2777
2789

به نظرتون لوازم بهداشتی مورد نیاز برای سیسمونی چیا هستند اگه برند و تعداد و جزییات هم بگید ممنون میشم🙏😘

گران باش بگذار مردم بهایت را بپردازند ادمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند.

لوازم بهداشتی من پک مامابیبی گرفتم هم عطرشو دوست دارم، هم به پوست بچه م سازگار بود.

پکش یه شامپو سر، یه شامپو بدن،یه پماد ضدالتهاب و سوختگی، یه لدسیون بدن و یه پیشبند بود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن بچه.ناخن گیر کوچیک.دستمال مرطوب.شامپو مخصوص نوزاد که داروخانه داره.لیف نرم.حوله وکلاه وجوراب گرم.من جز اینا چیزی نگرفتم نیازم پیدا نکردم که برم بگیرم

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...