2777
2789
عنوان

ذوق خرید سیسمونی

187 بازدید | 26 پست

خانمای عزیز من خیلی ذوق خرید سیسمونی و وسیله نوزاد دارم

و هنوز باردار نشدم و دکتر میرم و قراره ivf کنیم و واقعا معلوم نیست کی باردار شم ولی خیلی دلم میخاد سیسمونی میخاد بنظرتون چ چیزهایی بخرن ک تا چند ساله دیگه ام بشه استفاده کرد؟

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰

جلو جلو نخر اسی 

بذار انشالله باردار شدی بخر

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

منم دلم میخواد هرچی زودتر اتاقو خالی کنم برم سیسمونی بخرم ولی چاره چیه فقط باید صبر کرد

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم میخواد هرچی زودتر اتاقو خالی کنم برم سیسمونی بخرم ولی چاره چیه فقط باید صبر کرد

انشاالله ب زودی باردار میشی و میفتی دنبال خرید سیسمونی

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
حتی اسباب بازی ؟؟؟

اره نخر 

به وقتش بخر

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

نخر به جاش سکه بخر.هی چیزهای جدید و قشنگ تر میاد بازار

همون میخام ی سری چیزها ک از مد نمیفته بخرم 

راهنمایی میخام 

مثلا پلاک زنجیر و آن یکاد خوبه؟

یا مثلا اسباب بازی موزیکال

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
و منی که سه ماه دیگه گل دخترم میاد و هیچی نگرفتم هیچ...💔

چرا؟

اره نخر  به وقتش بخر

نمیدونم چرا این همه دلم میخاد 

البته سه ساله منتظرم و بازم معلوم نیست چند سال دیگه باید منتظر بمونم

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
انشاالله ب زودی باردار میشی و میفتی دنبال خرید سیسمونی

انشالله همه چشم انتطارا به مراد دلشون برسن توام هرچی زودتر  نی نی بیاد تو دلت

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
نمیدونم چرا این همه دلم میخاد  البته سه ساله منتظرم و بازم معلوم نیست چند سال دیگه باید منتظر ...

انشالله سال دیگه این موقعه نی نی بغلته