2777
2789

من سال اولمه دانشگاه میرم و ترم اولم. براساس سوابق اومدم دانسگاه. و برای کنکور اصلا نخوندم و هزینه زیادی کردم الکی الگی. الان حسرتشو واقن میخورم. متاسفانه یه ویژگی خیلی بدی دارم زود بی انگیزه میشه و روحیه و امیدمو از دست میدم. و بی نهایت دوست دارم مجددا کنکور بدم رشته بهتری قبول شم و خصوصا کنکور فرهنگیان دوست دارم بدم و ثبت نامش تا ۵ ۶ روز دیگه تمامه😔 ولی متاسفانه چون این سال اخر دبیرستان هزینه زیادی کردم و بلااستفاده بود خودمو پیش خانواده خراب کردم و اصلا دیگه برام ثبت نام نمیکنن. ولی خیلی دوست دارم اخرین زورمم بزنم شاید تونستم.ولیخب چجوری ثبت نام کنم. هزینه کنکور فرهنگیان جدا ترمیم و کنکور تیرجدا.خیلی دوست دارم ولی از خودم خسنه سدم بسگه زود بی انگیزه میشم. و اینکه خانوادمم حاشر نیستن هزینه کنن خب حقم دارن. ولی واقن خسته شوم چن ساله بخاطر درسو کنکور استرس وحشتناکی دارم و همش عصبیم و حالم بده. واقن کم اوردم هیچکیم ندارم بخدا یکم ارومم کنه. باخانوادم صحبت میکنن هعی میگن همینو ادامه بده بره. تو باز نمیخونی و... یا غر میزنن ک چرا هعی نااله میکنم. بخدا خسته شدم علنن استرس بیشتری وارد میشه بهم. واقن بریدم از همجا. شابد باخوندن حرفام فک گنین چیزی نبس اینا و فلان ولی اونقدر من فشار روحی و روانی بعم وارد سده اصلا قابل گفتن نیست و سختی ک گذروندم و مشکلاتی ک حل نشد.

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

فقط کنکور فرهنگیان شرکت کمم خیلی جلو میوفتم ولی مشکل اینجاست خودم تنها نمیتونم ثبت نام کنم😔

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به هرچی درسه و کنکور و حال بد که بخدا همش اشکمو در میاره تا یادش میوعتم میشینم فقط گریه نیکنم

خیلی از بچه های کنکوری سال کنکور اسیر تبلیغات میشن و کلی پول خرج میکنن و آخرش هیچ نتیجه ای نمیگیرن

فقط تو تنها نیستی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
الان چی میخونی

حسابداری پیام نور

خیلی از بچه های کنکوری سال کنکور اسیر تبلیغات میشن و کلی پول خرج میکنن و آخرش هیچ نتیجه ای نمیگیرن ...

متاسفانه از بس زود بی انگیزه میشم و استرس بالایی داشتم و سردرگم بودم بلااستفاده موند برام

چند سال پشت کنکور بودی مگه

پشت کنکور نبودم ولی واقن این ۲سالی ک گذشت نصفه عمرمو کم کرد. نمیدونین چ وحشتناک بود برام

کاش با مشاور صحبت میکردی عزیزم 

مطمئنی اینایی که میخوای بری علاقه اته؟

اگر به معلمی علاقه داری از همین حسابداری شنیدم میتونی معلم فیزیک یا ریاضی بشی گلم

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
متاسفانه از بس زود بی انگیزه میشم و استرس بالایی داشتم و سردرگم بودم بلااستفاده موند برام

طبیعیه

تقریبا 95 درصد بچه ها همینن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خب شاید به شیوه درس خوندنت علاقه نداری 

یا اینکه یمدت زیادی خودکنترلی کردی الان مغزت خسته شده 

یا اینکه فکر میکنی نتیجه خوب در نمیادا لکی ب خودت زحمت ندی

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
کاش با مشاور صحبت میکردی عزیزم  مطمئنی اینایی که میخوای بری علاقه اته؟ اگر به معلمی علاقه دار ...

مشاور هزینه میخاد 😔

تو معلمی هم توانایی دارم . حسابداری دوست دارم ولی خب دانشگاه فزهنگیلن خیلی بهتره

خب شاید به شیوه درس خوندنت علاقه نداری  یا اینکه یمدت زیادی خودکنترلی کردی الان مغزت خسته شده& ...

اصلا نمیفهمم چطو شروع کنم چطو برنامه بچینم کلن گیج میشم. بعد یکی دو روز اوکیم روز سوم میگم ولش حوصله ندارم و کلن بی انگیزه میشم درصورتی ک دو روز اول مث چی انگیزه دارم

مشاور هزینه میخاد 😔 تو معلمی هم توانایی دارم . حسابداری دوست دارم ولی خب دانشگاه فزهنگیلن خیلی بهت ...

قبول دارم واقعا

بخاطر محیطش میگی یا درامدش؟

خب یک سال مرخصی بگیر از دانشگاه 

روش های مختلف خوندن رو امتحان کن ببین با کدوم درس ها راحت تری اونا رو بخون 

قطعا ۴۰ درصد وقت بذاری باز نتیجه از دفعه قبل بهتر میشه اینطور هم انگیزه میگیری هم خانواده پشتت رو میگیرن برا کنکور بعد