کولیک دارن پس گهواره یهدچیزرکابردیه

اره گهواره رو حتما بخر تو پیجا هم بگردی لباسای قیمت خوب میتونی بگیری مارک دانالو هم خیلی خوبه تا چن ماه میتونی استفاده کنی سایز صفر زیاد نخر چون زود کوچیک میشه  بالا هم بچه ها اسم چنتا پیج و گفتن من الان نمیتونم برم خرید همه خریدام اینترنتیه و راضی ام 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واقعا خدا از دهنت بشنوه کجای عبدل اباد بلد نیستم بعد اقا بررگ هم میگن ارزونه؟

اقا بزرگ خوبه حتما برو من سیسمونی بچه هامو از اونجا خریدم

عبدل ابادم خوبه باید بچرخی کدوم مغازه قیمت مناسب میده

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

حوله ست نخر گرونه ی حوله بدون استین ارزونتر بخر کریر زیاد ب کار نمیاد قنداق فرنگی و اینا نخر خودت تشک و بالشت درست کن ی پتو دپر پیچ بگیر ی پتو گلبافت لباس تریکو ست و جعبه ای نخر تیکه ای چیزایی ک ب کارت میادو بخر 

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪