2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه ناحیه ادنکس مربوط به تخمدان لوله های فالوپ و … ست علت ام ار ای چی بود؟

داشتند کار میکردن یهو کمرشون گرفت و پاشون درد میکرد میزد به پاشون و با کمک از جاشون بلند میشدن به سختی چون دیسک داشتن رفتیم دکتر  ام ار ای نوشتن

خدایا مرسی که جواب ازمایش پدر و مادرم نرمال  شد.(قانون جذب)

دردشون که مشخصه برای همون دیسک و مشکل کمره 

برای توده ادنکس معمولا که مشکلی ندارن ولی اگه مادرتون یائسه هستن با ی پزشک زنان هم مشورت کنید چون توده ها و کیست های رحم در سنین بالا بررسی بشن بهتره

مادر منم یائسه شده ولی الان ۶ ماهه درگیر خونریزیش بخاطر ضخامت اندومتریم😔انقدر نگرانشم و حالم بده که ...

بخدا حامله بودم مادرم یهو شروع کرد خون ریزی شدیدددددددد هردکتری میرفتیم میگفت رحمش باید در بیاره به زور پیش یه دکتر تو اصفهان خیلی معروف نوبت گرفتم رفتیم گفت نه نیاز نیست رحمش ضخیم شده سونو داخلی کرد قرص داد الان دخترم ۵ ماهش و مادرم بعد اون دو سه بار پریود شده ولی عادی بوده پریودیش

یهو این تو ام ار ای دیده شد الان خواستم‌پیش اون دکتر نوبت بگیرم زودترین نوبتش ۶ دی

مادر منم یائسه شده ولی الان ۶ ماهه درگیر خونریزیش بخاطر ضخامت اندومتریم😔انقدر نگرانشم و حالم بده که ...

اگر اصفهانید برید پیش دکتر زهرا سادات علامه متخصص انکولوژی 

من درک میکنم من از طرفی درگیر پدرمم هر دفعه ازمایشش یه چیزی نشون میده از طرفی مادرم بخدا خسته شدم هر روزم با استرس😞خودمو فراموش کردم خودم ۴ ماه کامل خون ریزی داشتم الانم فقط با قرص بند میاد میگن باید عمل کنی 

بخدا که منم همینم😔۲ ساله مامانم همش مشکل داره همش نمونه برداری و دکتر بابام قند داره انسولین میزنه چشمش داره بیناییشو از دست میده بخدا ۲۳ سالمه دست تنها حس میکنم ی زن ۶۰ ساله ام انقدر که عذاب کشیدم و فشار رومه😔

اگر اصفهانید برید پیش دکتر زهرا سادات علامه متخصص انکولوژی  من درک میکنم من از طرفی درگیر پدرم ...

ن ما شهرستانیم تهران رفتیم دکتر پیش مرضیه هاشمی گفت این مشکل حادی نیست دارو داد بهش مجسترول ۴۰ الان ۴ ماهه داره مصرف میکنه ولی هی لکه بینی داره دیگه نمیدونم باید چکار کنم فقط کارم گریس😔

بخدا که منم همینم😔۲ ساله مامانم همش مشکل داره همش نمونه برداری و دکتر بابام قند داره انسولین میزنه ...

من توام یا تو منی.  مادر من رحمش پر میوم

Us توصیه کرده توی ام ار ای مادرتون یعنی سونوگرافی اولتراسوند حالا قبل از این که دکتر ببرید ی سونوگرا ...

چس هست عزیزم؟

2810