2777
2789
عنوان

کوتاه کردن موهای بچه 8ماهه به چشماش فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
پسر من یکسالو سه ماهشه هنوز کوتاه نکردم موهاشو 

اتفاقا خیلی قشنگ تره ادم از اول نزنه بلند شه موهای بچه من یبار زدم دیگه نمیزنم بلند بانمک تره بدم میاد بعضیا کچل میکنن بچرو 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا خیلی قشنگ تره ادم از اول نزنه بلند شه موهای بچه من یبار زدم دیگه نمیزنم بلند بانمک تره بدم می ...

منم گذاشتم بلند شه ببندم موهاشو خیلی دوست دارم موهای پسربچه بلند باشه ولی شوهرم میگه یبار کچل کنیم رشدش خوب شه . اخه واشه دخترمم یکسالو دو س ماهش بود مامانم با تیغ کچل کرد بعدش الان ماشالله موهاش پرپشته هم فر فری همه عاشق موهاش میشن . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
تف ت استدلال مادرشوهرا‌ مادرشوهر منم میگ چون بچت قنداق نکردی پاهاش کج میشه 

😂 والا ما دو روز قنداقش کردیم بچه چنان سوخت پاهاش تاول زد تا یک ماه خوب نشد همون بهتر ک نکردی

تف ت استدلال مادرشوهرا‌ مادرشوهر منم میگ چون بچت قنداق نکردی پاهاش کج میشه 

به منم انقد میگفتن پرانتز میشه 

کلی استرس دادن

ولی نشد

اهمیت نده

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
منم گذاشتم بلند شه ببندم موهاشو خیلی دوست دارم موهای پسربچه بلند باشه ولی شوهرم میگه یبار کچل کنیم ر ...

من وقتی سه ماهش بود کامل کچل کردم الان موهاش فر فریه وقتی دورشونو میزنیم انقد قشنگه ک نگو 

منم گذاشتم بلند شه ببندم موهاشو خیلی دوست دارم موهای پسربچه بلند باشه ولی شوهرم میگه یبار کچل کنیم ر ...

اره قدیمیا به یسری چیزا اعتقاد دارن

منم پدرشوهرم خیلی گفت یبار کچل کن نکردم دلم نیومد ولی الانم پره راضی ام