2777
2789
میگفت بخاطر بچه نیست فقط بخاطر خودت بود ک جون دلشته باشی و فلان  ولی من دلم واسه خوده قبلیم خی ...

عزیزم منم درکت می کنم. حالا شما به سلامتی زایمان داشتی ان شاالله خیلی زود هم برمیگردی به وزن ایده آلت، من قبل ازدواج 51 کیلو بودم بعدش شدم 70، امان از دست شوهرهای شکمو    ولی منم وقتی عکسای قبلیم و می بینم دلم برای خودم تنگ میشه

عزیزم منم درکت می کنم. حالا شما به سلامتی زایمان داشتی ان شاالله خیلی زود هم برمیگردی به وزن ایده آل ...

وای اره خوشم شکموعه ۷۴بود الان شده ۸۶

جوری با اشتها میخوره ک نگم برات من مجرد ک بودم ۴۶کیلود بودم ولی تا زمانی ک باردار شم انقد ب خوردم داد ک شدم ۵۹ حتی ب ۶۴ هم رسیدم ولی خب کمش کردم ولی بعد بارادری دیگه عزم و اراده ندارم انگار خوردن ارومم میکنه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اره خوشم شکموعه ۷۴بود الان شده ۸۶ جوری با اشتها میخوره ک نگم برات من مجرد ک بودم ۴۶کیلود بودم و ...

دقیقا مشکل همون شکمویی این آقایونه..ما رو هم به دام می ندازن   اگه می تونی رژیم بگیری فستینگ رو امتحان کن. تاثیرش خوبه. (16 ساعت ناشتایی که می تونی بذاری مثلا از 8 شب تا 12 ظهر فردا، بجاش بقیه روزو هر چی دلت خواست میتونی بخوری- دو سه روز در هفته انجام بدی چند کیلو در ماه کم می کنی) 

البته من خودم سعی کردم نتونستم    بعدم که باردار شدم.

دقیقا مشکل همون شکمویی این آقایونه..ما رو هم به دام می ندازن   اگه می تونی رژیم بگیری فستینگ ...

چ جالب حتما امتحان میکنم🫂

انشالله ب سلامت زایمان کنی خیلیم چاق نشی💛

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
دست رو دلم نذار، چاق بودم چاقتر شدم... قند هم دارم مدام گشنه میشم...🧑‍🦯 همه چی میخورم

شاید بخاطر قند داشتنه. ولی نگران نباش، بنظرم موقتی باشه دوباره برمی گرده یا حداقل روندش کند میشه.

مگه اینقدرش طبیعی نیست؟ من خونده بودم 16 تا 18 کیلو وزن اضافه کنی هم طبیعیه. من خودم 70 بودم الان تو ...

چرا طبیعیه

ولی ماهای اول خیلی الکی نذارید وزنتون بالا بره

چون اصلا بچه وزنی نمیگیره اونموقع

هفته ۲۸ که میری سونو ۱کیلو و خورده ایه

۲ماه اخر بیشترین وزن رو میگیره

سعی کنی ببشتر مغزیجات و میوه وسبزی مصرف کنی

تا برنج و کربوهیدرات

من بارقبلی ۱۸ تا اضافه کردم

آخر همان شد که نباید میشد...
چرا طبیعیه ولی ماهای اول خیلی الکی نذارید وزنتون بالا بره چون اصلا بچه وزنی نمیگیره اونموقع هفته ...

آها متوجه شدم. پس باید آخراش وزن اضافه کنیم. مرسی از راهنماییت. 

ان شاالله که همه چی خوب و با سلامتی پیش بره برای شما و همه مامانایی که منتظرن بچه شونو زودتر بغل بگیرن

آها متوجه شدم. پس باید آخراش وزن اضافه کنیم. مرسی از راهنماییت.  ان شاالله که همه چی خوب و با ...

قربونت برم

منظورم اینه که نگران کم شدن وزنت نباش

آخرا دستت بازتره میتونی همه چی بخوری

من باید خیلی رعایت کنم عشقم

آخر همان شد که نباید میشد...
قربونت برم منظورم اینه که نگران کم شدن وزنت نباش آخرا دستت بازتره میتونی همه چی بخوری من باید خیل ...

نمی دونم من آخه دکترم میگه وزنت خوبه ولی همه اطرافیان میگن بچه ضعیف میشه و باید بزور غذا بخوری. اما حتی اگه یه قاشق هم به زور بخورم معده م تحملش نمی کنه. برای همین نگرانم. حالا خداکنه ماههای بعد اشتها بگیرم یا حساسیتم به خوردن غذاها کمتر بشه.