2777
2789
عنوان

سیسمونی پسرم +📸😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4637 بازدید | 150 پست

عزیزم کلی مبارکه 

منم قراره خودمون بگیریم سیسمونیو من اتاق اضافی دارم بنظرتون از این تخت کوچیکا بگیرم یا تخت کودک نوجوان 

اینم بگم که فعلا تصمیم به بارداری دارم 😂باردار نیستم

😅😅😅 برعکس خودم اصلا کنجکاو نیستم  ولی خانواده خب میپرسن رفتی چیشد 😅😅😅

اولا میگفتم بچه ات دختره ولی الان میگم پسر 

چون ان تی بیشتر ب پسر میخورد

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم چه حس خوبی گرفتم ❤️❤️

ان شاء الله بسلامتی زایمان کنی 🤲

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
بسلامتی عزیزدلم، دکتر گفته ۳ بهمن ولی همه میگن آخر دی زایمان میکنی، من بچه اولمه و بعد ۵ سال انتظار

منم منتظرم این ماه امپول زدم فولیکولم ۱۸ انیم بود شما یادتونه با چه فولیکولی باردارشدین

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

الهی مبارکتون باشه عزیزم کیف کردم به سلامتی و خوشی هم این نی‌نی‌تونو هم بعدیارو بغل کنید😍😍😘

ازتون میخوام برام دعا کنید منم بزودی زود تیکر بارداری بزنم🤰🤱 سنم داره میره بالا 😔تو زندگیمون خیلی سختی کشیدیم😢 عاشق بچه‌ایم😍😘ما سال۱۴۰۳مامان بابا میشیم ان‌شاءالله😍👶🧒🧑

این مدل سبد چند خریدین 

منم هشت ماهم 

دیشب رفتم ی سری خرید کردم آغوشی دقیقا مثل مال شماست 

من تازه شروع کردم برا خرید 

گهواره رو هم خریدم برام ارسال کردن 

فقط مونده یدونه سبد و لوازم بهداشتی لوسیون این چیزا ك قراره هفته آخر بخرم 

دعاکن منم دوباره مادرشم ایندفعه برام بمونه 😭    مبارکت باشه

الهی آمین عزیزدلم🙏🙏🙏

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️
چه خوش سلیقه ای 😉

فدااا❤️❤️❤️

کوچکِ رویاییِ من ، تک پسرم، آرالِ قشنگم منو بابایی لحظه شماری میکنیم برا دیدن روی ماهت برا گرفتن دستای کوچولوت...😍 خدایااا شکرت ک ثمره عشق قشنگمونو گذاشتی تو دلمو و مارو به آرزوی پنج سالمون رسوندی😍 خودت محافظش باش و سالمو سلامت بزارش تو بغلم🙏❤️